Απάντηση: ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ SURROUND ΗΧΕΙΩΝ
Άγγελε δε μπόρεσα να βρω τα στοιχεία του δικού μου,,, θα τα βρω όμως μέσω άλλου γνωστού... λίγο υπομονή ως το ΣΚ και ψάξε τρόπους μήπως τα καταφέρεις μόνος σου ή με τη βοήθεια κάποιου φίλου.
Μου φαίνεται απίθανο να μη βρεις κάποιο γνωστό που να μπορεί να ανοίξει τρύπες σε τοίχο και να περάσει ούπα.
Σε κάθε περίπτωση είτε μόνος είτε με μάστορα να φροντίσεις να βάλεις/βάλετε μεταξύ βάσης και τοίχου, αλλά και στη στήριξη του ηχείου στη βάση κάποιο ελαστικό υλικό (λεπτή σουρμποθάνη ή κομμάτι σαμπρέλας αν δεν θες να ξοδευτείς). Οι κραδασμοί είναι εύκολο να προξενήσουν ενοχλητικούς τριγμούς και να σου χαλάσουν τη διάθεση (πέραν του ότι με τη σωστή αντικραδασμική στήριξη θα παίξει σωστότερα και το ηχείο...)
Για τα καναλια, θα επιμείνω, ότι είναι τέχνη... αν θέλουμε να πάρουμε το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα.
Πέρασα και εγώ παλαιότερα και τα χάσματα με τον τοίχο, καθώς και τα γωνιάσματα ήταν ανεπίτρεπτα... τα ξήλωσα έβαλα και σιλικόνη, πάλι χάλια... απλώς γιατί στα δύσκολα σημεία (γωνίες-κοψίματα-ξεχώρισμα καλωδίων κτλ) οι άπειροι δεν έχουμε τις λύσεις!
Ήρθε ο μάστορας και τα έκανε όλα τέλεια... έτσι απλά...