Αντι-βουβάλια

Αυτό με την πρεσβυωπία...είναι νέο απόκτημα!
Πατημένος στα 45+ το νιώθω πλέον για τα καλά...

Ήδη τα γυαλιά για κοντά έγιναν απαραίτητα...αν και δεν βολεύουν με χρήση μεγεθυντικού φακού (αυτούς των 20cm διαμέτρου με λάμπα).
Τελευταίως κάνω όλες τις λεπτές κολήσεις κάτω από μεγεθυντικό φακό, γιατί τα μάτια μου με πρόδωσαν!
Αλλάζοντας καλωδίωση στα τρανζίστορ εξόδου - έμεινε μια τρίχα χαλκού από την παλαιά καλωδίωση, φυσικά ούτε που την είδα με την πρεσβυωπία μου, γεφύρωσε ο εκπομπός με τη βάση και έγινε :violent-smiley-030:

Εμείς που έχουμε και μυωπία μαζί, με γυαλιά βλέπουμε μακριά αλλά όχι κοντά. Χωρίς γυαλιά βλέπουμε πολύ κοντά αλλά όχι κοντά! :flipout:
Πάντως βολεύει σε λεπτοδουλειές αν εξαιρεσει κανείς ότι ένα αυχενικό το ψιλοπαθαίνεις από το σκύψιμο.

:grandpa:

Πολυ ενοχλητικο εχει γινει το φαινομενο!
Με δυσκολευει πολυ και γι'αυτο κουραζομαι και τα παραταω γρηγορα. Λιγο λιγο κανω κατι και μου παιρνει τελικα ΠΟΛΛΛΛΛΛΕΣ μερες να τελειωσω κατι.:furious3:

Παντως στα 45 ακομα διαβαζω εφημεριδα (και δεν εννοω τους τιτλους βεβαια...) στους 30 ποντους μια χαρα... ακομα... και μυωπια δεν ειχα ποτε.

Εχετε γερασει πριν την ωρα σας μου φαινεται...:grandpa::flipout::flipout:

και καλά με μυωπία κλπ αναγκάζεσαι να πας στο γιατρό ... φοράς γυαλιά και καθαρίζεις .....

με την ακοή ??? :BDGBGDB55:

και καλά με μυωπία κλπ αναγκάζεσαι να πας στο γιατρό ... φοράς γυαλιά και καθαρίζεις .....

με την ακοή ??? :BDGBGDB55:

Πας στο γιατρο, καθαριζεις τ'αυτια και... καθαριζεις η βαζεις ακουστικακι...:BDGBGDB55::flipout:

Αλλα εδω αυτο που ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να βλεπουν για να δουλευουν το κολλητηρι και να μην καινε τα χερια τους.

Πας στο γιατρο, καθαριζεις τ'αυτια και... καθαριζεις η βαζεις ακουστικακι...:BDGBGDB55::flipout:

Αλλα εδω αυτο που ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να βλεπουν για να δουλευουν το κολλητηρι και να μην καινε τα χερια τους.

σωστός ...

το θέμα της ακοής είναι οτ του οτ, αλλά άντε να καταλάβεις οτι δεν ακούς τους 17-18 χιλιόκυκλους (και πολλούς λέω) ....

για να ξαναγυρίσω στο αρχικό οτ θέμα, καθότι μύωψ, οι κολλήσεις (όποτε και όσες )μετά από κάποια ώρα με κουράζουν (δεν χρησιμοποιώ μεγενθυτικό) .... για πρεσβυωπία νομίζω και ελπίζω πώς αργώ ακόμα ...

Τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...

images

:flipout::flipout::flipout:

στη έκθεση που μολις πέρασε σε ενα περίπτερο υπήρχε ενας υψήσυχνος θόρυβος που μολις έμπαινες μεσα σου έπαιρνε τα αυτιά.
πόσοι τον ακούσατε??????
αντε να τσεκάρουμε ποιοι ακούνε ακόμη........
πάντως το να μην ακους καλα δεν εχει καμια επίπτωση στην ακρόαση hi end συστημάτων αφου για εσένα ο μισος ηχος ειναι ο φυσικός ηχος.

στη έκθεση που μολις πέρασε σε ενα περίπτερο υπήρχε ενας υψήσυχνος θόρυβος που μολις έμπαινες μεσα σου έπαιρνε τα αυτιά.
πόσοι τον ακούσατε??????
αντε να τσεκάρουμε ποιοι ακούνε ακόμη........
πάντως το να μην ακους καλα δεν εχει καμια επίπτωση στην ακρόαση hi end συστημάτων αφου για εσένα ο μισος ηχος ειναι ο φυσικός ηχος.

σωστό, γλυτώνεις και την ξούρα !!!

για την έκθεση σε ένα περίπτερο φύγαμε τρεχάλα (μαζί με τον kpaiss)..... δεν θυμάμαι ποιό ήταν....

στο συγκεκριμένο σύστημα τον θόρυβο τον εκανε το πλειερ γιατι μολις πάταγε στοπ ή ποουζ εξαφανιζόταν. κατα τα αλλα έπαιζε και καλα και ηταν απο τους καλούς ήχους της έκθεσης.

στο συγκεκριμένο σύστημα τον θόρυβο τον εκανε το πλειερ γιατι μολις πάταγε στοπ ή ποουζ εξαφανιζόταν. κατα τα αλλα έπαιζε και καλα και ηταν απο τους καλούς ήχους της έκθεσης.

... έτσι όπως το περιγράφεις τον θόρυβο τον έκανε μάλλον το dac του player γιατί συνήθως, όταν πατάς pause ή stop, ο controler γειώνει την έξοδο μέσω των muting transistors.
Ποιό ήταν το λεγάμενο περίπτερο?

δεν θυμάμαι τα ονόματα αλλά ήταν κατι ηχεία αυστραλέζικα με ενα ριμπον και ενα γουφερ σε μπακ λοαντιτ χορν.
αν εξαιρέσεις οτι το ριμπον ηταν καμια 10 db πανω απο το γουφερ κατα τα αλλα ηταν απο τους ποιο ζωντανούς ήχους της έκθεσης.(αν και σφυρίζανε).κατα το ποους και στοπ κανει μιουτ την εξοδο οπως ακριβως το λες και δεν βγάζει τίποτα.