Αναζητηση ενισχυτη

tsik kostis

New member
13 October 2008
37
Καλησπέρα σας.Ενδιαφέρομαι για έναν ενισχυτή για ένα ζευγάρι minipod μετα του γουφερ του.Μου άρεσε ο harman kardon o HK970 και ο ΗΚ3390 (ραδιοενισχυτης) αλλα μήπως είναι μεγάλος για τα ηχεία;Θα ηθελα να ρωτησω σε τι ενισχυτη να κυμανθω οσον αφορα το μεγεθος του γιατι τα ηχεια αναφερουν 10 ως 100W στα 8Ω αν δεν κανω λάθος.Μηπως θα έχω προβλημα;Αν υπαρχει και καποια προταση για αλλον ενισχυτη ευπροσδεκτη.ευχαριστω

Τι ηχεία είναι αυτά? Μπορείς να γράψεις μάρκα και τύπο pls?

Όχι κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει ως προς την ικανότητα οδήγησης των ηχείων από τους ενισχυτές και συγκεκριμένα δεν υπάρχει περίπτωση να τους πέσουν μεγάλοι. Δεν έχω ακούσει τον 3390 αλλά ο 970 σίγουρα αξίζει. Έχε υπόψη σου όμως ότι έιναι ήδη παλαιό μοντέλο (έχει βγει ήδη ο 980 στη θέση του), οπότε ζήτα έκπτωση.

thanx.και κατι παραπάνω.Για πικαπ κοιταω project debut III kai Xperience.Ο δευτερος είναι σαφώς καλύτερος αλλα με το παραπάνω συστημα θα είμαι εντάξει;Θα ακουσω διαφορά δηλ από τον debut;ή για να πιάσω τις δυνατότητες τους θέλω ανώτερο σύστημα;

στην θέση σου θα κοιταζα εκτος των project και τι μεταχειρισμενα υπαρχουν στα μαγαζια ή διαδικτυακα σε αυτην την τιμη.

για δευτερο χερι δεν ενδιαφερομαι.διαδικτυακα κυριως κοιταξα.εχεις να προτεινεις καποια αλλη εταιρεια που εχεις υποψιν σου εκτος της συγκεκριμενης που να ξερεις οτι ειναι καλη;
γυρω στα 300 400 διαθετω για πικαπ

Πολύ καλό στα λεφτά του (και μάλιστα στο κάτω όριο που έθεσες) είναι και το Denon DP 300F. Έχε το στα υπ' οψιν σου.

για δευτερο χερι δεν ενδιαφερομαι.διαδικτυακα κυριως κοιταξα.εχεις να προτεινεις καποια αλλη εταιρεια που εχεις υποψιν σου εκτος της συγκεκριμενης που να ξερεις οτι ειναι καλη;
γυρω στα 300 400 διαθετω για πικαπ

Οχι σε καινούργιο δεν μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο στα λεφτα σου, εκτος ίσως και απο το rega p2. Εχω περάσει και εγω απο ένα debut για λίγο καιρό και θα επιμείνω, δες τι καλουδια μπορεις να παρεις με τα λεφτα σου http://www.orpheusaudio.gr/products.asp?url=1&type=secondhand . Εαν δεν τα γνωριζεις μπορω να σε βοηθήσω.

τα εριξα μια ματια τα πικαπ στον ορφεα αλλα εχασα την μπαλα....
προτεινεις καποιο να το ψαξω περισσοτερο σε βαθος;

και κατι ακομα..ο χωρος ειναι γυρω στα 20 τ.μ. Μηπως να αφηνα τα 2.1 για ηχεια βασεως.π.χ ειδα τα canton chrono και τα γουσταρα.οχι πως δεν μου αρεσουν τα μινιποντ(ιδιαιτερα τα ντροπ),αλλα μηπως δεν ειναι αρκετα σκεφτομαι....