ANTHEM MCA 5

tsoulfas panagiotis

AVClub Enthusiast
28 August 2006
1,046
πωλειτε σε υπεραριστη κατασταση,το χρωμα του ειναι ασημι κ μπορει να οδηγισει τα παντα,απο χρεισιμοποιει 1 μετασχηματιστη για τα Left-Right κ εναν ξεχωριστω για το Center k Rears.Αποδιδει 5x190Watts.Εχει balanced κ RCA εισοδους.Εδω μπορειτε να βρητε και ενα review:

http://www.soundstage.com/video/revequip/anthem_mca5.htm

Να σημειωσω οτι ειναι η Series II της σειρας.Η τιμη του στα 750 ευρο

99% εχει κλεισει σε φιλο απο την Κρητη,αν δεν συμβει κατι εκτος απροοπτου,θα ενημερωσω.

Καλησπερα κ Χρονια πολλα.Ο ενισχυτης ειναι καθ'οδον για Κρητη.Καλοριοζικος Γιωργο κ καλες ακροασεις.Ειμαι σιγουρος οτι θα τον απολαυσεις περα για περα!

Χρόνια Πολλά Παναγιώτη καί σέ ολα τα παιδιά του φόρουμ.Τον περιμένω
με ανυπομονησία.Καλή Χρονιά σε όλους.

συγνωμη για το ανακατεμα παιδια,αλλα τελικα ο τελικος ειναι ακομα διαθεσημος για οποιον ενδιαφερεται

Χρονια Πολλα.Η τιμη αναφερεται ειναι στα 750 ευρω.Το χρωμα ειναι ασημι κ η ηλικια 1,5 χρονων.Απλα να αναφερω οτι επι ουσιας εχουν δουλεψει μονο τα 3 καναλια,για οδηγηση περιφεριακων κ κεντρικου,αφου αλλος τελικος οδηγουσε τα δυο μπροστινα.Ανεβαζω και μερικες φωτογραφιες...

Attachments

• Picture 003.jpg
    Picture 003.jpg
    86.4 KB · Views: 103
  • Picture 006.jpg
    Picture 006.jpg
    96.8 KB · Views: 116
  • Picture 007.jpg
    Picture 007.jpg
    98.5 KB · Views: 60
Καλυτερη τιμη παίζει; Ας πουμε κοντα..... στα 550. Ειναι και οι βενζινες για ΠΑΤΡΑ βλεπεις!!! Αντε για να φευγουν!!!!

Πάντως για να μην κάνω κατάχρηση του Forum αλλά και της αγγελίας σας η δικιά μου αντιπροσφορά είναι 650€ και τα μεταφορικά όπως είπατε σε προηγουμενο Reply δικά σας.

οχι ευχαριστω,για 650 απλα τον κραταω κ δεν το σκεφτομαι ΚΑΝ.Δεν υπαρχει τιποτα που να τον αγγιζει καν σε αυτα τα λεφτα κ δεν εχω καμια απολυτως αναγκη να τον σκοτωσω

καλοριζικος Παναγιωτη ο ενισχυτης.Χαρηκα πολυ που τα ειπαμε μετα απο τοσο καιρο.Να'σαι καλα κ ελπιζω να τα πουμε κ απο κοντα καποια στιγμη οταν επιστρεψεις με το καλο