αναζητηση TV OLED

wolfgr

AVClub Enthusiast
18 September 2011
717
Hρθε η ωρα να αποχωριστω την LG 50" πλασμα μου που με υπηρετησε πιστα σχεδον 10 χρονια.Ψαχνω λοιπον μια oled πανω απο 50" για αποσταση θεασης λιγο κατω απο 3 μετρα και αποκληστηκα χρηση για τηλεοπτικες σειρες 720 και ταινιες εως 1080.Το 4K δεν με ενδιαφερει (ακομα τουλαχιστον) .Τηλεοπτικο σημα μονο οταν ερχεται η πεθερα μου (οποτε αδιαφορω εντελως...).O ηχος και ta "smart features" δεν μου χρειαζονται καθως ο ηχος περναει απο ενισχυτη και θα ειναι μονιμα συνδεδεμενη με windows HTPC.To budget μου ειναι μικρο καθως τα λεφτα μας τα τρωει ολα ο μπεμπης μπορω να δωσω περιπου 1500 ευρω.

με 1750 (Τώρα έχει στο skrutz) με παζάρια μπορείς να την πάρεις και λίγο πιο κάτω παίρνεις την πολύ καλή περσινή Β6 55αρα.Ειναι και 4κ (για μελλοντική χρήση αφού δεν σε ενδιαφέρει τωρα )και έχει και HDR..

Απάντηση: Re: αναζητηση TV OLED

Οπως το βλεπω. οι επιλογες σου ειναι οι εξης:

- Παιρνεις σβαρνα τα μαγαζια μπας και βρεις 910 που να εχουν ξεμεινει.

- Περνας απο οσους εχουν ακομη την Β6 ή κατα προτιμηση την C6 και τους κανεις παζαρια μεχρι τελικης πτωσεως.

- Περιμενεις το φετινο 1080p μοντελο, την Α7, να πεσει κατω απο τα 1500. Πιστευω οτι μεχρι το Νοεμβρη θα εχει γινει!

Καλη επιτυχια

ευχαριστω πολυ,το πλαισιο λεει εχει την 910 1199 με 200 ευρω δωροεπιταγη ,αυτο σημαινει οτι ειναι μεσα στην τιμη η θα την παρω 1000?

ναι βεβαια ,σφραγισμενη και με 2ετη εγγυηση,αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το HDR ειναι τοσο συμαντικο που πρεπει να το εχω?ειναι μονο για games και "ειδικο" HDR υλικο ?Εγω που βλεπω 1080 "κατεβασμενο" υλικο το χρειαζομαι?