Ανεξήγητο;;; πρόβλημα

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Ή ξέχασα κι αυτά που ξέρω, ή κάτι πολύ σημαντικό μου διαφεύγει....
Έχουμε και λέμε:

Εδώ βλέπουμε ότι ο C: φίσκαρε
MYSTERY3.jpg

Μπαίνουμε μέσα και αφού επιλέξουμε όλα τα αρχεία (προβολή κρυφών ενεργοποιημένη) πατάμε ιδιότητες
MYSTERY4.jpg

Αναζητούνται 10gb...

Η επαναφορά συστήματος είναι απενεργοποιημένη και η virtual memory στα 2046 mb.
Άλλη πιθανή εξήγηση;

Last edited:
ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΧΡ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΡΕΚΑΒΕΡΥ ΑΠΟ 40 ΓΙΓΑ ΕΓΙΝΕ 22!

τσεκαρε προσωρινα αρχεια του ιντερνετ εξπλορερ,ισως αν τα διαγραψεις να λυθει, οπως επισης τσεκαρε το φακελο my documents
απο κει και περα μηπως χρησιμοποιεις καποιο προγραμμα πχ επεξεργασιας αρχειων βιντεο το οποιο αποθηκευει το προς επεξεργασια βιντεο η το τελικο αποτελεσμα στο source φακελο του προγραμματος και δεν το διαγραφει με την ολοκληρωση?

Ή ξέχασα κι αυτά που ξέρω, ή κάτι πολύ σημαντικό μου διαφεύγει....
Έχουμε και λέμε:

Εδώ βλέπουμε ότι ο C: φίσκαρε
View attachment 53552

Μπαίνουμε μέσα και αφού επιλέξουμε όλα τα αρχεία (προβολή κρυφών ενεργοποιημένη) πατάμε ιδιότητες
View attachment 53553

Αναζητούνται 10gb...

Κυρίως μέσα στους φακέλους συστήματος και προφίλ, περιέχονται πολλοί φάκελοι, ή και μεμονωμένα αρχεία, που είναι σεσημασμένα ως κρυφά, ή ως αρχεία συστήματος, τα οποία τα Windows είναι προρυθμισμένα να μην εμφανίζουν στο παράθυρο εξερεύνησης, και επομένως αυτά αγνοούνται στον υπολογισμό του συνολικού όγκου μέσα στο παράθυρο ιδιοτήτων.

Άνοιξε ένα παράθυρο εξερεύνησης και κάνε κλικ στο πλήκτρο "Οργάνωση" πάνω αριστερά, και επίλεξε το πλήκτρο "Εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων", όπως επίσης και το πλήκτρο εμφάνισης των αρχείων συστήματος, και επανάλαβε τη μέτρηση. Το μόνο που θα λείπει θα είναι ο όγκος του master file table.

AffichezCaches.gif

Τα windows δεσμεύουν έν ακομμάτι του σκληρού σου για το trashcan (σκουπίδια). Αν δεν θέλεις μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Δεξί κλικ στο καλάθι /properties. Απλά όταν σβήνεις αρχεία δδεν θα αποθηκεύονται προσωρινά αλλά θα πετιούνται αμέσως

Last edited:
Re: Απάντηση: Ανεξήγητο;;; πρόβλημα

wise disk cleaner
http://www.wisecleaner.com/

Με προσοχη ομως.
Τώρα μάλιστα!

Wise Disk Cleaner Run At 25/4/2010 4:48:09 μμ
=======================================================================
4773 Junk file(s) found Sum Size:11075,88 MB
4023 Junk file(s) been removed Free disk space:2669,67MB

Άν και δεν κατάλαβα τι ήταν αυτά τα junk files, η δουλειά έγινε!
Ευχαριστώ πολύ τον akirav αλλά και όλους τους φίλους που ασχολήθηκαν...

Δυστυχως η αλλη λυση ειναι το φορματ.
Tα παραθυρια αποθηκευουν (logs κυριως) τα παντα απο το boot που κανουν.

Το pc του πατερα μου κανει περ. 4 λεπτα να μπει στο desktop. (ναι, καλα διαβασατε, 4 λεπτα) απο τα αχρηστα αρχεια που πρεπει ντε και καλα να διαβασουν τα παραθυρια για να ξεκινησουν. Το δυστυχημα ειναι οτι το χρησιμοποιει ΜΟΝΟ για να βλεπει e-mail και να μπαινει στο νετ (καθε 3-4 μερες). Απο προγραμματα, εχει μονο 4-5...

Άλλο πράγμα τα διάφορα -πολλά και, συνήθως, άχρηστα προγραμματάκια που φορτώνει ένας εργοστασιακά ρυθμισμένος υπολογιστής, (ενημερώσεις, μόνιτορ, antivirus κλπ.), και άλλο πράγμα τα προσωρινά αρχεία. Ίσα - ίσα, ειδικά όσον αφορά τα προσωρινά αρχεία στην cache ενός browser, όσο περισσότερα είναι και όσο μεγαλύτερο χρονικό βάθος ιστορικού περιέχουν, τόσο πιο πιθανό είναι να κάνει κανείς ταχύτερο σερφάρισμα, σε σελίδες που έχει επισκεφθεί στο παρελθόν.

Δικο μου λαθος...
Μετα απο φορματ, ο υπολογιστης μπαινει σε μισο λεπτακι. Ταχυτατος.
Οσο περναει ο καιρος, μεσα σε 5-6 μηνες το συστημα εχει επιβαρυνθει παρα πολυ σοβαρα.