ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τηλεόρασης λόγω βλάβης

npaolo

Established Member
2 November 2007
113
Επειδή δεν βλέπω να σώνετε λόγω βλάβης τηλεόραση μου Philips 37 9731,ξεκίνησα την αναζήτηση,ένας φίλος μου δίνει μια σαμσουνγκ 6510 με 600 ευρό,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφάμιλλη σε ποιότητα εικόνας σαν την philips που είχα με χαμηλό μπάτζετ.Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ ,βλεπω περισσότερο αναλογικά κανάλια και δορυφορικά αρκετή μπάλα σε HD απο τον dreambox 800

3737αρα και 2.5 μετρα!!!!!!! πηγενε σε 40--46
Σε 40 με 46 θα πήγαινα αυτό που με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας και επειδή είμαι συνεχεία στο σπιτι λογω προβληματος στο γονάτο βλέπω συνεχεία τηλεόραση

μηπως να κοιταγες καλυτερα την σειρα g30 της panasonic στις 42'' ή 46'' αν αντεχεις να ανεβεις λιγο στα χρηματα και να παρεις μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν.
υ.γ.
περαστικα για το γονατο,εκανα και εγω επεμβαση τον ιανουαριο και επειδη ειμαι και λιγο τεμπελακος ακομη ταλαιπωρουμαι.

Επειδή δεν βλέπω να σώνετε λόγω βλάβης τηλεόραση μου Philips 37 9731,ξεκίνησα την αναζήτηση,ένας φίλος μου δίνει μια σαμσουνγκ 6510 με 600 ευρό,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφάμιλλη σε ποιότητα εικόνας σαν την philips που είχα με χαμηλό μπάτζετ.Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ ,βλεπω περισσότερο αναλογικά κανάλια και δορυφορικά αρκετή μπάλα σε HD απο τον dreambox 800

περαστικά φίλε μου...
σε οικονομικό μοντέλο θα σου πρότεινα plasma, από public, 400 ευρώ... τίμια τιμή για αυτό που αγοράζεις...

http://public.gr/prod/sound-and-vis...–-tileorasi-plasma-42-hd-ready/prod1550007pp/

Panasonic 42G30

Αν ομως σου αρεσει η εντυπωσιακη-ψευτικη εικονα οπως στην Philips που εχεις τωρα καλυτερα πηγαινε σε LED LCD.

μηπως να κοιταγες καλυτερα την σειρα g30 της panasonic στις 42'' ή 46'' αν αντεχεις να ανεβεις λιγο στα χρηματα και να παρεις μια απο τις καλυτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν.
υ.γ.
περαστικα για το γονατο,εκανα και εγω επεμβαση τον ιανουαριο και επειδη ειμαι και λιγο τεμπελακος ακομη ταλαιπωρουμαι.
Μέτα από αρκετό διάβασμα του forum προσανατολίζομαι στην 42g30
υ.γ Το γονατο για να φτιάξει θέλει ασκήσεις με βαρακια καθημερινά και τίποτα άλλο και εγω τωρα τα τραβαω απο την τεμπελιά μου

Panasonic 42G30

Αν ομως σου αρεσει η εντυπωσιακη-ψευτικη εικονα οπως στην Philips που εχεις τωρα καλυτερα πηγαινε σε LED LCD.
Με αδικεις γιατι η πρώτη μου τηλεόραση μετά από crt ήταν μια plasma LG το 2004,που την έχω βάλει τωρα στο δωμάτιο του γιου μου, φυσικα με τα γνωστά προβλήματα

Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μ ,βλεπω περισσότερο αναλογικά κανάλια

Αν εννοεις αναλογικη ληψη ελευθερων τηλεοπτικων καναλιων και οχι ψηφιακη ληψη τοτε:

Χρειαζεσαι μεχρι 40" και μαλιστα με καλα φιλτρα (δηλαδη ενα καλο ακριβο μοντελο) για την βελτιωση εικονας.
Διαφορετικα θα βλεπεις ενα χαλι...
Για 2.5 μετρα μια χαρα ηταν η 37" που ειχες για αναλογικη ληψη.

