Android media player μόνο για XBMC

tachav

New member
25 June 2013
27
Καλημέρα σε όλους. Συγγνώμη αν αυτό έχει απαντηθεί σε άλλο νήμα, αλλά όσο έψαξα δεν το βρήκα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα media player, στό οποίο θέλω να εγκαταστήσω μόνο το XBMC και να βλέπω ότι έχει στα διάφορα πρόσθετα (icefilms(και τα sd και τα hd που έχει),channel1). Δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή αρχείων από δίσκο. Επίσης θέλω να είναι όσο πιο οικονομικό γίνεται. Οι ερωτήσεις μου λοιπόν είναι οι εξής:

1. με dual core θα είμαι οκ (υπάρχουν αρκετά κινέζικα σε πολύ χαμηλή τιμή) ή πρέπει να παω οπωσδήποτε σε quad?
2. προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο chipset?
3. Αν έχει ήδη κάποιος κάτι παρόμοιο και είναι ευχαριστημένος το μοντέλο θα ήταν ευπρόσδεκτο :)

Ευχαριστώ

tachav

New member
25 June 2013
27
ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το Raspberry Pi φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο στο setup. Οσο για το νήμα με τα android δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα οι πληροφορίες να είναι καπως δυσεύρετες, γιαυτό και άνοιξα ξεχωριστό thread

xamurabi

AVClub Addicted Member
9 February 2007
1,650
By the Lake
ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά το Raspberry Pi φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο στο setup. Οσο για το νήμα με τα android δυστυχώς είναι αρκετά μεγάλο με αποτέλεσμα οι πληροφορίες να είναι καπως δυσεύρετες, γιαυτό και άνοιξα ξεχωριστό thread

Αν θες την προσωπική μου άποψη, μιας και έχω και τα δυο, προτίμησε το rassberry, αν θες μόνο xbmc. Πίστεψέ με το setup είναι πολύ απλό και αξίζει να προσπαθήσεις λίγο.Το γεγονός μάλιστα πως οι πληροφορίες παντού γύρω από το android και το xbmc είναι τόσο διάσπαρτες, κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην όχι μέχρι σήμερα, άριστη συνεργασία αυτών των δύο (ακόμη τουλάχιστον). Αντίθετα με το βατόμουρο έχεις το κεφάλι σου απόλυτα ήσυχο! Για καλή αναπαραγωγή στο xbmc πρέπει να "σκάσεις" κανά κατοστάευρω για android ενώ με τα μισά πάιρνεις ένα rassberry pi. Η επιλογή δική σου!

xloupas

AVClub Enthusiast
13 March 2009
933
προσωπικη μου αποψη αν επιλεξεις android μην πας σε dual core αλλα μονο σε quad core ειχα ενα minix neo g4 που ηταν dual και σερνοταν ακομα και στην εκδοση του flumpster αλλα σε ενα tronsmart mk908ii παιζει απροβληματιστα,
οπως ειπαν και τα παιδια απο πανω αν το θελεις αποκλειστικα για xbmc τοτε πηγαινε rassberry αν και δεν ειχα ποτε αν τωρα θελεις ολα τα υπολοιπα καλουδια τοτε android

tachav

New member
25 June 2013
27
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να ρωτήσω κάτι ακόμη. Έψαξα λίγο το βατόμουρο αλλά μπερδεύτηκα λιγό με τροφοδοτικά ψύκρες και διάφορα τέτοια. Αν το επιλέξω, το ρεύμα ενός usb από την τηλεόραση θα αρκεί; και τι άλλο είναι απαραίτητο να αγοράσω πέραν της ίδιας της συσκευής;