Αναζήτηση XRCD - SACD

Har.angel

New member
11 January 2010
53
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που πουλά XRCD (JVC) ή SACD (Analogue Productions)

Re: Αναζήτηση XRCD - ΣΑΨΔ

Καποιους - λιγους εν γενει- μπορεις να βρεις στο δισκαδικο επι της Πατησιων(απεναντι απο το Πολυτεχνειο) καθως ενδεχομενως και στον Ριτσο.
Η πραγματικη ποικιλια ομως βρισκεται σε διαδικτυακα καταστηματα- που ειναι και η δικη μου επιλογη.
Συχνα προμηθευομαι απο τα παρακατω αξιοπιστα sites:
www.elusivedisc.com
www.hifi-cd.com

Επειδή έχω δει και γω στο διαδίκτυο κυρίως στο Ellusivedisc το οποίο μάλλον έχει και τη μεγαλύτερη ποικιλια, υπάρχει κάποιο όριο στην αγορά ώστε να μη χρειαστεί εκτελωνισμός. Είναι ασφαλή η συναλλαγή και πόσο καιρό πάιρνει η παραγγελία

Αν η αξία της παραγγελίας σου (περιεχόμενο+έξοδα αποστολής) δεν ξεπερνάει τα 100 δολλάρια είσαι εντάξει. Γιά ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια να ζητάς να σου τα στέλνουν με την εκάστοτε κρατική ταχυδρομική υπηρεσία (USPS στις ΗΠΑ), ώστε το δέμα σου να το παραλαμβάνεις μέσω ΕΛΤΑ. Στη χειρότερη περίπτωση θα σου ζητήσουν 3 ευρώ έξοδα εκτελωνισμού. Εταιρείες κούριερ όπως DHL, ACS, UPS κλπ. απόφευγέ τες όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι ικανοί να σε βάλουν να πληρώσεις το ίδιο δέμα δύο φορές. Αυτά ισχύουν για αγορές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εννοείται ότι άμα αγοράσεις από ΕΕ δεν υπάρχουν ούτε τελωνεία, ούτε δασμοί ούτε τίποτα. Η παραγγελία σου δεν πρέπει να αργήσει πάνω από δύο βδομάδες, το πολύ είκοσι μέρες, από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και αν έρχεται. Συνήθως έρχονται σε μιά βδομάδα. Αυτό εξαρτάται φυσικά και από τη χώρα που παραγγέλνεις, η Γαλλία έχει το πιό αργό ταχυδρομείο, οι ΗΠΑ το πιό αναξιόπιστο. Για τις πληρωμές βγάλε μια προπληρωμένη πιστωτική κάρτα και χρησιμοποίησέ την για να πληρώνεις μέσω PAYPAL.

Φίλε, αν ακούς τζαζ και κλασσική δεν υπάρχει θέμα ... τα amazon.co.uk & mdt.co.uk έχουν σχεδόν τα πάντα σε τιμές χώμα (πχ. μέση τιμή sacd κλασσικής είναι πλέον στα 10-15 ευρώ με δεκάδες περιπτώσεις εξαιρετικών δίσκων κάτω από τα 10 ευρώ, μιλάω για τιμές παραδομένων στο σπίτι σου δίσκων )

τα αμερικανικά ειδικευμένα χαι εντάδικα δισκοπωλεία που αναφέρθηκαν, θυμάμαι (γιατί έχω καιρό να μπω ) ότι ήσαν πολύ μα πολύ ακριβότερα ...

για xrcd δεν έχω πολλές γνώσεις αλλά αν είσαι του σπορ, έχω ακούσει ότι υπάρχουν πολλές πηγές κατεβάσματος σε flac μορφή ....