Αναζητηση lcd mini tv για εξωτερικες δουλειες

islandero

Established Member
27 August 2007
248
Θελω να αγορασω μια lcd 7'' μαλλον, για να την χρησιμοποιω οταν ρυθμιζω τα δορυφορικα πιατα μου.
Εχει κανεις υποψη του καποια για τετοια χρηση?
Το μοναδικο που θελω ειναι να εχει εισοδο AV για να συνδεεται με δορυφορικο δεκτη.
Ακομα θα με βολευε αν δουλευε και με μπαταριες.
Βρηκα αυτη στο eshop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.161573 αλλα αν καποιος γνωριζει καποια αλλη αξιολογη σε καποιο e-shop ας το πει.
Τιμη μεχρι 100 ευρω

Αν εννοείς τα δικά σου πιάτα καλή ειναι

Αν το κάνεις και για άλλες εγκαταστάσεις..τοτε..Ενα οικονομικό πεδιόμετρο χρειάζεσαι. Τι θα κάνεις δηλαδή στις ταράτσες ..θα κουβαλάς πέρα απο τα εργαλεία σου τον δέκτη, την τηλεορασούλα, την μπαλαντέζα των 30 μέτρων για να παίρνεις ρεύμα, και το καλοκαίρι με ντάλα τον ήλιο θα κρατάς με το ένα χέρι την τηλεόραση στο μάτι κοντά για να βλέπεις και με το άλλο χερι θα ρυθμίζεις το berr?????:BDBDG54:

Αν από αυτή την δουλειά βγάζεις λεφτά ένα πεδιόμετρο θα το αποσβέσεις με πέντε εγκαταστάσεις ....

Ασε που άλλη εντύπωση κάνεις στο πελάτη ....

Επειδή μάλλον για δικιάσου χρήση είναι, τα παραπάνω που αναφέρω μη τα πάρεις επι προσωπικού.
επίσης υπα´ρχουν και 7" με μπαταρίες επαναφορτιζόμενες νομίζω της FUNAI ( Carrefour)

Last edited:
Περίπου σε τι τιμές βρίσκεις το οικονομικό πεδιόμετρο;

Πέρα από τα λεγόμενα SAT-finder που έχουν απλά μια ηχητική και οπτική ένδειξη σήματος που δεν τα θεωρώ αξιόλογα, τα πεδιόμετρα με ένδειξη του σήματος αλλα και του λόγου σήματος/θορυβο ξεκινάνε απο 200-250 ευρώ

Πέρα από τα λεγόμενα SAT-finder που έχουν απλά μια ηχητική και οπτική ένδειξη σήματος που δεν τα θεωρώ αξιόλογα, τα πεδιόμετρα με ένδειξη του σήματος αλλα και του λόγου σήματος/θορυβο ξεκινάνε απο 200-250 ευρώ
OK! ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..