Αντικατάσταση της Samsung UE55d8000 αλλα με τί????

Soul_Giannis

New member
14 October 2010
73
Καλησπέρα φίλοι.
Εχω την UE55D8000 και θελω να την αντικαταστήσω με μια νέα.
Η χρήση τηλεώραση,ΟΤΕTV,Nova,PS4 και ταινίες σε FullHD 1080 και σε ήχο Dolby Digital διοτι εχω και εναν ενισχυτή Onkyo Tx-NR828.
3D η αλήθεια ειναι πως δεν εχω δεί πανω απο 5 φορες.
Με ποια προτείνετε να την αντικαταστήσω?
Δεν θέλω να δώσω πανω απο 1300-1500 ευρώ εκτός εαν εκει κοντά υπάρχει κάποιο αλλο κορυφαίο.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά

Καλησπέρα φίλοι.
Εχω την UE55D8000 και θελω να την αντικαταστήσω με μια νέα.
Η χρήση τηλεώραση,ΟΤΕTV,Nova,PS4 και ταινίες σε FullHD 1080 και σε ήχο Dolby Digital διοτι εχω και εναν ενισχυτή Onkyo Tx-NR828.
3D η αλήθεια ειναι πως δεν εχω δεί πανω απο 5 φορες.
Με ποια προτείνετε να την αντικαταστήσω?
Δεν θέλω να δώσω πανω απο 1300-1500 ευρώ εκτός εαν εκει κοντά υπάρχει κάποιο αλλο κορυφαίο.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας προκαταβολικά

εμμ να σε ρωτησω..επειδη ειχα την d8000..γιατι την αλλαζεις?εαν δεν εχεις θεμα και δεν εισαι πανω απο 3,5 μετρα δεν θα σου προτεινα να την αλλαξεις...ακομα και με την h7000 που την ειχα η d8000 ηταν ανωτερη...εγω την d8000 την αλλαξα γιατι ηθελα 55αρα...εκτος απο θεματακια banding και μετριοτατο input lag ειχε καταπληκτικη εικονα και καταπληκτικο τηλεοπτικο...

Δεν εχω κάποιο συγκεκριμένο θέμα αλλα θέλει ένας ξάδελφος μου να του την πουλήσω 800 και είπα να του την δώσω να πάρω μια άλλη!

Re: Απάντηση: Αντικατάσταση της Samsung UE55d8000 αλλα με τί????

Ας πάρει μια Samsung H6400 τότε και να μείνεις με αυτή που έχεις. :cool:

+1 και αυτός θα μείνει ευχαριστημένος και με καινούρια tv και εσύ δεν θα δώσεις την τηλεόραση σου, που με 800 ή και 1000 ευρώ δεν βρίσκεις αντίστοιχη της σήμερα.

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο με 1500 αντε 2000 ευρώ αντιστιχοιχο με αυτο?
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση!
Την έχω αγοράσει τόσα χρόνια....

Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο με 1500 αντε 2000 ευρώ αντιστιχοιχο με αυτο?
Μου κάνει πραγματικά εντύπωση!
Την έχω αγοράσει τόσα χρόνια....

μην σου κανει καθολου εντυπωση..οχι μονο δεν υπαρχει αναβαθμιση στην εικονα αλλα υποβαθμιση...η μονη σου επιλογη για καλυτερη εικονα ειναι η oled lg 930c η οποια ειναι αρκετα πανω απο 2000 ευρω..αλλα η εικονα της ειναι καθηλωτικη

Λοιπον με ψησατε να την κρατησω!
Να ρωτησω τωρα για τον ξαδελφο...
Του αρεσει η Panasonic TX-55AX630....τι λετε?
Αξιζει η καποια αλλη σε αυτη την τιμη και χαρακτηριστικα...

Λοιπον με ψησατε να την κρατησω!
Να ρωτησω τωρα για τον ξαδελφο...
Του αρεσει η Panasonic TX-55AX630....τι λετε?
Αξιζει η καποια αλλη σε αυτη την τιμη και χαρακτηριστικα...

προσωπικα δεν την εχω τεσταρει..δεν εννοώ να την δω σε καταστημα..εχει θετικα σχολια..εχω δοκιμασει την σονυ 605 και samsung h6200..και οι δυο μου αφησαν θετκες εντυπωσρις

Αν είχες 55αρα πιο πριν η απαντηση είναι εύκολη, καμία από τις 2. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος της τηλεόρασης και θέλεις να παραμείνεις στις 55 τότε πήγαινε στην oled. Αλλιώς ανέβα τουλάχιστον 10 ίντσες.

Αν είχες 55αρα πιο πριν η απαντηση είναι εύκολη, καμία από τις 2. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος της τηλεόρασης και θέλεις να παραμείνεις στις 55 τότε πήγαινε στην oled. Αλλιώς ανέβα τουλάχιστον 10 ίντσες.

Χ 2

Για όποιον ανεβαίνει σε μέγεθος και πάει σε 55" απο κάποια μικρότερη ψηφίζω την OLED , για όποιον έχει ήδη καλή 55άρα δεν αξίζει το επιπλέον ποσό καμία απο τις δύο.

Καλημερα!
Τελικα την εδωσα την τηλεωραση στον ξαδελφο!
Ηθελα μια αλλαγη!
Την ειχα και καποια χρονια τωρα!
Για προτεινετε τωρα με γνωμονα την χρηση
Τηλεοραση απο OTETV τα παντα εκτος απο ελληνικα καναλια(δλδ HD),PS4 και ταινιες σε MKV τι προτεινετε?
Ας ξεχασουμε το τι ειχα!
τιμη μεχρι 2000ευρω!

Καλημερα!
Τελικα την εδωσα την τηλεωραση στον ξαδελφο!
Ηθελα μια αλλαγη!
Την ειχα και καποια χρονια τωρα!
Για προτεινετε τωρα με γνωμονα την χρηση
Τηλεοραση απο OTETV τα παντα εκτος απο ελληνικα καναλια(δλδ HD),PS4 και ταινιες σε MKV τι προτεινετε?
Ας ξεχασουμε το τι ειχα!
τιμη μεχρι 2000ευρω!

εμεις να το ξεχασουμε...εσυ οταν την συγκρινεις θα την θυμηθεις...απο εμενα μονο oled lg...ουτε η h7000 θα σε καλυψει σε εικονα