Αντικατασταση και καινουρια επιλογη!!

gwgos21

New member
4 April 2009
14
Καλησπερα στην παρεα.6 μηνες μετα η 50la660s μου παρουσιασε καποιο προβλημα και την γυρισα πισω.
Εχω πιστωτικο στον Κωτσο 900ε.Εχουμε και λεμε.Στα 3 μετρα που εχω την τν καταρχας παω σε 55".Η χρηση ειναι κυριως hdmovies και 3D.
Δεν ειμαι πολυυυ ψειρας,σε φαση που η προηγουμενη εκτος τις ιντσες με αφησε ικανοποιημενο.
1.θελω να εχει παθητικο 3D.
2.οριο 1200-1300
θα μπορουσε καποιος που γνωριζει να μου πει τι διαφορες εχουν αυτες οι τηλεορασεις?
1.55LB650V
2.55LB670V
3.55LB730V
4.55LB671V
Κοιταω για την επιλογη 3 αλλα δεν υπαρχει διαθεσιμη και μπορει να περιμενω 20-30 ημερες
Δωστε μου τα φωτα σας!!!Ευχαριστω.

>_>

Λοιπόν............

Πως να σε πίσω τώρα εσένα e? :p

Όταν σε χορταίνει το ψωμί για χρονια , εθίζεσαι σε αυτό και οτιδήποτε άλλο έχεις αντίρρηση να το δoκιμασεις γιατί πολύ απλά το ψωμί σε καλύπτει.

Ελπίζω να μην ισχύει αυτό και με εσένα και εύχομε να είσαι , ας πούμε , Open Minded :p

Τι θα έλεγες...Τώρα που ταύτισε η LG να πας κάπου αλλου ??

Έχει τύχει ποτε σε ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΟΡΟ να δεις τον Neo από το Matrix σε μια LG και ταυτόχρονα ( διπλα-διπλα ) σε μια Sony και Samsung ?

Δεν νομίζω...

Δεν ξέρω τους λόγους που ήσουν και θες να συνεχίσεις να είσαι σε LG , αλλα μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος και δεν γνωρίζεις ΤΙ χάνεις από ποιότητα εικόνας τόσα χρονια.

Είσαι βολεμένος με την LG , μάλλον...

Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις για μια φορα να κοιτάξεις και αλλου και πιο συγκεκριμένα την 55W805B της Sony.

Οποια και να πάρεις ειναι καλυτερη απο την 660. Γνώμη μου είναι ή την 650 λογω κόστους ή την 730 που είναι ανώτερη απ την 670-71 λόγω 200hz στην ίδια περιπου τιμή