ΑΝΟΙΓΩ FORUM!!!

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
ΟΧΙ AVCLUB,ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ Κ.Τ.Λ.
ΤΟ ΘΕΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ NEWBIE ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ, ΘΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ MODERATOR???

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο εγχείρημά σου!

Για συμβουλές στον γκουρού Ν.Μπαβιόλη.Τώρα δεν είναι μέσα.

Kαλή επιτυχία...

Για αρχή να αποφεύγεις να γράφεις ολόκληρα ποστ με κεφαλαία....

Δείχνει οτι φωνάζεις....

Επίσης αρχικά θες συμβουλές για admin και έπειτα για mod.,όπου και θα χρειαστείς και επιπλεόν βοήθεια αν θες να έχει επιτυχία. One man show δεν γίνεται.

Γερό στομάχι θες και νεύρα επίσης...-bye-

Καλη επιτυχια φιλε μου. Δεκαλογος δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο μια συμβουλη. Οτι κανεις καντο αργα και σταθερα. Ξεκινας με τα default και χτιζεις πανω σε αυτα δινοντας μερα με την μερα το δικο σου χαρακτηρα στο φορου. Επισης μην παρασυρεσαι απο αλλα φορουμ για τον σχεδιασμο. Παρε μονο ιδεες και αυτες στο περιπου. Οτιδηποτε θελησεις μην διστασεις να μου στειλεις πμ.
Και παλι καλη επιτυχια.

Μια και είστε όλοι οι αξιωματούχοι εδώ, μια κόσμια (μπέσα) παλκίτσα σηκώνει;;

Re: Απάντηση: ΑΝΟΙΓΩ FORUM!!!

Καλη επιτυχια φιλε μου. Δεκαλογος δεν υπαρχει. Υπαρχει μονο μια συμβουλη. Οτι κανεις καντο αργα και σταθερα. Ξεκινας με τα default και χτιζεις πανω σε αυτα δινοντας μερα με την μερα το δικο σου χαρακτηρα στο φορου. Επισης μην παρασυρεσαι απο αλλα φορουμ για τον σχεδιασμο. Παρε μονο ιδεες και αυτες στο περιπου. Οτιδηποτε θελησεις μην διστασεις να μου στειλεις πμ.
Και παλι καλη επιτυχια.
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Νίκο.
Ίσως να χρειαστώ την πολύτιμη βοήθειά σου.
Πάντως, με τα λίγα που ξέρω, δεν είναι και τόσο πολύ εύκολη δουλειά, αντιθέτως είναι ψιλομανίκι έτσι?

... ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)
ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΡΙΕΣ Κ.Τ.Λ.

:chinscratch::chinscratch: βρε Μάνο μήπως είσαι πολύ αισιοδοξος για το ότι κάτι τέτοιο θα έχει συμμετοχή;; Δε μπορώ να φανταστώ τραπεζικούς υπαλληλους τόσο δραστήριους ή με μια τέτοια χομπιστική προσεγγιση για τα επαγγελματικά τους που να συμμετέχουν ιδιαιτερα σε κάτι τέτοιο.

Από τη άλλη άμα αυτό σε βοηθήσει να ξεχάσεις αυτό το οποίο σε απασχολεί, δηλαδή το να αφήσεις τη δουλειά σου για να γίνεις ειδικός φρουρός τότε φτιάξε το forum απαραιτήτως.

Μην αφήσεις τη δουλειά σου μόνο και μόνο επειδή σου λείπει η δράση. Δεν θα τη βρείς εκεί που σκέφτηκες. Η δράση στη ζωή είναι κάτι το εγκεφαλικό θα πρέπει να τη δημιουργήσεις εσύ στη ζωή σου. Νόμίζω ότι δε θα τη βρείς με το να αλλάξεις τη δουλειά σου για να γίνεις ειδικός φρουρός. Καλή τύχη σε ότι και να κάνεις, η γνώμη μου (και έχω αλλάξει αρκετές δουλειές) μη το διανοήθεις να φύγεις από την τράπεζα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει να κάνει κάποιος στην χώρα μας. Υπάρχουν νομίζω και κάποιες σχετικές μελέτες.

