Αναζήτηση DVDs από εφημερίδα ΘΕΜΑ (Κυριακής 25-7)

Status
Not open for further replies.

notisjunior

New member
7 September 2010
3
αινίες και Bιβλία του Σαββατοκύριακου"

ΣΑΒΒΑΤΟ (24/7)

• Καθημερινή — Βιβλίο 'Σέρλοκ Χολμς'

• Ελευθεροτυπία — Η Συγκρότηση του Νεοελληνικού Κράτους (Βιβλίο)

• Έθνος — Ο Θαυμαστός Κόσμος των Ζώων (DVD)

• ΈθνοςΗ Ομίχλη

• Κόσμος του ΕπενδυτήΕπικίνδυνες Σχέσεις (μίνι σειρά)

• ΑποκαλύψειςΗ Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

• ΑποκαλύψειςEnigma

ΚΥΡΙΑΚΗ (25/7)

• Ελευθεροτυπία — Best της 'Χάρις Αλεξίου'

• Καθημερινή — Ελληνική Ιστορία (6ος τόμος)

• ΈθνοςΜοιραία Σύγκρουση

• Έθνος — The Spirit

• Βήμα — Βιβλίο: Ο Γοργοπόταμος

• ΒήμαΤα Φιλαράκια (5ος κύκλος)

• Πρώτο Θέμα10 χρόνια ΟΛΑ

• Πρώτο Θέμα — CD 'Πέγκυ Ζήνα' Best

• Real-News — CD Βαγγέλης Γερμανός “Τα μπαράκια”

Παιδία να ρωτήσω κάτι; τακτοποιώντας και αρχειοθετώντας τα dvd που έχω πάρει από κάποιες εφημερίδες είδα ότι μου λείπουν 2 dvd που έδινε το θέμα από τα πιο πάνω. Υπάρχει κάποιος συλλέκτης εδώ που να μπορέσω να συνενεννοηθώ με κάποιο τρόπο να πάρω έστω και αντίγραφα αυτών;

αν είναι κάποιος ας μου στείλει pm... ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Παιδία να ρωτήσω κάτι; τακτοποιώντας και αρχειοθετώντας τα dvd που έχω πάρει από κάποιες εφημερίδες είδα ότι μου λείπουν 2 dvd που έδινε το θέμα από τα πιο πάνω. Υπάρχει κάποιος συλλέκτης εδώ που να μπορέσω να συνενεννοηθώ με κάποιο τρόπο να πάρω έστω και αντίγραφα αυτών;

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην εφημερίδα; Όλο και κάτι θα έχει μείνει από τις επιστροφές στο αρχείο τους...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην εφημερίδα; Όλο και κάτι θα έχει μείνει από τις επιστροφές στο αρχείο τους...

@notisjunior: Ο ποιό σίγουρος και εύκολος τρόπος είναι να πάρεις τηλ. στην εφημερίδα.. Όπως δηλαδή σου πρωτίνη ο JL_? παραπάνω :smile:

Re: Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

@notisjunior: Ο ποιό σίγουρος και εύκολος τρόπος είναι να πάρεις τηλ. στην εφημερίδα.. Όπως δηλαδή σου πρωτίνη ο JL_? παραπάνω :smile:

Παιδιά πήρα κι εκεί. δεν δίδουν. και ειδικά μετά από τόσες μέρες.
Δεν τα δίδουν πλέον. μου ανέφεραν κιόλας καλό θα ήταν να ήμουν πιο προσεκτικός και προτού την αγοράσω να δω ότι έλειπε από μέσα.

Πρέπει να πάω από εκεί να παρακαλέσω έναν διευθυντή και αν θα μου τα δώσει.

Λοιπόν αν έχει κάποιο παλικάρι και θέλει να με βοηθήσει ας στείλει πμ.

thanks

Re: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Moντέρνα κόλπα στο Θέμα;

Βήμα, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή πάντως, έδιναν κανονικότατα παλαιά τεύχη με τις προσφορές, εφόσον δεν είχαν εξαντληθεί, βέβαια...

Moντέρνα κόλπα στο Θέμα;

Βήμα, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή πάντως, έδιναν κανονικότατα παλαιά τεύχη με τις προσφορές, εφόσον δεν είχαν εξαντληθεί, βέβαια...

πρέπει να πας στον οικονομικό διευθυντή και να τον παρακαλέσεις να στα δώσει.

γι' αυτό αν κάποιος έχει αυτά που αναφέρω (και μπορεί και θέλει) ας μου στείλει πμ. δεν μπορεί όλο και κάποιος θα αγόρασε το θέμα την 25η Ιουλίου.

μερικοι πουλανε dvd kai cd απο προσφορες στο e-bay.. μπορει να τα βρεις εκει

Απάντηση: Εφημερίδες/Περιοδικά και τα DVD τους

Νομιζω οτι εν τελει ο πιο σιγουρος τροπος να βρεις DVD απο εφημεριδες ειναι... το Μοναστηρακι. Εχει απιστευτη ποικιλια.

Status
Not open for further replies.