Αναζήτηση τηλεόρασης 47-50"

bpel86

New member
6 December 2013
11
Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης προερχόμενος από την Panasonic 47 ET60, η οποία δεν είναι πια στην κατοχή μου. Ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος από αυτήν οπότε δε θα ήθελα κάτι υποδεέστερο. Το budget ειναι maximum 700 . Μέχρι στιγμής έχω δει τις:

1) Sony KDL-49WD757
2) Sony KDL-50W807C

Παρόλα αυτά είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις μιας και γνωρίζετε περισσότερα. Περιμένω τις γνώμες σας..

Αν η απόσταση θέασης σου είναι απο 2.5μ και πάνω, καλύτερα να κοιτάξεις για 55" σε αυτά τα χρήματα.
Η Panasonic CS630 και η Samsung J6200 είναι καλές επιλογές

Η απόσταση θέασης είναι 2,5-2,7 μέτρα οπότε έλεγα να μην πάω σε 55". Samsung δε θέλω γιατί δε μου αρέσουν τα χρώματά τους. Την Panasonic την είδα διπλα δίπλα με τις Sony σε κατάστημα με τηλεοπτικό σήμα και μου φάνηκαν λίγο ξεπλυμένα τα χρώματά της. Αν και είμαι φαν της Panasonic η συγκεκριμένη με απογοήτευσε λιγάκι. Βέβαια δεν ξέρω συγκριτικά με τις sony τι λένε σε προβολή ταινιών hd ή σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που επίσης με ενδιαφέρουν πολύ

Μια χαρα ειναι οι 55 στα 2,7μ.και μια χαρα η πανασονικ στο διαβεβαιω

Η απόσταση θέασης είναι 2,5-2,7 μέτρα οπότε έλεγα να μην πάω σε 55". Samsung δε θέλω γιατί δε μου αρέσουν τα χρώματά τους. Την Panasonic την είδα διπλα δίπλα με τις Sony σε κατάστημα με τηλεοπτικό σήμα και μου φάνηκαν λίγο ξεπλυμένα τα χρώματά της. Αν και είμαι φαν της Panasonic η συγκεκριμένη με απογοήτευσε λιγάκι. Βέβαια δεν ξέρω συγκριτικά με τις sony τι λένε σε προβολή ταινιών hd ή σε ποδοσφαιρο και μπασκετ που επίσης με ενδιαφέρουν πολύ

Καλό είναι να επεμβαίνουμε στις ρυθμίσεις ελέγχοντας αυτό που βλέπουμε γιατί μπορεί ένας προηγούμενος πελάτης να τις άφησε παίζοντας όπως όπως και να σχηματίσουμε λάθος εικόνα για το προϊόν που μας ενδιαφέρει περισσότερο ή ακόμα και ο πωλητής εσκεμμένα...

Καλό είναι να επεμβαίνουμε στις ρυθμίσεις ελέγχοντας αυτό που βλέπουμε γιατί μπορεί ένας προηγούμενος πελάτης να τις άφησε παίζοντας όπως όπως και να σχηματίσουμε λάθος εικόνα για το προϊόν που μας ενδιαφέρει περισσότερο ή ακόμα και ο πωλητής εσκεμμένα...

Δε διαφωνώ σε αυτό. Προτείνει κι εσύ δηλαδή την Panasonic?

Δε διαφωνώ σε αυτό. Προτείνει κι εσύ δηλαδή την Panasonic?

Κλείδωσε στις 55 ίντσες και μη κοιτάς μικρότερη τηλεόραση θα το μετανιώσεις από τη δεύτερη μέρα για πάνω από 2,6 μέτρα απόσταση τώρα με τα hd κανάλια.
Εμένα μου αρέσει η panasonic εμφανισιακά και στα μενού καλύτερα από τη sony που τα μενού της τα γνωρίζω.
Να και μια απάντηση που μου έδωσε ο @xavito σχετικά με δύο sony μία του 2014 και μία του 2016 και τη προτεινόμενη panasonic http://avclub.gr/forum/showthread.php/151009-Αγορά-ΤV-55?p=1057721212&viewfull=1#post1057721212 εσύ αποφασίζεις.
Να υπολογίσεις και την εγγύηση - επέκταση στη τελική τιμή της TV και να αποφασίσεις μη ξεπερνάς τον προϋπολογισμό σου με τίποτα.

Αν πάω σε 55αρα είναι μονόδρομος για το μπάτζετ μου. Από την άλλη και στην απάντηση που έδωσε @xavito αναφέρει ότι η sony έχει καλυτερη ευκρίνεια αν και τη συγκρίνει με την CS620 και όχι την CS630

Αν πάω σε 55αρα είναι μονόδρομος για το μπάτζετ μου. Από την άλλη και στην απάντηση που έδωσε @xavito αναφέρει ότι η sony έχει καλυτερη ευκρίνεια αν και τη συγκρίνει με την CS620 και όχι την CS630

Δεν έχει σημασία εγώ ρώτησα για τη 620 γιαυτό και η σύγκριση με αυτή.
Αν θέλεις 3d πας στη 630.
Αν τη βρεις φθηνότερη τη 630 σε σχέση με τη 620 αγόρασε τη φθηνότερη απλό και κατανοητό.
Μόνο το 3d κάνει διαφορά ανάμεσά στις δύο panasonic.
Η sony έχει καλύτερο τηλεοπτικό sd αλλά με την αλλαγή στο hd μετριάζει τη διαφορά θεωρώ.
Πήγαινε σε ένα κατάστημα να τις δεις δεν είναι σωστό να αποφασίζεις με την ιδέα που έχεις σχηματίσει από γνώμες μόνο, υπάρχουν και υποκειμενικά στοιχεία μενού, τηλεκοντρόλ, εμφάνιση, βάλε και την εγγύηση μέσα στη τιμή ίσως βρεις τιμή πακέτο με εγγύηση και αποφασίζεις.

Καλημερα. Προτεινω Sony KDL-50W807C. Προσωπικα πολυ καλα κανεις και αποφευγεις samsung και lg. Aπο lg μονο oled ολα τα αλλα πεταμενα... Samsung μονο ακριβες σειρες απο 7000 και πανω αλλα και παλι υστερουν σε ποιοτητα εικονας συγκριτικα με την sony