Χριστός Ανέστη,
επανέρχομαι χρόνια μετά. Η KDL-50W805C, πιστός υπηρέτης εδώ και 10,5 χρόνια, παρέδωσε πνεύμα μένοντας σε boot-loop.
Δεν επανέρχεται με τίποτα, έχοντας ακολουθήσει πολλές φορές τις οδηγίες μέσα από το site της Sony από το απόγευμα έως αργά το βράδυ χθες.
Υπήρχαν εδώ και μήνες σοβαρά θέματα απόκρισης, οπότε υποπτεύομαι κάποια μνήμη ή επεξεγαστή να έχει σοβαρό θέμα στην πλακέτα.
Την ευχαριστηθήκαμε τρομερά οικογενειακώς, κυρίως για την ποιότητα εικόνας της, την όμορφη σχεδίαση αλλά και για την ποιότητα κατασκευής της.
Ξεκινάω να ψάχνω αντικαταστάτη, στις 55 ίντσες αυτή τη φορά.
Θα ήθελα να έχει έξοδο οπτικής ίνας για να συνδέσω τη Sony ηχόμπαρα που μου έμεινε.
Με το που θα ολοκληρωθεί η μετάβαση σε νέα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τη χαρίσω σε κάποιο μέλος, για επισκευή ή έστω για ανταλλακτικά.
Θα ενημερώσω.
--------
Τηλεοράσεις > Service - Βλάβες - Επισκευές > νήμα : Sony KDL-50W805C παρέδωσε πνεύμα μένοντας σε boot-loop
--------
αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης , υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτηση; :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες: να έχει έξοδο οπτικής ίνας για να συνδέσω τη Sony ηχόμπαρα που μου έμεινε
προϋπολογισμός :
προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Sony KDL-50W807C (VA panel,100/120Hz,android tv,2015 model)
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
επανέρχομαι χρόνια μετά. Η KDL-50W805C, πιστός υπηρέτης εδώ και 10,5 χρόνια, παρέδωσε πνεύμα μένοντας σε boot-loop.
Δεν επανέρχεται με τίποτα, έχοντας ακολουθήσει πολλές φορές τις οδηγίες μέσα από το site της Sony από το απόγευμα έως αργά το βράδυ χθες.
Υπήρχαν εδώ και μήνες σοβαρά θέματα απόκρισης, οπότε υποπτεύομαι κάποια μνήμη ή επεξεγαστή να έχει σοβαρό θέμα στην πλακέτα.
Την ευχαριστηθήκαμε τρομερά οικογενειακώς, κυρίως για την ποιότητα εικόνας της, την όμορφη σχεδίαση αλλά και για την ποιότητα κατασκευής της.
Ξεκινάω να ψάχνω αντικαταστάτη, στις 55 ίντσες αυτή τη φορά.
Θα ήθελα να έχει έξοδο οπτικής ίνας για να συνδέσω τη Sony ηχόμπαρα που μου έμεινε.
Με το που θα ολοκληρωθεί η μετάβαση σε νέα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να τη χαρίσω σε κάποιο μέλος, για επισκευή ή έστω για ανταλλακτικά.
Θα ενημερώσω.
--------
Τηλεοράσεις > Service - Βλάβες - Επισκευές > νήμα : Sony KDL-50W805C παρέδωσε πνεύμα μένοντας σε boot-loop
--------
αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης , υπάρχει περιορισμός στην τοποθέτηση; :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες: να έχει έξοδο οπτικής ίνας για να συνδέσω τη Sony ηχόμπαρα που μου έμεινε
προϋπολογισμός :
προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Sony KDL-50W807C (VA panel,100/120Hz,android tv,2015 model)
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..