Αντικατάσταση 65αρας Plasma

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,639
Για αισθητικούς και μόνο λόγους (μέγεθος σε νέο σαλόνι) παίζει ένα σενάριο να αποχωριστώ την αγαπημένη μου Panny 65VT20.

Για OLED είναι νωρίς ακόμη (διαβαζω για παιδικές ασθένειες) οποτε σκέφτομαι για μια αξιοπρεπή 55-65αρα LCD.

Για πείτε καμια πρόταση (όχι HiEnd γιατί δεν θα μείνει λογικά για πολύ) η οποία θα είναι κομψή και δεν θα με κάνει να μου λείψουν (όχι πολύ τουλάχιστον) τα μαύρα της plasma.

Δεν σκοπεύω να βλέπω ταινίες εκεί.

Η βασική χρήση θα είναι TV, PS 4 άντε και κανα ντοκιματερ σε BluRay.

ΤΗΧ :)

Σε samsung
https://www.skroutz.gr/s/5749735/Samsung-UE60H6240.html

Σε sony
https://www.skroutz.gr/s/4782295/Sony-KDL-60W855B.html

Καλυτερο 3D (ετσι λενε), καλυτερες smart ευκολιες η samsung. Επίσης επειδη την εχω, την προτιμησα σε σχεση με την sony γιατι ηθελα να την κρεμασω στον τοιχο και για μενα "καθεται" οπτικα καλυτερα

Καλύτερο τηλεοπτικο SD σημα, καλύτερος ηχος η sony

Για αισθητικούς και μόνο λόγους (μέγεθος σε νέο σαλόνι) παίζει ένα σενάριο να αποχωριστώ την αγαπημένη μου Panny 65VT20.

Για OLED είναι νωρίς ακόμη (διαβαζω για παιδικές ασθένειες) οποτε σκέφτομαι για μια αξιοπρεπή 55-65αρα LCD.

Για πείτε καμια πρόταση (όχι HiEnd γιατί δεν θα μείνει λογικά για πολύ) η οποία θα είναι κομψή και δεν θα με κάνει να μου λείψουν (όχι πολύ τουλάχιστον) τα μαύρα της plasma.

Δεν σκοπεύω να βλέπω ταινίες εκεί.

Η βασική χρήση θα είναι TV, PS 4 άντε και κανα ντοκιματερ σε BluRay.

ΤΗΧ :)

Εύγε νέε μου !
Επιτέλους σοβαρέυεις ακουγοντας τα σοφά μου λόγια :p
Καλό θα ηταν να ορίσεις μπατζετ ...

ΥΓ.Ξέρεις απο που να παραγγείλεις ξύλα για το τζάκι η να σε πω εγώ ? :p

Μπάτζετ, ας πουμε μεχρι ~1.500 €

3D δεν με νοιαζει.

Βασικα να εχει καλά μαύρα (κατά το δυνατόν) και να είναι κομψη.

ΥΓ Τσου ρε με τα ξύλα :p

Πήρα προχθές την 55-άρα Samsung 6400 σε πολύ καλή τιμή, 850 .
Δεν πρόλαβα να τη δω καλά, απλά τη στήσαμε και είδα ελάχιστα....
Πρώτη εντύπωςη... Ευτυχώς που δεν την πήρα για μένα.... :p

Ε κι εγώ δεν πιστεύω ότι τη βγάζω με κάτω από 1500 χοντρικά....

Δεν την ισοφαριζεις ούτε με τριχιλιαρο...

Συμφωνώ 100%

Σε οποιαδήποτε LCD/LED και αν πας, σε σχέση με την VT, θα είναι καθαρή υποβάθμιση. ΙΜΗΟ, αν μπορείς, περίμενε 1-2 χρόνια και πήγαινε κατευθείαν σε OLED.