Ανέκδοτα σε σφηνάκια

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
Κάποια είναι λίγο αρχαία, κάποια όχι και τοσο αστεια αλλά μου τα έστειλαν μαζεμένα και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας:

=============================================================================
καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα:
- Αγαπητοί, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα?
- Το καλό.
- Πάμε για 14 Όσκαρ.
Πρωί πρωί, Ζητάς σε μπλόκο σταματάει κάποιον στην Κηφισίας.
- Καλημέρα, του λέει.
Και ο οδηγός:
- Ήτανε...

Ο ΣΥΖΥΓΟΣ στη γυναίκα του:

- Μωρό μου, δεν αντέχω άλλο να σε βλέπω να τυραννιέσαι έτσι όλη μέρα στην κουζίνα. Κλείσε την πόρτα!

Είναι ένας πελαργός και κουβαλάει ένα γέροντα 80 χρονών.

Κάποια στιγμή γυρνάει ο γέροντας και λέει στον πελαργό:
«Έλα μ@λ@κ@, παραδέξου ότι χαθήκαμε"
Σε ένα εστιατόριο ο πελάτης λέει στο γκαρσόν:
- Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να πάρετε το κοτόπουλο να το ψήσετε λιγάκι ακόμα?
- Γιατί, τι έχει?
- Μου τρώει τις πατάτες!
Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.
- Από τα νεύρα σου?
και του λέει ο άλλος:
- "Όχι, από τα @ρχidi@ μου."
Μια ξανθιά επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει τον άνδρα της:
- Γιώργο που είναι τα παιδιά?
- Στα Αγγλικά .
- George where are the kids?
-Ποιο είναι το αντίθετο του Μηχανόβιος?
-Βιομήχανος.

- Κώστα να πάρεις τα παιδιά να τα πας στο ζωολογικό κήπο !!!
- Μπά γιατί? Αν θέλουν, ας έρθουν να τα πάρουν μόνοι τους...

Λίγο μεγαλύτερο αλλά καλό.

Ήταν ένας τύπος που η γυναίκα του είχε τα γενέθλια της. Γνωρίζοντας ότι της αρέσουν τα ζωάκια,πηγαίνει σε ένα pet shop. Έχοντας δει πολλά ζώα, παίρνει το μάτι του και ένα βατραχάκι.
-Αυτό εδώ πόσο κοστίζει;
- Ξέρετε το συγκεκριμένο ζωάκι είναι ξεχωριστό και κοστίζει 300 ευρώ,λέει ο πωλητής.
-Τόσο πολύ,γιατί;
-Ξέρετε το συγκεκριμένο βατραχάκι κάνει πολύ καλές πίπες,λέει ο πωλητής. Χωρίς να το σκεφτεί ο τύπος το αγοράζει. Το πάει στη γυναίκα του για δώρο, χωρίς εκείνη να εντυπωσιαστεί πολύ. Κάθε μέρα ο τύπος σχολώντας απο τη δουλειά, έπαιρνε το βατραχάκι και πήγαινε στην τουαλέτα. Αυτό γινόταν αρκετό καιρό και η γυναίκα του είχε παρεξενευτεί. Μια μέρα λοιπόν την έστησε πίσω απο την πόρτα για να κρυφακούσει. Ακούει λοιπόν:
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σοτάρουμε σε λίγο λάδι και αφού το βάλουμε στην κατσαρόλα το ανακατεύουμε αργά...
Ακούει αυτά η γυναίκα του και μπαίνει αιφνιδιαστικά στην τουαλέτα. Βλέπει το βατραχάκι να παίρνει πίπα στον άνδρα της και εκείνος να του διαβάζει τον τσελεμεντέ. Γυρίζει λοιπόν και της λέει:
- Έτσι και του μάθω να μαγειρεύει, έχεις πάρει τον π@@λο!!!

Αλλο ένα καλό κι αυτό.

Ο Ιησούς, ο Μωυσής και ένας γεράκος παίζουν γκόλφ. Πιάνει πρώτος ο Μωυσής το club και ρίχνει μία... τσάφ η μπάλα μέσα σε μια λιμνούλα με νερό. Σπεύδει προς τα εκεί, ακουμπάει τη λιμνούλα με το ραβδί του και ...κλααατς ...ανοίγουν τα νερά, περπατά μέσα στην κοίτη, ρίχνει μία με το μπαστούνι του και να, η μπάλα μέσα στην τρύπα.
Σειρά του Ιησού: Ρίχνει μια μακρινή ...βββζζζζζ μπλούμ η μπαλίτσα πάλι μάσα στη λιμνούλα. Πάει ο Ιησούς, περπατά πάνω στα νερά, κάνει ένα νεύμα με το χέρι του, η μπαλίτσα ανεβαίνει στην επιφάνεια, τη χτυπά και μέσα στην τρύπα κι αυτός.
Σειρά του γεράκου τώρα, αλλά με τι καρδιά να παίξει με όλα αυτά που βλέπει!Ρίχνει μία με το μπαστούνι... βζζζιιιιινν ...και η μπάλα κλασσικά μέσα στη λιμνούλα. Όπως πέφτει η μπάλα μέσα στο νερό την καταπίνει ένα ψάρι. Εκείνη την ώρα πετάει ένας γλάρος, βουτάει και πιάνει το ψάρι από τη λιμνούλα. Όπως σηκώνεται να φύγει ο γλάρος, πετάγεται ένας κυνηγός από κάτι θάμνους, και με την καραμπίνα του πετυχαίνει το γλάρο. Όπως τον παίρνουν τα σκάγια, ο γλάρος ανοίγει το στόμα του και ελευθερώνει το ψάρι. Το ψάρι πέφτει κάτω και όπως σπαρταράει του φεύγει η μπαλίτσα, χοροπηδά και μπαίνει στην τρύπα!
Γυρίζει τότε ο Ιησούς και λέει στο γεράκο: Ρε πατέρα, είπαμε να παίξουμε γκόλφ, μη το ξεφτιλίσουμε και τελείως!

