Ανεύθυνο κατάστημα

sakisart

Senior Member
17 January 2008
578
Θεσσαλονίκη-Δράμα
Σε γνωστή αλυσίδα (πλ...ιο) σε προσφορά που έκανε η vodafone για επιδότηση 300 και 400ευρώ η οποία έληγε 13/2 το γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης έστειλε τις αιτήσεις ληξηπρόθεσμα με αποτέλεσμα να τα ακυρώσει η Vodafone.Ντροπή χάσαμε την επιδότηση από ανευθυνότητα τους!

Αν είχαν κατατεθεί από εσένα εμπρόθεσμα στο κατάστημα (δηλαδή όχι απόγευμα της 13ης) μπορείς να κάνεις ένα ερώτημα στο συνήγορο του πολίτη και να ζητήσεις από το κατάστημα να καλύψει τη διαφορά, αφού είναι δικό τους το φταίξιμο.

Re: Απάντηση: Ανεύθυνο κατάστημα

Αν είχαν κατατεθεί από εσένα εμπρόθεσμα στο κατάστημα (δηλαδή όχι απόγευμα της 13ης) μπορείς να κάνεις ένα ερώτημα στο συνήγορο του πολίτη και να ζητήσεις από το κατάστημα να καλύψει τη διαφορά, αφού είναι δικό τους το φταίξιμο.
Εμπρόθεσμα κατέθεσα 14:44 έχω και απόδειξη της διαφοράς που πλήρωσα.Πήρα τηλ τη vodafone και μου είπαν ότι η προσφορά ίσχυε όλη την ημέρα.Λες να βγάλω άκρη με το συνήγορο του πολίτη;

Καποια παρομοια βλακεια μου επαιξε και εμενα ο Γερμανος.Αντε να τρεχεις τωρα...
Να πανε ολοι τους στο... καλο...

Tελικά στέλνοντας email στη vodafone και ενημέρωση στο κεντρικό κατάστημα, μου τηλ. και μου είπαν ότι ήταν λάθος τους και θα αναλάβουν αυτοί το κόστος της επιδότησης.:a0210:

μπραβο...
σε γενικες γραμμες ΜΗΝ αφηνεται να σας κοροιδευει κανενας.
Οι καταναλωτες εχουμε πολλα δικαιωματα που δεν μας τα εχει αναφερει κανεις και ολοι στην <<Ελλαδα>> μας τα αποκρυπτουν.
Με καθε αφορμη που νιωθετε οτι καποιος σας εκμεταλευετε καλεστε στο 1520 ----> γενικη γραμματεια καταναλωτη εχω μιλησει μαζι τους για τουλαχιστον 5 θεματα που δεν εβγαζα ακρη,και ειχα ΑΜΕΣΑ αποτελεσματα,μονο με ενα τηλεφωνημα...