anticables ftw?

okakosolikos

New member
21 July 2011
66
Χαλάνδρι
Ναι, ναι, ξέρω ότι έχουν ξανά αναφερθεί αυτά τα καλώδια σε άλλα thread αλλά τί να κάνουμε? κάθε ηχοσύστημα είναι διαφορετικό..

Ένα φίλος θα πετάξει για το αμέρικα αυτές τις μέρες και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να χτυπήσω κάτι από εκεί για να γλυτώσω και τα μεταφορικά..
προς το παρών έχω κάτι kimber 4pr (το φτηνό της μοντέλο) σε διπλοκαλωδίωση.
ήταν ήδη διπλοκαλωδιωμένα, δεν το επέλεξα εγώ. αν και είδα καλύτερα αποτελέσματα το προσδίδω ή στο κακό jumper ή στο περισσότερο καλώδιο.μάλλον. end of story.

Επειδή έχω 2 ενισχυτές, έναν τριπαθ για radiohead, portishead,... and friends
και έναν κινέζικο λαμπάτο για Ella Fitzgerald, Dido κτλ θα ήθελα ένα καλώδιο ηχείων που απλά να παίζει αυτό που του δίνω.

Διάβασα κάποιες κριτικές που λένε ότι τα anticables ψιλοχάνονται και ακούς τον ενισχυτή μόνο.

Πιστεύετε ότι θα ήταν μια καλή αγορά αν τα έπαιρνα?
σκοπεύω να τα πάρω με το μέτρο(1.50$) και να γλιτώσω και τα εργατικά..

Nα τα πάρεις.

Καλό είναι να έχει κανείς στην άκρη ένα σετάκι anticables (όπως επίσης και το triple-x με το utp cat6 -> αν δεν ξέρεις τι είναι, το google είναι φίλος σου).

-> τα anticables είναι πολύ καλά και για crossover ηχείου (πάρε και κανένα κομματάκι να το χεις καβάτζα που λέμε)

να τα πάρω!
αλλά θα είναι ουδέτερα ή θα τσιμπάει το μπάσο ή το πρίμο?

αν τσιμπάει το μπάσο, άντε γεια ο λαμπάτος, θα το γυρίσω σε dubstep.
αν τσιμπάει το πρίμο, με τον τριπαθ, θα φύγω από το σπίτι και μαζί μου οι κατσαρίδες και τα ποντίκια!

ουπς! postάραμε μαζί..

για να τα πάρω είμαι, ναι..αλλά θέλω να ξέρω τι να περιμένω κιόλας!

άσε που στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι να πάω και σε ένα ηλεκτρολογάδικο να πάρω μονόκλωνο καλώδιο για test drive! :2thumb22sup:

Δεν υπάρχει περίπτωση να τσιρίζουν τα πρίμα (ούτε 1 στο εκατομμύριο). Τα anticables έχουν μαλακό ήχο στα μεσοϋψηλά (με αληθινά σώματα), το μπάσο μπορεί να μην είναι το πιο σφιχτό ever - αλλά θα είναι πολύ καλό.

^ ποια είναι η νέα τεχνολογία στα καλώδια φίλε?
Είναι ανακοινώσιμη ή πρόκειται για μυστικό της εταιρίας?