ΥΓ: αυτό που μου ήρθε μόλις διάβασα το θέμα αυτό και είπα για μια πλακίτσα ήταν μια επόμενη αγγελία του τύπου:

ΚΛΕΙΝΩ FORUM!!!!
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.

Last edited:
:chinscratch::chinscratch: βρε Μάνο μήπως είσαι πολύ αισιοδοξος για το ότι κάτι τέτοιο θα έχει συμμετοχή;; Δε μπορώ να φανταστώ τραπεζικούς υπαλληλους τόσο δραστήριους ή με μια τέτοια χομπιστική προσεγγιση για τα επαγγελματικά τους που να συμμετέχουν ιδιαιτερα σε κάτι τέτοιο.

Από τη άλλη άμα αυτό σε βοηθήσει να ξεχάσεις αυτό το οποίο σε απασχολεί, δηλαδή το να αφήσεις τη δουλειά σου για να γίνεις ειδικός φρουρός τότε φτιάξε το forum απαραιτήτως.

Μην αφήσεις τη δουλειά σου μόνο και μόνο επειδή σου λείπει η δράση. Δεν θα τη βρείς εκεί που σκέφτηκες. Η δράση στη ζωή είναι κάτι το εγκεφαλικό θα πρέπει να τη δημιουργήσεις εσύ στη ζωή σου. Νόμίζω ότι δε θα τη βρείς με το να αλλάξεις τη δουλειά σου για να γίνεις ειδικός φρουρός. Καλή τύχη σε ότι και να κάνεις, η γνώμη μου (και έχω αλλάξει αρκετές δουλειές) μη το διανοήθεις να φύγεις από την τράπεζα είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει να κάνει κάποιος στην χώρα μας. Υπάρχουν νομίζω και κάποιες σχετικές μελέτες.

ΥΓ: αυτό που μου ήρθε μόλις διάβασα το θέμα αυτό και είπα για μια πλακίτσα ήταν μια επόμενη αγγελία του τύπου:
Nομίζω οτι η κατάσταση έχει ψιλοαλλάξει πλέον και στις τράπεζες υπάρχει μ´πόλικο "φρέσκο αίμα"που ψάχνεται, επικοινωνεί και γενικότερα θα ασχοληθεί με το forum μου.Από κεί και πέρα θα δείξει, κι αν δεν πάει καλά δεν χάθηκε δα κι ο κόσμος...Όσον αφορά το θέμα αλλαγής εργασίας, μάλλον θα το ξανασκεφτώ καθώς έχω κάνει ανάλογο post σε 2-3 διαφορετικά forum και όλοι,μηδενός εξαιρουμένου, με έχουν κράξει για τον προβληματισμό μου...

Re: Απάντηση: ΑΝΟΙΓΩ FORUM!!!

Και παλι καλη επιτυχια.

Όταν θα παίρνεις τις ιδέες από άλλα forums, προσπάθησε να δεις ακριβώς αν σου χρειάζετε όντως αυτό. Δεν γίνετε σε 1 forum να βάλουμε ότι κυκλοφορεί σε άλλα forums (π.χ. παιχνίδια, ρολόγια,σαν σήμερα,εορτολόγια, streams, albums, καιρό, χρηματιστήριο, ισοτιμίες κτλ). Διάλεξε μόνο τα απαραίτητα.
Επίσης κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει σε μερικά forums τώρα τελευταία (και δεν μου αρέσει) είναι ότι το περιεχόμενο των off-topic ξεπερνάει το on-topic του forum. Παραπάνω από τα μισά Posts αφορούν καλημέρες/καλησπέρες/καληνύχτες, κουτσομπολιά, τεχνολογικά νέα, ιατρικά νέα, ιστορικά κτλ)

Αν δεν έχεις τις γνώσεις βρες κάποιον που τις έχει να σου στήσει το forum και να στο ανανεώνει/συντηρεί και εσύ ασχολήσου με την διαχείριση.

Καλή επιτυχία !!!!