Αντικοινωνική συμπεριφορά

Tzimisce

AVClub Fanatic
1 February 2007
35,825
127.0.0.1
Άσχετα με το αν κάναμε κάτι χοντρό για να ακούσουμε ένα καινούργιο δίσκο, ένα καινούργιο μηχάνημα ή απλά για να ακούσουμε μουσική, πιστεύω ότι όλοι μας κάποτε είπαμε "Θα την αράξω σπίτι να ακούσω μουσική και ας καίγεται ο κόσμος όλος"...

Το θέμα είναι κατά πόσον αυτό που κάνουμε είναι σχεδόν εκτός λογικής, χοντράδα δηλαδή!
Να μην πάμε σε έναν γάμο ή μία βάφτιση/γιορτή, να ακυρώσουμε ένα σοβαρό ραντεβού, να ρίξουμε πόρτα σε κάποιον...

Ακόμη χειρότερα, αν το πείτε καθαρά... "Δεν μπορώ να έρθω στο γάμο σου γιατί βγήκε ο καινούργιος δίσκος του Ρουβά και θέλω να τον ακούσω!" :flipout:

Τι έχετε κάνει βρε; Άντε, δεν μπαίνει η γυναίκα στο forum, βγάλτε τα εσώψυχα σας!

Έμπνευση για το thread; Κάτι πολύ χοντρό που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα... Αλλά αυτά αργότερα!

... "Δεν μπορώ να έρθω στο γάμο σου γιατί βγήκε ο καινούργιος δίσκος του Ρουβά και θέλω να τον ακούσω!"

Aυτο ακριβως ειχα πει στην παραλιγο γυναικα μου και ..δεν μου το συγχωρεσε ποτε ...

Μα δεν ειναι μερικοι ανθρωποι εντελως παραλογοι ?? Ουτε ιχνος κατανοησης βρε παιδι μου...:flipout:

Ωραια ιδεα Μιχαλη!

Λοιπον οπως φανταζομαι παρα πολλοι απο εμας δεν εχουν την πολυτελεια του αποκλειστικου χωρου για ν' ακουνε τη μουσικη τους. Ετσι κι εγω για ν' ακουσω μουσικη -με την ησυχια μου παντα- θα πρεπει να φυγουν ολοι απο το σαλονι (γυναικα και παιδια). Ελα που ομως εκει ειναι και η ρημαδα η κεντρικη tv και ολοι θελουν να βλεπουν την αγαπημενη τους εκπομπη ειδικα εκει....:argue: και συνηθως επικρατει ενας χαμος αν και ολοι εχουν tv στα δωματια τους.

Τωρα δεν ξερω ποσο χοντρο ειναι, αλλα καποια βραδυα Παρασκευης η/και Σαββατου -που να βρεις και χρονο αλλη μερα αλλωστε- τους στελνω ολους αδιαβαστους απο το σαλονι και κλειδωνω και την πορτα γιατι μονο ετσι μπορω να απολαυσω λιγο ελευθερο χρονο μετα μουσικης....:guitarist:

Ωραίος Διαμαντή! :)

Αν και αυτό το κάνω στάνταρ κάθε Σαββάτο πρωί... Η μικρή μένει στην πεθερά μου, η γυναίκα μου πάει στη δουλειά και εγώ μένω μόνος σπίτι για να ακούσω μουσική...

BTW στην καφρίλα που έκανα ήταν και άλλος συμφορουμίτης μάρτυρας... :flipout:

Πολλες φορες λεω στη κοπελα μου "Σημερα δεν θα τα πουμε, θελω να κατσω να ακουσω μουσικη". Συνηθως οταν εχω παρει κατι καινουργιο.

Απορω πως με αντεχει!!!:flipout::flipout:

Μμμμ... Ok, ας εκτεθώ πρώτος λοιπόν... Θέλετε κάποιον να σας σπρώξει ε; :flipout:

Την προηγούμενη Πέμπτη λοιπόν πήρα από την αντιπροσωπεία το CD και το πικάπ μου. Αυτό φυσικά το ήξερα από νωρίς το απόγευμα.
Φυσικά έπεσε το σύρμα...

