Αναζητω υπογουφερ.......

Petros1007

Established Member
25 January 2008
214
Δράμας
Καλημερα σε ολα τα μελη του forum. θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια αναβαθμιση που θελω να κανω στο συστηματακι μου. Σκεφτομαι την προσθηκη ενος υπογουφερ εδω και καιρο και μια και πλησιαζουν οι γιορτες λεω να μου το κανω δωρο.Με απασχολει το ταιριασμα με τα υπολοιπα μου ηχεια που ειναι. Μροστινα τα B&W DM 603 S3 150W 8Ω, πισω ειναι τα B&W DM 602 S3 120W/8Ω και κεντρικο το B&W LCR 60 S3 120W/8Ω. Ο χωρος μου ειναι περιπου 30τμ και αναζητω κατι οικονομικο και συμαζεμενο, αποδεκτο απο την συζυγο και να μην σκονταφτουν πανω του τα παιδια. Να πω οτι με ενδιαφερει να παιζει καλα μουσικη που ακουμε πολλες ωρες, και να ειναι ζωηρο και σε ταινιες. Ευχαριστω για την βοηθεια σας προκαταβολικα και ευχομαι σε ολους καλα χριστουγεννα και καλη χρονια...-bye--bye--bye-

Ευχαριστω πολυ, θα τα κοιταξω και τα δυο.Δεν ξερω αν καποιο απο αυτα ειναι 12ιντζο,γιατι μαλλον ενα τετοιο χρειαζομαι.Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους......-bye--bye--bye-

κυττα και ενα REL STRATA II που πουλιοταν αποδω η αποκει αυτες τις μερες. Για μουσικη ειδικα ειναι πολυ καλο και φθηνο - αν ειναι σε καλη κατασταση.