Αναζητηση οθόνης 32 - 40" Full Hd (χαμηλο budget)

Skywalker333

New member
9 December 2008
17
Γεια σας παιδια.
Αποφασισα κ εγω μετα απο χρονια να εγκαταλειψω την 29"αρα CRT μου και να μεταπηδησω στον ομορφο κοσμο του new gen και του Blu-ray.

Την τηλεοραση την χρησιμοποιω για να βλεπω ταινιες (dvd+blu-ray), να παιζω παιχνιδια (εχω 360, Wii και PS3) αλλα κ για να χαζευω πραγματα απο τον υπολογιστη μου.

Θελω απαραιτητως να ειναι Full HD με διασταση 32-40", αλλα το προβλημα ειναι οτι μπορω να διαθεσω μεχρι 700, αντε 750 MAXIMUM.

Ξερω οτι δεν μπορω να παρω κατι απιστευτο σε τετοια τιμη, αλλα δυστυχως, τοσα διαθετω κ παλι με το ζορι.

Μπορειτε να με βοηθησετε λιγουλακι?
Ποια TV αξιζει να δω και που μπορω να την βρω?

Thanks προκαταβολικα!

Ενδιαφερον δειχνει αλλα βγαινει στα 800Ε minimum κ δυστυχως, ακομα κ τα εξτρα 50Ε ειναι προβλημα για την τσεπη μου.

Να προσθεσω κατι?

Γενικα, μπορει να εγραψα 32-40", αλλα θα προτιμουσα 37-40" γιατι η οθονη θα μπει αρκετα μακρια.

θα πας στο media markt και θα αγορασεις μια samsung full hd 40'με 699ε αν θυμαμαι καλα...
Την ειδα και επαιζε και τηλεοπτικο σημα και ηταν αρκετα καλη για lcd.
Εναλλακτικα απο το πλαισιο η εξαιρετικοτατη panasonic 42pz8 με 750ε.

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα, απλα με περισσοτερη χρηση υπολογιστη. Η μονη εντος budget και με μεγεθος ειναι η samsung 40A536. Καλυπτει αυτα που λες, 40" 1080p 680 ευρω...ειναι και "επωνυμη"...αλλα ακουγονται διαφορα, για παλιας γενιας panel κλπ (ειναι και το σασι που ειναι ιδιο με τις προ 2 ετων 40Μ86 και προιδεαζει). Νομιζω παντως ειναι καλη επιλογη, απλα εγω αποφασισα να κανω υπομονη μεχρι να ερθει κατι καλυτερο εντος του budget μου...

Ε, ναι, σε αυτή την τιμή θα πάρεις ή την Panasonic 42PZ8 (Plasma) ή την Samsung LE40A536 (LCD)...

Edit: Καλησπέρα Blinky -bye-, μαζί απαντήσαμε... :D

Ναι Darkie, το ειδα. αλλα αν στα 750 που λεει το μαγαζι, βαλεις κ μεταφορικα, φτασαμε 800 :)

Παιδια, ομολογω πως δεν τις ειχα δει αυτες τις τηλεορασεις που λετε!

Δειχνουν οντως πολυ καλες!
Η ερωτηση μου ειναι: Ποια η διαφορα? Στα νουμερα, η plasma νικαει κατα κρατος, δεν μπορει να ειναι στην ιδια τιμη κ να ειναι τοσο καλη.
Κοινως, ποια η διαφορα αναμεσα σε plasma και lcd και τι ειναι καλυτερο για αυτο που θα την χρησιμοποιησω εγω?

Last edited:
Παντως περιμενε λιγακι γιατι ακουω παιδια που παιρνουν τηλεορασεις στη μιση τιμη απ'αυτες που βλεπουμε

Το θεμα ειναι να πετυχεις την προσφορα. Αλλα ειδικα τωρα που ειναι οι γιορτες, ολες εξαφανιζονται σε λιγες ωρες!

Κ μενω κ Θεσσαλονικη οποτε δεν ειναι τοσα πολλα τα μαγαζια κ ο ανταγωνισμος οπως Αθηνα.

Το θεμα ειναι να πετυχεις την προσφορα. Αλλα ειδικα τωρα που ειναι οι γιορτες, ολες εξαφανιζονται σε λιγες ωρες!

Κ μενω κ Θεσσαλονικη οποτε δεν ειναι τοσα πολλα τα μαγαζια κ ο ανταγωνισμος οπως Αθηνα.

Ετσι ειναι..., τα μαγαζια βγαζουν καποιους κραχτες που ειναι σχετικα παλια μοντελα αλλα αξιολογα και ειναι θεμα τυχης/ψαξιματος/υπομονης να πετυχεις κατι τετοιο και αν το κανεις μπορει να παρεις αυτο που θες κοντα στη μιση τιμη. Δες τον φιλο που γραφει στο forum που δυστυχως πηρε πριν λιγες μερες μια philips 37" στα 1800 και μετα απο 3 μερες την βγαλανε κραχτη στα 900 οι αθεοφοβοι...εντελως θεμα τυχης, που να το ξερεις...

