άντε πάλι....νέο Legato...

:offtopic:
Τώρα κάποιος Θεσαλλλονικιός που παράγγειλε δεύτερος και παρέλαβε πρώτος,
θα τραβιέται που κάποιος Θεσαλλονικιός που παράγγειλε πρώτος αλλά θα παραλάμβανε του αγ.κάποτε, ίσως προλαβαίνει ακόμη να ματαιώσει το πυκνωτικό και να περιμένει το απύκνωτο :flipout::flipout::flipout:

και πού ξέρεις αν το απύκνωτο παίζει καλύτερα....
Και αν θες τους βγάζεις μόνος σου.

Πρέπει να τους βγάλει ο αμερικάνος δηλαδή?

Αυτος που δεν παρελαβε ,το ειχε πει οτι αυτο ηταν-ειναι μια λυση.Εξ αλλου και η Sonic Frontiers στο dac 3 παρομοια λυση εφαρμοζει.Το ερωτημα ομως παραμενει και ειναι το εξης´:με τους πυκνωτες μπορεις να φερεις με το αναλογο κοστος τον ηχο εκει που περιπου θελεις,με το legato 3 δεν εχεις αυτη τη δυνατοτητα[αν δεν σου κατσει το ακουσμα].Αν βεβαια σ αρεσει ηχος γλυτωνεις και τα εξοδα των πυκνωτων.
Αυτος που δεν παρελαβε παντως,πριν λιγη ωρα ηθελε να παραγγειλει το 3 ,ωστε να ερθουν βουβαλι και 3 μαζι

:offtopic:
Τώρα κάποιος Θεσαλλλονικιός που παράγγειλε δεύτερος και παρέλαβε πρώτος,
θα τραβιέται που κάποιος Θεσαλλονικιός που παράγγειλε πρώτος αλλά θα παραλάμβανε του αγ.κάποτε, ίσως προλαβαίνει ακόμη να ματαιώσει το πυκνωτικό και να περιμένει το απύκνωτο :flipout::flipout::flipout:

Ανακριβειες ειναι αυτες ,οι παραγγελιες εγιναν με διαφορα μισης ωρας:offtopic:

Απάντηση: Re: άντε πάλι....νέο Legato...

Μη μαλώνετε.
Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα.

Σιγά να μήν μαλώσουμε γιά τα μηχανάκια μπρέ...

Μαλώνουμε γιά να μαλώνουμε.

Και δέν έχει καμιά αξία αν θα παίξει το δικό μας σύστημα...
Αξία έχει να μήν παίξει του άλλου :fahne90:

:Banane0::Banane0::Banane0:

κάτσε να βγάλω εγώ τους πυκνωτές απ το δικό μου και να κοτσάρω τις λάμπες....

Εγώ καλά σας τό 'πα.
Αυτοί:rifle: οι βουβαλοβοσκοί... θα σας φάνε τα λεφτά στο λάου-λάου άπαξ και σας μαντρώσανε στη στάνη!
Σας πήρανε χαμπάρι ρεεεε!
Τρύπιος κουμπαράς οι πάπιες.
Χειρότερες και από πισιά.

Και πούστε μόλις πάρετε τα καινούργια μετά χαράς να αγοράσω τα παλιά σας...(μισοτιμής και βάλε εννοείται... καθώς τα ψηφιακά χάνουν την αξία τους...) :HTEHEH56:

ακριβοτέτοιε, μπες στη λίστα αναμονής να πάρεις κανα σοβαρό ντακ και άσε την κριτική εκ του μακρόθεν....

Re: Απάντηση: άντε πάλι....νέο Legato...

1ον:
Κανά καλό πισί θα πάρουμε? :BDGBGDB55::BDGBGDB55:

&

2ον:
Πού είστε?, εννοείς???

:flipout::flipout::flipout:

ναι ρε....
αυτό
είναι το γνωστό ρήμα: πούμαι
(πούσαι, πούναι, πούμαστε, πούστε, πούνται....)

Σαν νέος βουβαλοβοσκός να κάνω μια off topic ερώτηση.

Εχει δοκιμάσει κάποιος να παίξει το Buf II σε voltage mode και αν ναι, πόσο χειροτερεύουν τα χαρακτηριστικά του;

Η ερώτηση είναι γιατί δεν έχω χρόνο να φτιάξω το I/V.