Aντε πάλι απο την αρχή για νέα ΤV 40"

Βασίλης 07

AVClub Enthusiast
18 June 2006
904
1 μήνα συμβίωσης με την D3000 έφτασε η στιγμή να την αποχωριστώ...

Ακούω προτάσεις για κάποια αντίστοιχη.Οι απαιτήσεις θέασης DVD 95%,SD (ποδόσφαιρο-F1) 5%.Υπολογίζω σε 1-1,5 χρόνο να βάλω και κάποιο Bly ray ή HD DVD.Πρός το παρόν θα συνδεθεί με το Pioneer DV600.

Στα υπόψιν έχω της

Samsung R86 (1390 Ευρώ) πρόταση απο ΗΑ
Samsung Μ86 (1800)
Sony W2000 (1690 Ευρώ) πρόταση απο ΗΑ
Panasonic PX 70 (1200?).Το σκέφτομαι να πάω σε plasma αλλά με προβληματίζουν τα - της τεχνολογίας.

Επίσης προβληματίζομαι για το άν αξίζει να πάρω τώρα κάποια Full HD (άν και το Pioneer DV600 δίνει 1080p).Άραγε η ποιότητα εικόνας σε 1080p στην W2000 θα είναι καλύτερη απο ότι στην D3000 σε 720p?

1 μήνα συμβίωσης με την D3000 έφτασε η στιγμή να την αποχωριστώ...?

Μαλλον εισαι εκ των μεταχειρισμενων επιστροφων αν καταλαβα καλα?
Αν δεν παιζει επιστροφη ασχημα τα πραγματα μιας και οτι και να παρεις ειναι τσιμπημενο .
Σαν dvdοπληκτος ομως , μπορεις να γινεις και plasmatias ανετα .
Θα σου δωσουν επιστροφη αν χτυπησεις την PX 70 ? η εχεις γραματια και θα γινει συμψηφισμος κ.λ.π.?

Απάντηση: Re: Aντε πάλι απο την αρχή για νέα ΤV 40"

Μαλλον εισαι εκ των μεταχειρισμενων επιστροφων αν καταλαβα καλα?
Αν δεν παιζει επιστροφη ασχημα τα πραγματα μιας και οτι και να παρεις ειναι τσιμπημενο .

Aκριβώς.Πρίν απο λίγες ώρες παρέλαβα μια άλλη D3000 η οποία θα αντικαθιστούσε αυτή που παρέλαβα στις 6/9/07 και είχε 580 ώρες.Αυτή που ήρθε σήμερα εκτός του ότι έχει 390 ώρες (ήταν 1000% σίγουροι πώς πρόκειται για καινούργιο κομμάτι :twoguns:) έχει και ένα καμμένο pixel :rifle:
Συνεπώς και να έλεγα να την κρατήσω αυτό τώρα δέν μπορεί να γίνει.

Ποιές τιμές είναι τσιμπημένες?

Ολες εαν προκειτε για μετρητα . Την Μ την πηρανε στο πρακτικερ 1600 νομιζω π.χ. η οποια εκ των αναφερομενων θα ητανε η 1 μου επιλογη μαλλον.
Καλυτερα να παρεις τα λεφτα σου πισω μου φαινετε μιας και το πραγμα καταντησε κοροιδια και ισα -ισα τωρα που σου κανανε 2 φορες πατατια επιβαλετε για "το γαμωτο σαν ατομο και καταναλωτης " πανω απ ολα .
Εγω θα προτιμουσα να εμενα χωρις τιβι παρα να παρω απο το συγκεκριμενο μαγαζι ....μπορει να ειμαι μ@λ@κ@ς αλλα δεν θελω και πιστοποιηση και μαλιστα απο την Η.Α .:flipout::flipout:

Καλυτερα να παρεις τα λεφτα σου πισω μου φαινετε μιας και το πραγμα καταντησε κοροιδια και ισα -ισα τωρα που σου κανανε 2 φορες πατατια επιβαλετε για "το γαμωτο σαν ατομο και καταναλωτης " πανω απ ολα .
Εγω θα προτιμουσα να εμενα χωρις τιβι παρα να παρω απο το συγκεκριμενο μαγαζι ....μπορει να ειμαι μ@λ@κ@ς αλλα δεν θελω και πιστοποιηση και μαλιστα απο την Η.Α .:flipout::flipout:

+1000

Ελπίζω να είναι συνειδητή η επιλογή σου να αγοράσεις από το ίδιο κατάστημα και να μην αισθάνεσαι εγκλωβισμένος. Τα χρήματα είναι αναγκασμένοι να σου τα επιστρέψουν και ειδικά μετά από δύο used τηλεοράσεις θα είναι πανεύκολο να τα πάρεις πίσω χωρίς πολλές φασαρίες.

Αν δεν θες να το τραβήξεις πήγαινε προς M86 μεριά. Η τιμή της έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα πλέον.

Re: Απάντηση: Re: Aντε πάλι απο την αρχή για νέα ΤV 40"

Ελπίζω να είναι συνειδητή η επιλογή σου να αγοράσεις από το ίδιο κατάστημα και να μην αισθάνεσαι εγκλωβισμένος. Τα χρήματα είναι αναγκασμένοι να σου τα επιστρέψουν και ειδικά μετά από δύο used τηλεοράσεις θα είναι πανεύκολο να τα πάρεις πίσω χωρίς πολλές φασαρίες.