"Σήμερα θα έρθουν στο σπίτι τα μηχανήματά μου και δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς! Πάρε τη μικρή και κοιμηθείτε στη μάνα σου!"

Φώναξα λοιπόν και τον TmJuju να ακούσουμε το πικαπάκι και να πιούμε τις μπύρες μας... Εντάξει, δεν ήμουν πολύ κάφρος... Πήρα τηλέφωνο κάποια στιγμή αργότερα να της ευχηθώ χρόνια πολλά για την επέτειο του γάμου μας που είχαμε εκείνη την ημέρα... :flipout:

Απάντηση: Re: Αντικοινωνική συμπεριφορά

Μμμμ... Ok, ας εκτεθώ πρώτος λοιπόν... Θέλετε κάποιον να σας σπρώξει ε; :flipout:

Την προηγούμενη Πέμπτη λοιπόν πήρα από την αντιπροσωπεία το CD και το πικάπ μου. Αυτό φυσικά το ήξερα από νωρίς το απόγευμα.
Φυσικά έπεσε το σύρμα...

"Σήμερα θα έρθουν στο σπίτι τα μηχανήματά μου και δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς! Πάρε τη μικρή και κοιμηθείτε στη μάνα σου!"

Φώναξα λοιπόν και τον TmJuju να ακούσουμε το πικαπάκι και να πιούμε τις μπύρες μας... Εντάξει, δεν ήμουν πολύ κάφρος... Πήρα τηλέφωνο κάποια στιγμή αργότερα να της ευχηθώ χρόνια πολλά για την επέτειο του γάμου μας που είχαμε εκείνη την ημέρα... :flipout:

χαχαχχαχαχα....Απαραδεκτος!!!!

Ναι ήμουν μάρτυρας ΛΟΛ!!!

Εν τω μεταξύ… εξαναγκαστικά να ρίξω και εγώ άκυρο στην κοπελιά που με περίμενε… μάλιστα, όχι για το δικό μου σύστημα… αλλά για του Μιχάλη :-)

Ρε συ Μιχαλη που ειναι το προβλημα και η καφριλα...?

Δηλαδη δε σου ειπε καν ευχαριστω που της πηρες δωρο στην επετειο cd και πικαπ...? Αχαριστια ρε παιδι μου καποιοι ανθρωποι τσ...τσ...τσ... :furious3:

Εν τω μεταξύ… εξαναγκαστικά να ρίξω και εγώ άκυρο στην κοπελιά που με περίμενε…

Ακριβώς αυτό... Η ριμάδα η ανάγκη!
:nounder: Τι να κάνω μάνα μου που έτυχε εκείνη την συγκεκριμένη ημέρα να γυρίσει το πικάπ και το CD από την αντιπροσωπεία;

Άλλος; :P
Μη κρύβεστε! Δεν μπορεί να είναι το AvClub γεμάτο παντοφλάκηδες!

Όπως και να το κάνουμε πόντος η μεγαλύτερη καφρίλα είναι να ξεκουφάνεις τον γείτονα ειδικά σε ώρες κοινής ησυχίας.
Να πω ότι και κατά της κοινές ώρες (όχι ησυχίας) ορισμένοι το παρακάνουν μέσα στις πολυκατοικίες.. Έχουμε ειδή πολύ ηχορύπανση στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Άσε δε αυτούς που ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ συνέχεια, και αυτούς που βάζουν στην τσίτα τα μπάσα από το αμάξι τους.

Όσο και να αρέσουν σε μερικούς τα παραπάνω… και όσο και εάν ορισμένα από τα παραπάνω είναι νόμιμα… κάποιες φορές είναι ανήθικα, αντικοινωνικά και ενοχλητικά για τους γύρω μας.

