Πάρα πολλά!
Όπως λέει και ο Αντώνης, πες μας το μηχάνημα και επίσης καλό θα ήταν να μας πεις αν ψάχνεις νέο παιχνίδι ή αν μπορούμε να σου συστήσουμε κάποια κλασσικά διαμάντια (το λέω αυτό γιατί το Atlantis που αναφέρεις είναι πολύ παλιό - εκτός αν εννοείς κάποια από τα sequels ή το Secrets of Atlantis)
Το ATLANTIS to 1 ενοουσα σε στυλ με γριφους ...αλλο παρομοιο το MIST η καπως ετσι....Ξερω οτι και τα 2 ειναι πολι παλια...
Το Drake’s Fortune ειναι τετοιο στυλ?
Δεν έχω δει το Drake's Fortune. Θα σου πρότεινα όλα τα Myst (Ι - V). Επίσης καταπληκτικά (λιγότερο εφφετζίδικα αλλά πολύ πιο ατμοσφαιρικά) σε adventure πρώτου προσώπου είναι τα Scratches και Dark Fall (είναι για γερά νεύρα όμως!!).
Αν σε ενδιαφέρουν και adventure τρίτου προσώπου, πες μας τι έχεις παίξει και αν τραβάει ο υπολογιστής σου καινούρια παιχνίδια και θα σου απαντήσουμε.
αααα... τώρα κατάλαβα!
Δυστυχώς φίλε μου δεν παίζω σε αυτή την πλατφόρμα, οπότε δεν έχω πληροφόρηση. Σίγουρα όμως μπορούν να σε βοηθήσουν άλλα παιδιά που έχουν ps3.
To Drakes fortune είναι action/platform. Δεν έχει σχέση. Δυστυχώς στο PS3 δεν υπάρχει ακόμα κάτι τέτοιο από ότι ξέρω. Ότι πλησιάζει περισσότερο σε αυτό που ζητάς είναι το συγγενικού είδους RPG Oblivion Που είναι τρομερό παιχνίδι.
Το Oblivion νομίζω υπάρχει σε PS3. Καλά αν το πάρεις σε βλέπω να σε χάνουμε από εδώ μέσα..... Εγώ έφαγα 300 ώρες (μέτραγα τις ώρες του προβολέα) και το παιχνίδι δεν τέλειωσε. Αφησα μερικά quests ατελείωτα.....