αναζητηση σχαρας ποδηλατων για αυτοκινητο

avpap

Μέλος Σωματείου
30 September 2011
10,000
Αθηνα
Ο μεγαλος γιος εχει μεγαλωσει και θελω να του αγορασω καινουριο (μεγαλυτερο) ποδηλατο, το οποιο ομως δεν θα χωραει εντος του αυτοκινητου. Προφανως η αγορα σχαρας για ποδηλατα ειναι μονοδρομος. Θα ηθελα να αποφυγω αυτες της οροφης, καθως τις θεωρω λιγο μπελαλιδικες (απο οταν ημουν εγω μικρος και βαζαμε εκει τα ποδηλατα με τον πατερα μου). Το αυτοκινητο μας εχει κοτσαδορο οποτε σκεφτομουν να παρω "σχαρα" που προσαρμοζει πανω εκει, μιας και απο βιντεακια στο youtube εχω δει οτι ειναι πιο ευκολες στην τοποθετηση απο αυτες που πιανουν πανω στο πορτ-μπαγκαζ.
Σκεψεις; προτασεις για συγκεκριμενα μοντελα; Ειμαι τελειως ασχετος πανω στο αντικειμενο οποτε καθε βοηθεια ειναι πολυ ευπροσδεκτη!

ευχαριστω

Αν έχεις κοτσαδορο θα σου πρότεινα να πας σε Thule. Είναι λίγο ακριβές αλλά σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος. Ούτε γρατσουνιές στο αυτοκίνητο ούτε μπελάς στο βάλε βγάλε. Γενικά είναι εγγύηση.

https://www.skroutz.gr/s/8926586/Thule-Xpress-970.html

Έχει και για τρία ποδήλατα ...

Same Sh1t...Different Day.

Αν έχεις κοτσαδορο θα σου πρότεινα να πας σε Thule. Είναι λίγο ακριβές αλλά σίγουρα θα μείνεις ικανοποιημένος. Ούτε γρατσουνιές στο αυτοκίνητο ούτε μπελάς στο βάλε βγάλε. Γενικά είναι εγγύηση.

https://www.skroutz.gr/s/8926586/Thule-Xpress-970.html

Έχει και για τρία ποδήλατα ...

Όταν είπες ακριβή τρόμαξα λίγο γιατί έχει δει κάποιες που είναι κοντά στα 300 ευρώ, αλλά μετά είδα την τιμή της συγκεκριμένης και πήγε η καρδιά μου στη θέση της.
Καταλαβαίνω ότι του Πορτ μπαγαζ είναι πιο οικονομικές αλλά σκέφτομαι σοβαρά τη λύση κοτσαδορου μιας και αυτός υπάρχει ήδη.
Τη συγκεκριμένη την έχεις χρησιμοποιήσει εσύ ή έχεις ακούσει από ανθρώπους που την έχουν;

Την χρησιμοποιώ τρία χρόνια και είναι εγγύηση. Αυτήν με τις τρεις θέσεις όχι αυτή που έβαλα

Εκατόν εβδομήντα είχε πάει ο κοτσαδορος και αλλά εκατόν είκοσι η βάση. Οποτε μια χαρά τριακόσια βγήκε.

Εκατόν εβδομήντα είχε πάει ο κοτσαδορος και αλλά εκατόν είκοσι η βάση. Οποτε μια χαρά τριακόσια βγήκε.

Ναι αλλά ο κοτσαδορος υπάρχει από τη πρώτη στιγμή που αγοράστηκε το αυτοκίνητο οπότε δεν τον υπολογίζω ;)

Ειναι πολυ καλη βάση.Θα χρειαστείς και κανα δυο ιμάντες να δενεις τιμόνι-μπροστινή ρόδα για να μην γυρίζουν σαν τρέλα και είσαι έτοιμος.

Same Sh1t...Different Day