Λοιπόν το καλύτερο ππου έχω ακουσει εδω και μήνες. Τόσο καλό που δεν βαριεμαι να το γράψω:

Παιδί: Μπαμπά, τι είναι ο πOysths;
Μπαμπάς: Θυμάσαι μια φορα που ημουν φύλακή για κάτι λεφτά που είχα καταχραστεί από την τράπεζα;
Παιδί: Ναι θυμαμαι
Μπαμπάς: Λοιπόν εκεί δεν υπάρχουν γυναίκες, μόνο άντρες
Παιδί: οπότε;
Μπαμπάς: οπότε επειδή ο αντρας κάποια βράδια δεν αντέχει χωρίς την γυναίκα αποφασίσαμε με τον άλλο που ήμασταν στο κελί να κάνει μια φορά την εβδομάδα ο ένας την γυναίκα
Παιδί: και ποιος εκανε την γυναίκα μπαμπά;
Μπαμπάς: επειδή και οι δύο δεν θέλαμε να κανουμε την γυναίκα ρίχναμε ένα κέρμα, και όποιος έχανε, έκανε την γυναίκα εκείνο το βράδυ. Την 1η εβδομάδα λοιπόν ρίχνουμε το κέρμα και έχασα
Παιδί: και, και;
Μπαμπάς: και έκανα την γυναικα για ένα βράδυ. Την 2η εβδομάδα ρίχνουμε πάλι το κέρμα και χάνω ξανά οπότε ξανακάνω την γυναίκα. Την 3η τα ίδια. Την 4η πάλι τα ίδια. Αλλά την 5η κέρδισα επιτέλους. Αλλά ο άλλος δεν ήθελε και έτσι δεν εκανε την γυναίκα. Ε, αυτός είναι πOysths

Κι ενα τελευταιο.

Ένας τύπος γύρω στα 65 πάει για τσεκάπ. Ο γιατρος:

-Έχω καλά νέα και κακά νέα

-Πέστε μου πρώτα τα κακά νέα

-Το πέος σου έχει σοβαρό πρόβλημα, σού μένουν μετρημένες στύσεις και μετά
τέρμα

-Και τι μπορεί να είναι τα καλά νέα;

-Μπορώ να υπολογίσω τον αριθμό των στύσεων, θα είναι 25, οπότε μπορείς να τις
χρησιμοποιήσεις με σύστημα

Ο τύπος φεύγει, γυρίζει, γυρίζει επί ώρες και σκέφτεται πώς να το χειριστεί
και τι να πει στη γυναίκα του. Τελικά γυρίζει σπίτι και

-Αγάπη μου, εχω καλά νέα και κακά νέα

-Πες μου πρώτα τα καλά νέα

-Μου μένουν μόνο 25 στύσεις και μετά τέρμα

-Ε, θα το αντιμετωπίσουμε, να κάνουμε μια λίστα και να τις
χρησιμοποιούμε
μόνο όταν θα έχουμε μεγάλη επιθυμία, να πιάνουν τόπο κάθε φορά. Και ποιά
είναι τα κακά νέα;

-Έκανα τη λίστα...και δεν είσαι μέσα.

[SIZE=-0]Πώς μπορούμε να περιγράψουμε με μία λέξη, το στήθος μιας γυναίκας στα 20 χρόνια της, στα 40 χρόνια της και στα 60 χρόνια της;[/SIZE] Στα 20 χρόνια το στήθος της είναι σταρ, στα 40 χρόνια της γίνεται μαστάρ και στα 60 χρόνια της, γίνεται κρεμαστάρ

http://www.jokes.gr

Και ενα παλιο αλλα καλο!

Πρωι πρωι πηγαινοντας η Ελενιτσα στο σχολειο πρωτη ωρα μαθημα, μπαινει η κυρια ΚΑΛΗΜΕΡΑ .......σηκωνει το χερι η Ελενιτσα
-οριστε της λεει η κυρια
-να σας ρωτησω κατι
-και βεβαια απαντα η κυρια
- να σημερα το πρωι καθως ερχομουν στο σχολει ειδα ενα σκυλακι πανω σενα αλλο σκυλακι
-(γατα η κυρια) ε...να δεν ηταν τιποτα, το πρωτο σκυλακι ειχε χτυπησει και το αλλο το πηγαινε στο νοσοκομειο
-οποτε πετιεται ο Μπομπος
...ναι αλλα το πηγαινε γ@μιόντας....