Αν δεν θες να το τραβήξεις πήγαινε προς M86 μεριά. Η τιμή της έχει φτάσει σε πολύ καλά επίπεδα πλέον.
Ναι, ΑΛΛΑ, την εχουν 1800 ευρω, που σημαινει θα δωσεις και διαφορα, οταν μπορεις να παρεις τα λεφτα πισω και να την παρεις 1535 απο Makro...

Αναμεσα στις τηλεορασεις που ειπες, M86 η 1η επιλογη με 2η μαλλον την R86, παρα την W2000... Αλλα πρωτη επιλογη τα λεφτα πισω.

Απο ότι είδα τώρα στο site η LE 40M86B έχει 1929 στην ΗΑ !!!.

Η D3000 αγοράσθηκε 28/8/07 στην τιμή των 1390 Ευρώ καθώς τότε έτρεχε μια προσφορά της ΗΑ για αγορές με αφαίρεση ΦΠΑ.Άν δεχθούν να πάρω κάποια άλλη με τον αντίστοιχο τρόπο τότε θα επιλέξω την LE 40M86B ή και την F86 αλλίως θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.Άντε άς κρατήσουν 100 Ευρώ για τις 80 ώρες που δούλεψα την Sony.

Για να καταλαβω μιλαμε για την Ηλεκτρονικη Αθηνων;
Αν ναι τοτε τα λεφτα σου πισω ΓΡΗΓΟΡΑ.
Αυτοι εκει περα εχουν ξεφυγει εντελως.
Σε περιπτωση γνωστου μου ολοκαινουρια τηλεοραση δεν δουλεψε ποτε.Τον εστειλαν στο service μετα απο 10 μερες αναμονης του ειπαν οτι χρηζει αντικαταστασης.Ενημερωσε το καταστημα και του εδωσαν αυτη που ειχαν στη βιτρινα και επαιζε μερα νυχτα.Α μαλιστα του ειπαν οτι ειναι και ΤΥΧΕΡΟΣ!!!!!

Re: Απάντηση: Re: Aντε πάλι απο την αρχή για νέα ΤV 40"

Ελεος ρε παιδια, 2 μτχ τηλεορασεις? WTF? Απο Ηλεκτρονικη? για να ξερουμε να μην παταμε εκει...

Παντως αυτη η' την αλλη εβδομαδα θα εχω γυρω στα 2 χιλιαρικα κ την μια κοιταω για την 37pfl9732 αλλα σκεφτομαι κ για την 40m86 επειδη θελω να μου μεινουν και καποια λεφτα στην ακρη για κανα PS3 τωρα που θα ερθουν τα μοντελα με 40gb σκληρους στα 400ε οποτε ενδιαφερομαι για τηλεοραση με 80% χρηση PS3, 360, blue-ray/hd-dvd k 20% SD/ED (κυριως Wii ) κ καναλιων.

btw τη λενε ρε παιδια οι κανουργιες Toshiba 40XF355/6DG που εχουν κανει την εμφανιση τους στο site του πλαισιου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aντε πάλι απο την αρχή για νέα ΤV 40"

btw τη λενε ρε παιδια οι κανουργιες Toshiba 40XF355/6DG που εχουν κανει την εμφανιση τους στο site του πλαισιου?

Δεν ξέρω τι λένε, αλλά στο apothema τις έχουν 230 κάτω από τους υπόλοιπους. Λογικά θα είναι παρόμοιες με την Ζ3030 χωρίς τα 100Ηz αλλά σε επιπλέον χρωματικές αποχρώσεις.

Sorry για το off topic.

Άποψή μου είναι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω όλα και γρήγορα. Οι τιμές της αλυσίδας είναι ούτως ή άλλως υψηλές. Δεν μπορούν να σου το αρνηθούν είναι υποχρεωμένοι να σου τα επιστρέψουν, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ θα σε πείσει.

Άποψή μου είναι να πάρεις τα λεφτά σου πίσω όλα και γρήγορα. Οι τιμές της αλυσίδας είναι ούτως ή άλλως υψηλές. Δεν μπορούν να σου το αρνηθούν είναι υποχρεωμένοι να σου τα επιστρέψουν, διεκδίκησε τα δικαιώματά σου. Ένα τηλέφωνο στο ΙΝΚΑ θα σε πείσει.

Πάνο δέν έχεις άδικο.Αλλά ο πρωταρχικός μου σκοπός ήταν και παραμένει μια νέα TV.Ίσως άν ήξερα (το καλοκαίρι) πώς δέν υπήρχε (η Sony) να έκανα κίνηση αργότερα.Αλλά με την παραλαβή έγιναν κάποιες αλλαγές (έδωσα την 29αρα CRT αλλού) και έχω μείνει με μια 26αρα.

Όποιος μπορεί άς δώσει στο περίπου που κυμαίνονται οι τιμές αλλού (πάντως στο Πλαίσιο η Μ86 είναι γύρω στα 50 ευρώ φθηνότερη) αλλά άν έχω έκπτωση απο ΗΑ την παίρνω γύρω στα 1560.Επίσης η F86(δέν βλέπω να την έχει η ΗΑ) μπορεί να πάει γύρω στα 1700-1800 αλλά πάντα με την προυπόθεση ότι θα μπορούν να κάνουν την μείωση που έκαναν τον Αυγούστο.Αλλιώς...

Αυτό που με προβληματίζει είναι πώς θα δείχνουν τα αναλογικά κανάλια σε μια Full HD 60Hz.Σε μια Full HD 100Hz δείχνουν καλύτερα?Επίσης το 24p που έχει η Sony δέν βλέπω να το έχουν οι Samsung...

Αν μπορεσεις να παρεις την F86 ειναι η καλύτερη από τις επιλογές που λές, βεβαια ειναι και η τιμή