Re: Απάντηση: αναζητηση cd player
Όποτε ζήταγα κάτι για ακρόαση στη Αγγλία...
Μου το έστελναν... ακόμα και αν δεν τους είχα γνωρίσει και απλά το ζήταγα τηλεφωνικά. Αν και σε αυτές τις περιπτώσεις έστελνα συνήθως επιστολή.
Κάποιοι απαιτούσαν μια συγκεκριμένη γραφειοκρατία.
Κάποιοι ζητούσαν συγκεκριμένη εγγύηση (λχ. Το 10% σε χρέωση στην visa… εάν το γύρναγες έπαιρνες πίσω την εγγύηση εάν όχι σου χρέωναν όλο το ποσό)
Όλα αυτά για μηχανάκια κάτω των 3000 ευρώ (περίπου).
Πιο ακριβά.. δεν τα σήκωνε η τσέπη μου και δεν τα ζήταγα.
Κάποτε σε μια συζήτηση μου είχαν πει και το ‛τρελό’ για τα Ελληνικά δεδομένα.
«Φθηνό είναι και δεν το έχω στο μαγαζί... Αγόρασε το από εμένα, φέρε το πίσω σε δυο εβδομάδες και θα σου δώσουμε τα λεφτά πίσω, σύμφωνα και με την νομοθεσία που ισχύει»
Ακόμα και αυτή η πρόταση … είναι τίμια είναι ως ένα σημείο…
Αυτά τα γράφω γιατί…
Έστω ότι πάω σε μια αντιπροσωπία και παραγγέλνω κάτι που δεν υπάρχει σε στοκ.
Σε δυο εβδομάδες πάω να το γυρίσω πίσω γιατί σαν καταναλωτής δεν έμεινα ικανοποιημένος.
Τι θα μου σούρει ο αντιπρόσωπος δεν λέγετε.
Άρα, το θέμα δεν είναι να κάνεις μετακομίσεις!!!
Αλλά ως έμπορος να έχεις μια τίμια πολιτική πάνω σε αυτό. Η πολιτική σου αυτή θα λαμβάνει υπόψη και τις υποχρεώσεις του πελάτη. Δηλαδή… κάντε το ίδιο βάλτε εγγύηση και υπογραφές και visa.. δεν είναι κακό.
Η οργάνωση είναι καλό πράγμα.
Ακούω και παράπονα από αντιπροσώπους για καταστροφές και κλοπές από ακροάσεις.
Για αυτό λέω, βάλτε διαδικασίες/πολιτικές, σκεφτείτε ένα μοντέλο τίμιο. Εάν όντος ενδιαφέρομαι σαν πελάτης, θα υπογράψω και θα σου δώσω και τη visa για να πάρεις μια εγγύηση. Το ίδιο πάνω κάτω κάνουν και όσοι νοικιάζουν αμάξια ή δίνουν test drive.
Σημείωση… έχω πάρει test drive αμάξι των 30.000 (ίσως και ακριβότερα) και έχω μπει σε test drive των 50+ χιλιάδων για Σαββατοκύριακο.
Κύριε DIPIE, αν κάποιος έχει την «τύχη» ή την «ατυχία» να έχει τις 3 από τις 4 αρχικές επιλογές στο κατάστημά του, προτείνεται να τις μεταφέρει στο σπίτι του κου ecopak?
Συμφωνώ ότι μία αξιόλογη πηγή αναβαθμίζει όλο το σύστημα, άλλωστε ψάχνοντας κάποιος τα παλαιότερα μηνύματά μου, θα μπορεί να δει ότι πηγή, θέση ακρόασης και επιλογή έντασης, για εμένα, είναι πολύ σημαντικά.
Το μαγαζί γιατί το έχει?
Δε συζητάμε για το αν ταιριάξουν τα ηχεία στο χώρο, δε συζητάμε αν ο ενισχυτής ταιριάξει με τα ηχεία, δε συζητάμε αν ο προ ενισχυτής ταιριάξει με τον τελικό, συζητάμε για πηγή.
Όσο καλύτερη ανάγνωση παρουσιαστεί στον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χώρο, όσο καλύτερη απόδοση υπάρχει στον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ χώρο, τόσο καλύτερα θα ακουστεί και στο δικό μας σύστημα!
Αν τώρα συζητάμε για πηγές με «άποψη», «χαρακτήρα» (αν και για εμένα η σωστή πηγή απλά διαβάζει τα δεδομένα, χωρίς να προσθέτει), τότε παίρνω πίσω ότι έγραψα και το μόνο που προτείνω, είναι ο υποψήφιος αγοραστής να ακούσει πρώτα στο χώρο του καταστήματος, να κατασταλάξει σε μία πηγή και μετά το κατάστημα ας του το δανείσει ή ας του το πάει σπίτι για ακρόαση στο σύστημα του.
Αλλά, δε μπορούμε να απαιτούμαι τη μετακόμιση ενός καταστήματος στο σπίτι μας, για την αγορά πηγής, όταν υπάρχουν τόσες και τόσες εταιρείες στην κάθε κατηγορία τιμής!