Αναζήτηση TUNER.

alfaalfa

AVClub Enthusiast
27 June 2006
1,279
Αναζήτηση TUNER.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιου καλού TUNER επιπέδου Hi-Fi.

Το ζητούμενο είναι να πιάνει αναλογικά και ψηφιακά αλλά και internet. (δεν ξέρω αν γίνεται όλα αυτά μαζί ) .
Επειδή δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος για πέστε καμία γνώμη.

:music-smiley-004:

Αναζήτηση TUNER.

Ενδιαφέρομαι για την αγορά κάποιου καλού TUNER επιπέδου Hi-Fi.

Το ζητούμενο είναι να πιάνει αναλογικά και ψηφιακά αλλά και internet. (δεν ξέρω αν γίνεται όλα αυτά μαζί ) .
Επειδή δεν είμαι και πολύ ενημερωμένος για πέστε καμία γνώμη.

:music-smiley-004:

NAD C 446 Digital Media Tuner

http://nadelectronics.com/products/tuners/C-446-Digital-Media-Tuner

MARANTZ NA7004

http://www.marantz.co.uk/uk/Product...d=AirPlayProducts&SubCatId=NetworkAudioPlayer

Re: Απάντηση: Αναζήτηση TUNER.

Νομιζω οτι το πρωτο που προταθηκε εχει και τηλεχειριστηριο ενω τα αλλα 2 οχι.

Από τα manual των προιόντων

NAD C446:
WHAT’S IN THE BOX
Packed with your C 446 you will find
• AM loop antenna
• FM ribbon-wire antenna with balun
• Wireless antenna
• DAB antenna (230V version model only)
• Detachable mains power cord
• TNR 2 remote control with 2 AA batteries
• Quick Start guide

MARANTZ NA7004
Check that the following parts are supplied with the product.
q Remote control ........................................................................ 1
w R03/AAA batteries ................................................................... 2
e AC Power cord (Cord length: Approx. 1.5 m) .......................... 1
r Audio connecting cable (Cord length: Approx. 1.0 m) ............. 1
t Remote control connecting cable ............................................ 1
y AM loop antenna ..................................................................... 1
u FM indoor antenna .................................................................. 1
i DAB antenna ........................................................................... 1
o iPod stand ................................................................................ 1
Q0 User guide ............................................................................... 1

κατά τα άλλα διαφορές σίγουρα υπάρχουν (π.χ. το marantz δεν έχει wifi network access όπως τα denon & nad, αλλά έχει 4 digital inputs, (usb a&b type, coax, optical) έχει επίσης και είσοδο για ακουστικά)

Α οκ οποτε εχουν ολα remote.
Παντως το denon φαινεται αρκετα ενδιαφερων.
Την ψαχνω κι εγω για τετοιο μηχανημα.
τωρα δεν ειμαι σιγουρος αν θα εχω καλο σημα απο το modem το δικο μου διοτι το συστημα μου εχει αποσταση εναν οροφο απο τον υπολογιστη μου.Παντως εκτος απο το internetiko ραδιοφωνο με ενδιαφερουν και τα fm.

Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση TUNER.

Γιάννη αναφέρει αν παίζει αρχεία κατευθείαν από δίσκο (NTFS)?

Δεν αναφέρει αν υποστηρίζει ΝΤFS. Αλλά λέει ότι δυσκολεύεται σε μεγάλους δίσκους. Στα δικτυακά όμως αναφέρει ότι είναι γρήγορο. Και το σημαντικό ότι υποστηρίζει την αναζήτηση άλλου κομματιού, ενώ ακούμε κάτι.

Προσωπικά ψήνομαι να το πάρω, καθώς τη συλλογή μου την έχω σε NAS. Την Denon την εμπιστεύομαι για τα tuner της, κρίνοντας από το πολύ αξιόλογο 1510.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αναζήτηση TUNER.

Δεν αναφέρει αν υποστηρίζει ΝΤFS. Αλλά λέει ότι δυσκολεύεται σε μεγάλους δίσκους. Στα δικτυακά όμως αναφέρει ότι είναι γρήγορο. Και το σημαντικό ότι υποστηρίζει την αναζήτηση άλλου κομματιού, ενώ ακούμε κάτι.

Προσωπικά ψήνομαι να το πάρω, καθώς τη συλλογή μου την έχω σε NAS. Την Denon την εμπιστεύομαι για τα tuner της, κρίνοντας από το πολύ αξιόλογο 1510.

Γενικά η Denon έχει αξιόπιστες (αλλά τσιμπιμένες) πηγές. Δυστυχώς εγώ έδιωξα το NAS και τη συλλογή μου την έχω σε 2 δίσκους. Αν κάνεις την κίνηση ενημέρωσε αν παίζει NTFS.