και εγω εναν ΣΟΝΥ που ειχα καποτε ειχε γκαζι με το που εστριβες το Βολιουμ αλλα με τις αλλες μαρκες απλα πρεπει να το στριβεις πολλες φορες γιατι τα Ρυθμιστικα της εντασης τα εχουν καθαρα ηλεκτρονικα και οχι σε ποτενσιομετρο οπως τα παλια μνοντελα !!!Οντως για βραδυνή παρακολούθηση στο -30 εως στο -25db ειναι ο κανόνας και εννοείτε σε σκηνές εκρήξεων μπορεί να είναι δυνατά και το -25db. Απλά ο sony μάλλον είχε γραμμικό volume και εξού οι διαφορές. Οσο για το usb ρωτάω γιατί κάθε φορά που ανοίγω τον ενισχυτή το φορτώνει και μήπως δεν θα έπρεπε.
Εχω το εξής πρόβλημα 2 φορές μου έκανε το παρακάτω σε διάστημα 5 ταινιών.
Εκεί που έβλεπα ταινία σε dts ξαφνικά μου το γύρισε σε pcm και δεν είχα ήχο παρά μόνο φύσημα. Σύνδεση με hdmi απο media player wd σε είσοδο του ενισχυτή hdmi 1.
Φταίει ο ενισχυτής το καλώδιο ή το media player, να πω ότι αυτό με τον παλιό μου ενισχυτή δεν μου το είχε κάνει ποτέ, άρα μάλλον χλωμό να φταίει το mp, το καλώδιο είναι καινούργιο. Επαναφορά στα ίσια του μόνο αφού έκλεισα και ξαναάνοιξα τον ενισχυτή. Οποιος έχει κάποια ιδέα ας την ρίξει please .
Τελικά δεν έφταιγε τίποτα παρά μόνο η δική μου μακακία που ειχα συνδέσει το media player στην HDMI 1 που αναφέρεται ως BD/DVD. Το έβαλα στην HDMI 2 και λύθηκε το προβλημα !! τουλάχιστον έτσι φαίνεται μιάς και σε 3 ταινίες που είδα δεν φαίνεται να κομπιάζει πουθενά..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.