Αντικατάσταση των Vifa P17WJ-00 6-1/2"

gkatsogr

New member
5 August 2008
66
Καλησπέρα σε όλους!

Μου χάρισε η αδελφή μου τα πρώτα της ηχεία (Roister Steles 150).
Κατα το παρελθόν τα είχαμε πάει στην Roister στην Kαλλιθέα για επισκευή γιατί λόγω οτι δεν τα χρησιμοποιούσε είχαν ξεκολλήσει οι αναρτήσεις των ηχείων.

Τώρα που μου τα έδωσε στο 1 έχει κοπεί η ανάρτηση τελείως και στα αλλα 3 έχουν ξεκολλήσει ανα σημεία.

Έψαξα λίγο στο net για αντικατάσταση αλλά αυτά που φοράνε (Vifa P17WJ-00 6-1/2") δεν τα βρίσκω διαθέσιμα αλλά και σαν εναλλακτικά μου έβγαλε το ίδιο το site πάρα πολλές προτάσεις και σε μεγάλο εύρος τιμών.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω είναι αν έχετε να προτείνεται κάποια woofer εσείς ώστε να τα αλλάξω όλα χωρίς να έχω θέματα καθώς επίσης να μην ξεφεύγει και πολύ η τιμή.

Όσο αφορά την τιμή εννοώ ότι αν υπήρχαν διαθέσιμα στα site το πιο οικονομικό τα είχε στα 40 το ένα οπότε η τιμή να παίζει κάπου εκεί και πιο κάτω δεν θα με χάλαγε!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Τα specs των woofer:
Polypropylene cone, cast magnesium basket, rubber surround, Power Handling: 70 watts RMS/100 watts max, Voice coil diameter: 1-1/4", Impedance: 8 ohms, Frequency Response: 37-5,000 Hz, Fs: 37 Hz, SPL: 88 dB 1W/1m, Vas: 1.23 cu. Ft., Xmax: 4.0 mm