Αν εννοεις αναλογικη ληψη ελευθερων τηλεοπτικων καναλιων και οχι ψηφιακη ληψη τοτε:

Χρειαζεσαι μεχρι 40" και μαλιστα με καλα φιλτρα (δηλαδη ενα καλο ακριβο μοντελο) για την βελτιωση εικονας.
Διαφορετικα θα βλεπεις ενα χαλι...
Για 2.5 μετρα μια χαρα ηταν η 37" που ειχες για αναλογικη ληψη.
Τα αναλογικα τα βλεπω και μεσώ νοβας,είμαι ανάμεσα σε 42g30 και την μεταχειρισμένη d6510 που είμαι αρκετά επιφυλακτικός

Καμια απο τις δυο τηλεορασεις που εχω δεν ειναι ακριβα μοντελα (50U10 και 42C3E) και ομως και οι δυο δειχνουν μια χαρα με NOVA και υλικο χαμηλης αναλυσης (avi κτλ).

Αντιθετως βλεπω την "ακριβη" D6510 και εχει παει για πουλημα πριν καλα καλα παιξει μερικους μηνες.

Καμια απο τις δυο τηλεορασεις που εχω δεν ειναι ακριβα μοντελα (50U10 και 42C3E) και ομως και οι δυο δειχνουν μια χαρα με NOVA και υλικο χαμηλης αναλυσης (avi κτλ).

Αντιθετως βλεπω την "ακριβη" D6510 και εχει παει για πουλημα πριν καλα καλα παιξει μερικους μηνες.
Υποβασταζόμενος από την γυναικά μου πήγα και είδα πρώτα την 6510 αποριφθηκε μεσα σε τρια λεπτά έντονα χρώματα μέχρι αηδίας ,μετα πηγαμε και είδα από κοντά την 42g30 και μου άρεσε άλλα δεν την είχε ετοιμοπαράδοτη και περιμένει να παραλαβή δηλαδή τζίφος

Μεγεια

Απο οσα εχω δει απο την G30 νομιζω οτι θα μεινεις πολυ ικανοποιημενος.
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια ,το στρωσιμο με προβληματίζει γιατί βλέπω αρκετές αθλητικές εκπομπές

Δεν αναφερα μεσω NOVA αλλά απευθειας αναλογικη ληψη.
Εκει χωρις φιλτρα απορριψης θορυβου, διπλασιαστη γραμμων, κτλ, η εικονα απλα δεν βλεπεται. Χαλι μαυρο.
Και το ακριβη ισως δεν το εθεσα σωστα. Εννοουσα μια καλη που συνηθως ειναι ακριβοτερη.
Γιατι και το ακριβη δεν εχει να κανει. Π.χ η 40W4000 που καποτε κοιτουσα ειχε εντονο προβλημα θορυβου στην αναλογικη ληψη και ενεργοποιωντας το φιλτρο η εικονα παρουσιαζε προβλημα blur.

Τελος παντων, αφου ο ενδιαφερομενος διαλεξε ολα ειναι περιττα.

Αναλογικα ο πεθερος μου με μια 42U10 που του ειχα αγορασει τα πιανει πολυ καλα , καλυτερα απο 29" Philips CRT 100 Hz που ειχε πριν.

Εχει σημα "καμπανα" ομως.

Υποθετω οτι εσυ εχεις προβλημα στην ληψη κατι που ειναι συνηθισμενο , εγω πχ. εχω ΝΟVA γιατι τα αναλογικα στην περιοχη μου ειναι μαυρα χαλια.

Εκλεισε την Παρασκευή θα είναι στα χεριά μου,750 μαζί με τα μεταφορικά

μεγεια και καλες θεασεις.
αν βαλεις να δεις και κανενα blue ray πιστευω θα δεις τις πραγματικες δυνατοτητες της τηλεορασης.