...and the story just begun...

16 June 2006
7,335
127.0.0.1
Δεν ειχα τι να κανω και ειπα να πειραματιστω τραβωντας με μια compact olympus ενα βιντεακι απο ενα απ'τα ενυδρεια μου το οποιο βρισκεται σε περιοδο αναπροσαρμογων και ηθελα να πειραματιστω με το youtube...

Υπομονη λιγο καιρο να τελειωσουν τα φυτεματα και να προσαρμοστουν τα ψαρια μου ωστε να μην φοβουνται και θα δειτε την συνεχεια....

Ε οχι και αγγελοψαρο..... Δισκοι... (επιστ.ονομ. Symphysodon Discus) και υπαρχουν 4 διαφορετικοι μεσα. Μολις προσαρμοστουν θα τους ανεβασω...

Snakeskin Discus
Red Alenquer Discus
Red Blue Turquise Discus
Red Dragon Discus

Last edited:
Δες και την διαφορα για να καταλαβεις....

Αγγελοψαρο
Altum%28Wild%29AngelfishWFCiami_C2573.jpg

Δισκος Snakeskin
snakeskin.jpg

Ακριβό σπορ. Ειδικά αν σου αρέσουν οι δίσκοι... (και σε ποιόν δεν αρέσουν να μου πεις) :)
Πως κατάφερες βρε θηρίο να τους κάνεις να συζήσουν με άλλα ψάρια; Πολύ κακομαθημένα τα άτιμα!

Σκέφτηκες ποτέ να βάλεις μέσα μερικά τιγράκια να σου κάνουν τους δίσκους πιατέλες; :flipout:

Απάντηση: Re: ...and the story just begun...

Ακριβό σπορ. Ειδικά αν σου αρέσουν οι δίσκοι... (και σε ποιόν δεν αρέσουν να μου πεις) :)
Πως κατάφερες βρε θηρίο να τους κάνεις να συζήσουν με άλλα ψάρια; Πολύ κακομαθημένα τα άτιμα!

Σκέφτηκες ποτέ να βάλεις μέσα μερικά τιγράκια να σου κάνουν τους δίσκους πιατέλες; :flipout:

Δεν ειναι οι πρωτοι που εχω. Τους εχω μελετησει αρκετα. Δεν ειναι καθολου κακομαθημενα ψαρια. Απλα ειναι λιγο ιδιαιτερα. Το παν ειναι να τους παρεχεις βιοτοπικες συνθηκες οσο το δυνατον πιο κοντα στο φυσικο τους περιβαλον. Που να τους δεις να τρωνε και απο το χερι μου δηλαδη...

ΥΓ. Οι δισκοι δεν ειναι μοναχικα ψαρια. Ειναι ψαρι το οποιο ζει σε κοπαδια και φυσικα και με αλλα ειδη ψαριων αρκει να προερχονται απο τους ιδιους βιοτοπους με αυτα για να αντεχουν στις συνθηκες που χρειαζονται οι δισκοι...

Last edited:
Παμε λοιπον στο δευτερο βιντεακι μιας και ο δευτερος δισκος συνηθισε το νεο του περιβαλλον και κοβει βολτες .... Απομενουν αλλοι 2 να εγκληματισθουν... Οπως βλεπετε ο Red Alenquer δειχνει στον νεο κατοικο του ενυδρειου μου ποιος κανει κουμαντο..... Σε 2-3 ημερες λογικα θα κανουν βολτιτσες παρεα.... Εν αναμονη λοιπον...

Stay tuned...