Οποτε αν θες να κανεις λιγη υπομονη το κοβω οτι σιγουρα καμια 40V4000/40W4000/40A558/40A656 ή τετοιου ειδους μοντελα θα σκασει στα 700 πχ...ειναι μοντελα που μπορουν να θεωρηθουν σχετικα παλια επειδη βγηκαν στην αρχη του καλοκαιριου αλλα ειναι πολυ αξιολογα και θα ειναι ευκαιριες οποιο απο αυτα κατσει σε προσφορα-κραχτη...αν παρακολουθεις την αγορα και προλαβεις θα επωφεληθεις σιγουρα!

Και η 42PZ8E που εχει τωρα το Πλαισιο κραχτη στα 749 ειναι απιστευτη τιμη για αυτο που παιρνεις, απλα ειναι plasma και λογω burn-in δε την προτεινω για τη χρηση σου, αλλιως εγω θα την ειχα παρει ηδη...

ΥΓ: Καλησπερα JL ;)

Ναι, αυτο το θεμα του burn in ειναι που με χαλασε κ δεν πολυ σκευτομαι την πλασμα.

Απο την αλλη, Δυστυχως η τιμη της samsung LE40A536 δεν ειναι στα 680 πλεον αλλα στα 800.

μην κρινεις απο το skroutz, πριν λιγες μερες την ειχαν 680 πλαισιο και e-shop, απλα φαινεται εξαντληθηκαν, τις εβγαλαν απο το online συστημα και πλεον δε τις δειχνει ουτε το skroutz. Αν πας σε κανα mediamarkt κλπ οπως ειπε ο φιλος vader που μαλλον αυτην εννοουσε θα τη βρεις στα 699 ας πουμε που ειπε...Γενικα εκει παιζει η τιμη της, οποτε και σε κανα κοτσοβολο κλπ θα την εχουν 750-799 αλλα με λιγο παζαρι/μετρητα κλπ θα στη γωσουν 700 πιστευω. Το θεμα ειναι γι ααρχη να τη δεις απο κοντα και να σιγουρευτεις οτι σε ικανοποιει...

χμμμ... μαλλον θα το κανω απο αυριο κιολας γιατι ετσι οπως παμε, δεν θα μεινει ουτε μια προσφορα στην αγορα!

edit: Δυστυχως, 799 στο mediamarkt και στον κωτσωβολο (πηρα τηλ).

Last edited:
Ρε darkie, να δώσει 800 για 32άρα ο άνθρωπος; Δεν αξίζει...

Πέρα από τους κράχτες, οι τιμές βρίσκονται συνεχώς σε καθοδική πορεία, σύντομα τα 40άρια επώνυμα βασικά μοντέλα FullHD θα ξεκινούν από 600 και στα 800 θα έχουν 100Hz... Το θέμα είναι πως αγοράζουμε όταν το χρειαζόμαστε, αλλιώς και όταν διαμορφωθούν αυτές οι τιμές, κάποιος θα πει και δεν περιμένω να πάνε στα 400 (που θα γίνει κι αυτό κάποτε, όχι πολύ μακρυά); Κι έτσι δεν θα πάρει ποτέ...

Ρε darkie, να δώσει 800 για 32άρα ο άνθρωπος; Δεν αξίζει...

Πέρα από τους κράχτες, οι τιμές βρίσκονται συνεχώς σε καθοδική πορεία, σύντομα τα 40άρια επώνυμα βασικά μοντέλα FullHD θα ξεκινούν από 600 και στα 800 θα έχουν 100Hz... Το θέμα είναι πως αγοράζουμε όταν το χρειαζόμαστε, αλλιώς και όταν διαμορφωθούν αυτές οι τιμές, κάποιος θα πει και δεν περιμένω να πάνε στα 400 (που θα γίνει κι αυτό κάποτε, όχι πολύ μακρυά); Κι έτσι δεν θα πάρει ποτέ...

επειδη οντως συμβαινει αυτο και βγαινουν συνεχως νεα και καλυτερα μοντελα, εγω ειμαι της αποψης να βαζεις μια μπαρα καπου, και να πεις "αυτο θελω", πχ να δεις μια τηλεοραση και να πεις αυτη με καλυπτει απολυτα. Και αποκει και περα να περιμενεις αν ερθει εντος budget σου χωρις να επηρεαζεσαι απο τα νεα μοντελα, εκτος και αν γινει κατι κοσμογονικο που οντως θα αξιζει πολυ!

Το εκανα με τον προβολεα και σχεδον 1 χρονο μετα δε το εχω μετανιωσει καθολου. Τωρα στην τηλεοραση θελω 40" 1080p και glossy panel, οποτε εχω σταμπαρει την 40Α656. Τα 950 δεν ειμαι διατεθημενος να τα δωσω αυτη τη στιγμη, οποτε απλα περιμενω, οταν ερθει σε τιμη που να με δελεασει θα την παρω και αδιαφορω για led/200hz και αλλα τετοια...τωρα αν πχ η 40Α786 που εχει ολα τα παραπανω και εξτρα το LED, ξαφνικα πεσει στα 900 χωρις η 40Α656 να παει ταυτοχρονα στα 600, τοτε ισως αλλαξει το σχεδιο αφου δε θα ειμαι διατεθημενος για 100 ευρω πχ (αν η 656 κανει 800 ας πουμε) να παρω την non-led...αλλα μιλαμε για σπανιες περιπτωσεις, δε προκειται να γινει κατι τετοιο λογικα...