Αναζήτηση Κωμωδίας

kerkiras

New member
17 February 2009
2
Καλησπέρα σε όλους!

Είχα δεί πριν δύο περίπου χρόνια σε DVD μία κωμωδία, στην οποία δεν παίζει κάποιος γνωστός ηθοποιός, (υπολογίζω να είναι παραγωγή από 2000 μέχρι 2007), με την εξής ιστορία:

Ένας αποτυχημένος υπάλληλος του Αμερικάνικου στρατού πείθεται από κάποιον ανώτερο του να πάρει μέρος σε ένα στρατιωτικό πείραμα. Το πείραμα αυτό έχει να κάνει με τη διατήρηση του ανθρώπινου σώματος μέσα σε μία κάψουλα για πολλά χρόνια και κανείς εκτος από αυτούς του δύο δε γνώριζε γι'αυτό το πείραμα. Ενώ λοιπόν βρίσκεται ο τύπος μέσα στην κάψουλα, συλλαμβάνεται από την αστυνομία ο ανώτερος του που είχε ξεκινήσει το πείραμα με αποτέλεσμα να μείνει μέσα στην κάψουλα για ένα μεγάλο διάστημα. Κάποια στιγμή, μετά από 100 περίπου χρόνια αν θυμάμαι καλά, ξυπνάει και τα πάντα γύρω του έχουν αλλάξει. Ψάχνοντας να καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω του βλέπει παντού ιπτάμενα οχήματα αντί για αυτοκίνητα, παντού χάος, ουρανοξίστες και τεράστια κτίρια από σκουπίδια, χαζούς άνθρωπους κλπ. Πρόκειται γενικά για μία μεγάλη σάτιρα για το που οδηγείται η Αμερική στην πάροδο των χρόνων.
Θυμάμαι χαρακτηριστικά μία σκηνή με έναν τύπο που βλέπει τηλεόραση (συγκεκριμένα μία εκπομπή που λέγεται Ouch! My Balls!) στον καναπέ του ενώ το σπίτι του είναι γεματό από σκουπίδια και αποφάγια και γελάει μόνο όταν αναβοσβήνει μία επιγραφή "Laugh". Μία άλλη σκηνή είναι όταν ο τύπος που συμμετείχε στο πείραμα πάει σε ένα "εξελιγμένο" Νοσοκομείο και συνιδητοποιεί ότι τα πάντα γίνονται με υπολογιστές και ηχογραφημένα μηνύματα.

Αν έχετε δει την ταινια και κάτι απ'τα παραπάνω σας θύμισαν τον τίτλο της πείτε τον σας παρακαλώ και σε έμενα γιατί την ψάχνω πραγματικά πολύ καιρό και δεν τη βρίσκω πουθενά.

Αν πάλι δε σας βοήθησαν όσα έγραψα θα εκτιμούσα αν μου προτείνετε κάποιον άλλο τρόπο για να τη βρω.

Ευχαριστώ Προκαταβολικά.

To "Ouch! My Balls!" ήταν πολύ δυνατό hint. Κάποιο link στο Google με έστειλε σε αυτό το site, όπου βγήκε ο λαγός:

Idiocracy του Mike Judge, από το 2006.

-bye-

Είσαι φοβερός (με τον τρόπο που το βρήκες)!:a0210:

Νόμιζα λανθασμένα ότι την έχω δει την ταινία εξαιτίας ενός trailer, και έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ηθοποιούς για να βρω έτσι την ταινία, αλλά ήταν αδύνατο…
Το αστείο είναι ότι έχω το DVDαλλά για κάποιο λόγο όλο το απέφευγα. Τώρα θα το δω…

Το είχα ψάξει στο παρελθόν στο Google με keyword "Ouch! My Balls" άλλα έμπλεξα με πολλά αποτελέσματα και δεν έβγαλα άκρη.

Παιδιά χίλια ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθήσατε! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καιρό έψαχνα αυτή την ταινία!