Αναζητηση Ενισχυτη για πικαπ

Στην αγορά ϴπαίζειϴ ένα Musical Fidelity E10 με phono stage κομπλέ μέσα στο budget που έθεσες.Αν ψάχνεις για μεταχειρισμένο είναι μια πάρα πολύ καλή περίπτωση!

Re: Απάντηση: Αναζητηση Ενισχυτη για πικαπ

Κατ' αρχήν καλή χρονιά και ευτυχισμένη

1ον: Εγώ δε θα δίσταζα να πάρω μετ/νο ενισχυτή (δεν έχουν κινούμενα μέρη).

2ον: Αν έχεις περισσότερα χρήματα για ξόδεμα πιστεύω καλύτερα να πάρεις την "καλή" κεφαλή του Project (Ortofon 2M Red) παρά να διαθέσεις τα 50 ευρώ της διαφοράς σε ενισχυτή. Η διαφορά θα είναι πιο αισθητή. (Πάντα κατά τη γνώμη μου).

3ον: Σε αυτά τα χαμηλά μπάτζετ 50-100 Ευρώ φέρνουν μεγάλη διαφορά. Για αυτό ότι μπορείς να το δώσεις, δώσε το....

Εννοείς,ποιό από τα δύο να διαλέξεις;

Επειδή ότι στο support από το site της MF (καθώς και στο HiFiEngine) δεν βρήκα Ε10 αλλά Ε11, ρωτάω μήπως είναι ορθογραφικό λάθος το Ε10.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

......

2ον: Αν έχεις περισσότερα χρήματα για ξόδεμα πιστεύω καλύτερα να πάρεις την "καλή" κεφαλή του Project (Ortofon 2M Red) παρά να διαθέσεις τα 50 ευρώ της διαφοράς σε ενισχυτή. Η διαφορά θα είναι πιο αισθητή. (Πάντα κατά τη γνώμη μου).......

Συμφωνώ με όσα λέτε για την κεφαλή, αλλά επειδή τα 25 τετραγωνικά θα τα αντιμετωπίσει άμεσα και θα ζοριστεί ένας ενισχυτής 2Χ40W με δεδομένα τα 86db των ηχείων, γι' αυτό βάζω σε πρώτη μοίρα τα περισσότερα watt από όλα τα υπόλοιπα. Επίσης υποθέτω ότι το πικαπ και τα ηχεία υπάρχουν ήδη.

Καλημέρα φίλε . Στα λεφτά που διαθέτεις θα πρότεινα οπωσδήποτε μεταχειρισμένο ... Το πικαπ εχει απαιτήσεις δεν ειναι cd ασε που το phono stage σε αυτή τη κατηγορία ειναι αστείο .... Ψάξε για 2x70 w περίπου και καλύτερα δεκαετίας του 90 τότε τα πρόσεχανε τα phono και πλεων ειναι και πολύ οικονομικοί

Συμφωνώ αλλα...:
Α) το servisaki δεν το γλύτωνεις εκεί
Β) 0 ευκολίες τηλεκοντρολ κλπ
Γ) δύσκολα να οδηγήσουν 86db ηχειο

Απάντηση: Re: Αναζητηση Ενισχυτη για πικαπ

Συμφωνώ αλλα...:
Α) το servisaki δεν το γλύτωνεις εκεί
Β) 0 ευκολίες τηλεκοντρολ κλπ
Γ) δύσκολα να οδηγήσουν 86db ηχειο

Προσωπικά,δεν μ'απασχολεί καθόλου η ύπαρξη τηλεκοντρόλ
Το servisaki δεν στοιχίζει περισσότερο από 60 ευρουλάκια
Τα db δεν είναι παράμετρος εύκολου ηχείου

Βέβαια οι γνώσεις μου ειναι περιορισμένες σχετικά αλλα κάποτε προσπαθούσα να οδήγησε τα b&w cdm1 με ενα luxman l3 . Καταστροφή ...