Η αλήθεια είναι ότι ο Ορθογράφος του Firefox κάνει θαύματα.
Ίσως πρέπει να γραφτεί ένας σχετικός Οδηγός..
Ίσως πρέπει να γραφτεί ένας σχετικός Οδηγός..

Αιλλα νται. Κε αιγο δαιν βλαιπο καναινα πρωβλειμα:Banane0:
![]()
Σοβαρότατα τα λέω (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος – δεν έχω ξανακούσει σε forum οι mods να κάνουν τους spellcheckers).Σοβαρά τα λες ?
Το μόνο παράλογο που δέχομαι είναι οτι πολλοί διαχειριστές είναι τόσο ανορθόγραφοι που αδυνατούν να ελέγξουν τα τυχόν "λάθη" ορισμένων ποστ.
Ε τοτε ναι,είμαι παράλογος ....
Σοβαρότατα τα λέω (και μάλλον δεν είμαι ο μόνος – δεν έχω ξανακούσει σε forum οι mods να κάνουν τους spellcheckers).
Αν μιλάς σοβαρά ότι θεωρείς ότι μπορεί να αποτελεί υποχρέωση των διαχειριστών η ορθογραφική διόρθωση των post προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη της πραγματικότητας (εκτός βέβαια αν οι mods πληρώνονται ή δεν εχουν τίποτα καλύτερο να κάνουν στη ζωή τους).
Δεν είναι μόνο θέμα κόπου, αλλά και κομψότητας. Είναι λίγο προσβλητικό να παρέμβω στη δημοσίευση κάποιου και να του διορθώσω τα ορθογραφικά. Και για ποιο λόγο; Για να ωραιοποιήσω την προς τα έξω εικόνα του φόρουμ; Ο ίδιος ο συντάκτης του μηνύματος στιγματίζεται. Βέβαια για τους τίτλους των θεμάτων πιστεύω πως θα έπρεπε να κάνω μία εξαίρεση.
Ζήτημα δεν υπάρχει μόνο για την ορθογραφία των μηνυμάτων, αλλά και για τη σύνταξη και το γενικότερο νόημα. Υπάρχουν μηνύματα που δύσκολα μπορεί να θεωρηθεί ότι επιτελούν τον σκοπό της επικοινωνίας.
Καλα δεν νομιζω οτι ο Δημητρης εννοει να το κανετε και καθηκον.
Μαλλον αν πεφτει κατι στην αντιληψη σας και δε βαριεστε εννοει.
Για μενα ειναι υποχρεωτικο παντως να διορθωνονται οι τιτλοι των νηματων.:damnyou:
Ρε συ Συριε μηπως τωρα πουσαι ολοκληρη συντακτικη ομαδα μονος σου αλλαξεις καθηκοντα και κανεις ορθογραφικο ελεγχο??
Για σκεψου το ρε συ.
Συμφωνώ απολύτως.Είτε ακούγεται αστείο σε μερικούς είτε όχι,θα μπορούσαν οι συντάκτες/διαχειριστές να διορθώνουν τους τίτλους που βγάζουν μάτια.
Κύκλωπες θα καταντήσουμε σε λίγο.
Οσο για στιγματισμούς μελών το θεωρώ τουλάχιστον αφελές..
Ελα ρε συ που θα προσβληθει καποιος αν του διορθωσουν το κειμενο....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.