Το ίδιο αντικοινωνικός αισθανόμουν παίζοντας καποτε όμποε καλοκαιριάτικα σε επαρχιακή πόλη όπου ακουγόμουνα τρία τετράγωνα πιο κάτω… ή στο χωριό που με άκουγαν οι τσέλικες στην απέναντι ραχούλα και μου ζητούσαν να παίξω και κάνα άσμα που να καλμάρει τα ζωντανά γιατί με αυτά που άκουγαν… ΔΕΝ.

Τώρα θυμήθηκα μια φορά που είχα ξεχαστεί και έπαιζα σαξόφωνο με ανοιχτό παράθυρο, 11 το βράδυ.

Το κατάλαβα μόλις τέλειωσα το κομμάτι, που ακούγονταν κάτι καντήλες από το παράθυρο! :D

Δεν είχε ακόμα πολλή ζέστη και ξέχασα να κλείσω το παράθυρο και να ανοίξω air-condition, όπως κάνω συνήθως...

Αντι-συζυγική συμπεριφορά παίζει;

- Αγάπη μου τα νέα ηχεία δεν χώρανε πλέον στο χώρο που είναι το σαλόνι, θα πρέπει να μεταφέρουμε το σαλόνι εκεί που είναι η τραπεζαρία που είναι και πιο μεγάλος χώρος για να «αναπνέουν» και το σαλόνι στην τραπεζαρία αφού δεν τη χρησιμοποιούμε και πολύ.
:AFADF0: .:flowers: .:BDGBGDB55:

- :furious3: ... :slapface: .... :violent-smiley-030:

- Εγώ αύριο αλλάζω τα έπιπλα... :captain::smokin:

Μου ξαναμίλησε τον επόμενο χειμώνα που πούλησα τα ηχέια αυτά και ξαναγύρισα τα επιπλά στη αρχική θέση τους.

Υγ: Τελικά αυτό δεν ήταν και άσχημο, ένας ήσυχος χειμώνας χωρίς να σου μιλάει κανείς... μπορεί να το ξανακάνω... :flipout:

Last edited:
Τώρα θυμήθηκα μια φορά που είχα ξεχαστεί και έπαιζα σαξόφωνο με ανοιχτό παράθυρο, 11 το βράδυ.

Το κατάλαβα μόλις τέλειωσα το κομμάτι, που ακούγονταν κάτι καντήλες από το παράθυρο! :D

Δεν είχε ακόμα πολλή ζέστη και ξέχασα να κλείσω το παράθυρο και να ανοίξω air-condition, όπως κάνω συνήθως...

Ακριβός, αντίθετα με το τί πιστεύει ο κόσμος τα πνευστά είναι τα πιο φασαριόζικα όργανα…
Ειδικά για practice / εκμάθηση.
Λ.χ. στα κρουστά την παλεύεις με πετσέτες / μαξιλάρια κ.ο.κ.
Κιθάρες, και έγχορδα πάλι εξάσκησε σε χαμηλές εντάσεις χωρίς πρόβλημα.

Αλλά με το sax και άλλα πνευστά… δεν γίνεται τίποτα…

Συνήθως στέλνω την υπόλοιπη οικογένεια στους γάμους και στις επισκέψεις.
Είμαι ''πολύ κουρασμένος'' και κάθομαι να ''ξεκουραστώ''.

:flipout::flipout::flipout:

Κιθάρες, και έγχορδα πάλι εξάσκησε σε χαμηλές εντάσεις χωρίς πρόβλημα.

Ειδικά στην ηλεκτρική κιθάρα, απλά δεν συνδέεις τον ενισχυτή. Στο βιολί όμως τι κάνεις μάναμ που σου πέφτουν τα αφτιά στο πάτωμα όταν εξασκείται κάποιος; :flipout:

Ειδικά στην ηλεκτρική κιθάρα, απλά δεν συνδέεις τον ενισχυτή. Στο βιολί όμως τι κάνεις μάναμ που σου πέφτουν τα αφτιά στο πάτωμα όταν εξασκείται κάποιος; :flipout:

Ωτοασπίδες. :a0210:

Προτιμήστε τις σφουγγαρένιες και μακριά από κέρινες γιατί κάνουν μόνο για βουτιές στη θάλασσα.