ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

17 June 2006
3,032
Κατόπιν εκδήλωσης επανειλημμένου ενδιαφέροντος από μέλη που διαμένουν στην συμπρωτεύουσα για ρύθμιση των συσκευών τους (τηλεοράσεις-προβολείς) , τα οποία δεν έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις ρυθμίσεις αυτές στην Αθήνα, την Πέμπτη 03/07 έως την Κυριακή 06/07 θα ανέβω στην Θεσ/νίκη για κάποια προγραμματισμένα ραντεβού.
Αν κάποιοι άλλοι "Βόρειοι" συμφορουμιτες, επιθυμούν ρύθμιση του προβολέα ή της TV ας μου αποστείλουν πμ, τηλέφωνο ή email ([email protected]) στο ώστε να τους συμπεριλαβω στο πρόγραμμα μου.

Θα ήθελα με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς φίλους με τους οποίους περάσαμε όμορφες και καλές οπτικοακουστικές στιγμές.

Οι άλλοι Βόρειοι κοιμόταν όρθιοι Μανώλη....
Όταν ξανατύχει να ανέβεις, ξύπνα μας σε παρακαλώ.

Κριμα κριμα ελειπα διακοπές. Αγαπητε Μανώλη σε παρακαλώ καποια στιγμη βάλε και εμας στη Θεσσαλία στο προγραμμα.

...... επειδή έχω καιρό να πάω μια βόλτα στην όμορφη Θεσσαλονίκη έχω προγραμματίσει να είμαι εκεί από την Παρασκευή 13/03 έως την Κυριακή 15/03 για κάποια προγραμματισμένα ραντεβού.(εκτός και εαν χρειαστεί να αλλάξει)
Αν κάποιοι άλλοι "Βόρειοι" συμφορουμιτες, επιθυμούν ρύθμιση του προβολέα ή της TV ας μου αποστείλουν πμ, τηλέφωνο ή email ([email protected]) ώστε να τους συμπεριλαβω στο πρόγραμμα μου.

Last edited by a moderator: