Αντικατασταση Sony kdl55w905

John Nakos

New member
19 September 2013
32
Ιωάννινα
Καλησπερα σας,
Η τηλεόραση μου Sony kdl55 w905 απεκτησε προβλημα στο πανελ, για καλη μου τυχη ειχα αγορασει 5ετη εγγυηση απο γνωστη αλυσίδα καταστηματων.
Εχω ομωσ χρονια να ασχοληθω με την τεχνολογια της τηλεορασης οποτε θα ηθελα τη βοηθεια σας, ετσι ωστε να ζητησω αντικατασταση με τηλεοραση που εχει οθονη με αντιστοιχο πανελ.
Γνωριζει καποιος να μου πει ποια μοντελα της Sony εχουν va panel;
Ευχαριστω πολυ!

Απάντηση: Αντικατάσταση Sony W905

Ιδανικά, θα γίνει αλλαγή με την περσινή ΧΕ9005 ή κάποια (επίσης περσινή) ΧΕ85xx. Μάλλον είναι απίθανο να αντικατασταθεί με τη φετινή XF9005. Αν είχε αγοραστεί σχετικά ακριβά η W905 και μπορεί να αντικατασταθεί με τηλεόραση παραπλήσιας τιμής, ίσως να μπορεί να γίνει και με κάποια 65".

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση Sony W905

Ιδανικά, θα γίνει αλλαγή με την περσινή ΧΕ9005 ή κάποια (επίσης περσινή) ΧΕ85xx. Μάλλον είναι απίθανο να αντικατασταθεί με τη φετινή XF9005. Αν είχε αγοραστεί σχετικά ακριβά η W905 και μπορεί να αντικατασταθεί με τηλεόραση παραπλήσιας τιμής, ίσως να μπορεί να γίνει και με κάποια 65".

μιχαλη σε ευχαριστω για το χρονο σου, δηλαδη οπου F ειναι καινουρια και οπου E περσινη, τα μοντελα που αναφερεις γνωριζεις οτι εχουν ολα va panel?
η τηλεοραση αγοραστηκε στα 2600 μαζι με την εγγυηση. για μεγαλυτερη φιλε δεν εχω που να τη βαλω, ομως θα ηθελα να ειναι παρομοι το πανελ, ή ισως να βαλω και εγω κατι και να παω σε oled χωρις ομως να εχω ψαξει ακομα αν αξιζουν η οχι

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντικατάσταση Sony W905

μιχαλη σε ευχαριστω για το χρονο σου, δηλαδη οπου F ειναι καινουρια και οπου E περσινη, τα μοντελα που αναφερεις γνωριζεις οτι εχουν ολα va panel?
η τηλεοραση αγοραστηκε στα 2600 μαζι με την εγγυηση. για μεγαλυτερη φιλε δεν εχω που να τη βαλω, ομως θα ηθελα να ειναι παρομοι το πανελ, ή ισως να βαλω και εγω κατι και να παω σε oled χωρις ομως να εχω ψαξει ακομα αν αξιζουν η οχι

Ναι, είναι VA panels αυτές. Αν η απόσταση θέασης είναι τουλάχιστον τρία μέτρα, πήγαινε καλύτερα σε 65". Τέλος, με το αντίτιμο που έδωσες τότε, παίρνεις τώρα 55" OLED από τη Sony, που είναι από τις ακριβές της αγοράς.