Android Media Player και linux receiver streaming

fagotistas

Senior Member
2 August 2008
324
Χαιρετω ολους τους φιλους του forum. Θα ηθελα να ξερω αν καποιος φιλος ,εχει καταφερει η γνωριζει , αν τα διαφορα android media players μπορουν να παιξουν stream απο δεκτη linux εκτος απο απλο χειρισμο του δεκτη που γνωριζω οτι υπαρχουν αρκετες εφαρμογες που το επιτρεπουν. Ευχαριστω !

Καποια προταση για media player που θα παιξει σωστα τα streams ? Γιατι φανταζομαι οτι προκειται για απαιτητικη λειτουργια .

Δεν ειναι απαιτητικη λειτουργια,το λογισμικο εχει να κανει πιο πολυ.Εγω εχω το minix neo x5 και το mk808b και η αναπαραγωγη ειναι αψογη με dreamdroid και το προγραμμα που ανεφερε ο malakudi mx player.Τι stream ακριβως θες να κανεις?

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!! Θελω να κανω live streaming απο τον δεκτη ,ωστε να μπορω να παρακολουθω σε αλλη τηλεοραση μεσα στο σπιτι. Για αυτο ρωτησα αν υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες απαιτησεις απο το media player ,ωστε να γινεται το stream οσο πιο σταθερο και χωρις διακοπες γινεται.

Διαβαζω πολυ καλα reviews για αυτο εδω γενικα σαν μηχανημα .
http://www.geekbuying.com/item/MK80...AM-8GB-ROM-Mini-PC-TV-Box---Black-313213.html
Πιστευετε οτι θα μπορει να κανει την δουλεια?

Last edited by a moderator:
Τα media player δεν εχουν κανενα θεμα,στα hd εχεις θεμα παντως λογω μη υποστηριξης gigabit lan σε αυτα τα μηχανακια.Στα sd θα εισαι οκ.Διαβασε αν θες περισσοτερα στο αναλογο forum του avclub με τα media player.

Ε μην τα θελω και ολα δικα μου ... Και με τα sd βολευομαι:SFGSFGSF:
Και στο μελλον βλεπουμε!!! Ευχαριστω πολυ!!!

Επεξεργασία:
Φιλε mv_best αφου εχεις και τα δυο μηχανακια για τα οποια ενδιαφερομαι θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει λογος να δωσω τα extra 40 euro για το minix ? Παντα βεβαια με γνωμονα την δουλεια για την οποια το θελω;

Last edited by a moderator:
Το mk808b έχει μόνο wifi, και κάποιοι αναφέρουν μέτρια λήψη. Το minix neo x5 νομίζω έχει ethernet.

Ε μην τα θελω και ολα δικα μου ... Και με τα sd βολευομαι:SFGSFGSF:
Και στο μελλον βλεπουμε!!! Ευχαριστω πολυ!!!

Επεξεργασία:
Φιλε mv_best αφου εχεις και τα δυο μηχανακια για τα οποια ενδιαφερομαι θα ηθελα να μου πεις αν υπαρχει λογος να δωσω τα extra 40 euro για το minix ? Παντα βεβαια με γνωμονα την δουλεια για την οποια το θελω;

Το mk808b έχει μόνο wifi, και κάποιοι αναφέρουν μέτρια λήψη. Το minix neo x5 νομίζω έχει ethernet.
Σωστος ο malakudi,το minix εχει wifi και ethernet,spdif out ακομα,3 θυρες usb.Σαν chipset εχουν το ιδιο της Rockchip το 3066.Το mk808b εχει μια εισοδο micro sd,mini hdmi και μια usb θυρα που καλο ειναι αν θες να βαλεις εξτρα συσκευες να παρεις usb hub με εξωτερικη τροφοδοσια.Και τα δυο παιρνουν android 4.2.2. Εγω προτιμω το minix,το mk808b παει παντου ομως :2thumb22sup: .Αν δεν βιαζεσαι βγαινουν τετραπυρηνα σε κανα διμηνο με το chipset 3188.

Οποτε καταληγουμε οτι για <<απροσκοπτο>> streaming , προτιμουμε μηχανακι με ethernet και μεταφορα δικτυου με access point ? Επισης θα περιμενω να βγει η νεα γενια με quad core processors , ελπιζω μονο να βγαινουν στις ιδιες τιμες ,πανω - κατω , με τα τωρινα. Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

Να ρωτήσω κι εγώ αν αυτά τα media players απαιτούν airmouse για το χειρισμό τους?

Οποιοδηποτε keyboard mouse κανει,εγω εχω βαλει το σετ ms 800 wireless στο ενα και το Logitech mk-220 στο αλλο.

Φιλε malakudi δεν μου παρουσιαζει προβλημα το wifi ταχυτητα μεχρι 65mbs,το σπιτι μου βεβαια δεν ειναι μεγαλο.Εχω δει το fix για την κεραια αλλα πιστευω οτι μεγαλυτερο προβλημα ειχαν τα 808 τα πρωτα.Μπορω απροβληματιστα να δω ταινια μεχρι 720p απο xbmc σε τοπικο δικτυο.Το εχεις παρει και σου εκανε θεμα?

Όχι δε το έχω πάρει, το ψάχνω ακόμα και είμαι κι εγώ ανάμεσα στα δύο που αναφέρθηκαν.

Και τα δύο είναι καλά,εξαρτάται τι δουλειά θες να κάνεις.όλα σαν βασική λειτουργία είναι να σου κάνουν την tv tablet.τα δύο ποιο πάνω έχουν chip της rockchip όπως και τα περισσότερα,με μεγαλύτερη υποστήριξη από custom Rom.υπάρχουν και με chip της amlogic που υποστηρίζουν και hdmi passthrough χωρίς πολύ μεγάλη υποστήριξη,κάτι σαν τους broadcom δέκτες σε αντιστοίχηση με τους sigma για να μιλήσουμε στη γλώσσα σου:D .εγώ επέλεξα τα δύο ποιο πάνω και στην τιμή τους πιστεύω ότι είναι value for money γι'αυτά που προσφέρουν.