Αντιμουχλική Συνάντηση

22 June 2006
1,097
Sweden
Επειδή έχει πέσει πολύ μούχλα τώρα τελευταία στην μουσική κατηγορία, προτείνω να κάνουμε μία συνάντηση με άλλοθι τον αντίλογο για τις μουσικές μας προτιμήσεις, για όλους όσους γράφουν στην κατηγορία.

Η συνάντηση προτείνω να γίνει Σάββατο ή Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για όλους. Η ημερομηνία μπορεί να συζητηθεί μεταξύ μας και να αποφασιστεί από κοινού.

Ωστόσο προτείνω το Σάββατο 2 Ιουνίου, για να υπάρχει ο προαπαιτούμενος χρόνος για όλους.

Ως σημείο συνάντησης προτείνω το Cafe Πόλις που βρίσκεται πάνω από την στοά του βιβλίου. Η είσοδος είναι από την οδό Πεσματζόγλου. Ο λόγος που προτείνω το συγκεκριμένο μαγαζί είναι κυρίως λόγω της ησυχίας που το διακρίνει.

Εννοείται ότι η πρόταση αφορά και τα μέλη που κατοικούν εκτός Αττικής, οπότε αν θέλουν, μπορούν να κανονίσουν να έρθουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τολμήσει να λείψει κανείς. Όποιος κάνει την πάπια και δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα βομβαρδιστεί με pm. :grinning-smiley-043 -bye-

9 Ιουνίου αρχίζει η εξεταστική μου. Αν δω ότι προλαβαίνω να "κλέψω" κανα-δυο μέρες και έχουμε κι άλλη συμμετοχή από Θεσσαλονίκη, θα έρθω.

Μέσα...αλλά να βρούμε κανένα "ισόγειο" στέκι να έχει λίγο περαντζάδα ρε παιδί μου...

Μέσα ότι και να γίνει. Ωραία πρόταση Γιώργο.

Θέλω να λύσω και κάποιες συγκλονιστικές απορίες μου όπως: '': Που είναι ο Βάγκνερ που είναι ο Πουτσίνι, κανείς τους πια δεν έχει μείνει''.:ADFADF1:

Επειδή έχει πέσει πολύ μούχλα τώρα τελευταία στην μουσική κατηγορία, προτείνω να κάνουμε μία συνάντηση με άλλοθι τον αντίλογο για τις μουσικές μας προτιμήσεις, για όλους όσους γράφουν στην κατηγορία.

Η συνάντηση προτείνω να γίνει Σάββατο ή Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας για να υπάρχει εύκολη πρόσβαση για όλους. Η ημερομηνία μπορεί να συζητηθεί μεταξύ μας και να αποφασιστεί από κοινού.

Ωστόσο προτείνω το Σάββατο 2 Ιουνίου, για να υπάρχει ο προαπαιτούμενος χρόνος για όλους.

Ως σημείο συνάντησης προτείνω το Cafe Πόλις που βρίσκεται πάνω από την στοά του βιβλίου. Η είσοδος είναι από την οδό Πεσματζόγλου. Ο λόγος που προτείνω το συγκεκριμένο μαγαζί είναι κυρίως λόγω της ησυχίας που το διακρίνει.

Εννοείται ότι η πρόταση αφορά και τα μέλη που κατοικούν εκτός Αττικής, οπότε αν θέλουν, μπορούν να κανονίσουν να έρθουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τολμήσει να λείψει κανείς. Όποιος κάνει την πάπια και δεν εκδηλώσει ενδιαφέρον, θα βομβαρδιστεί με pm. :grinning-smiley-043 -bye-

Πρωτα η δουλεια:grinning-smiley-043 και μετα η διασκεδαση:
Να παμε να σηκωσουμε κανενα δισκο (ξερεις που) και επονται οι κεφεδες.....

Εγώ εκτός απροόπτου είμαι μέσα.Πώς να βρίσκαμε ένα τρόπο να μπορούμε να ακούμε αυτά που θα συζητήσουμε?:confused: Να ερχόμαστε με mp3 μαζί?η θα είναι πολύ αστείο καμιά εικοσαριά μαντράχαλοι να πίνουν καφέδες με τα ακουστικάκια στα αυτιά?

Απάντηση: Re: Αντιμουχλική Συνάντηση

Εγώ εκτός απροόπτου είμαι μέσα.Πώς να βρίσκαμε ένα τρόπο να μπορούμε να ακούμε αυτά που θα συζητήσουμε?:confused: Να ερχόμαστε με mp3 μαζί?η θα είναι πολύ αστείο καμιά εικοσαριά μαντράχαλοι να πίνουν καφέδες με τα ακουστικάκια στα αυτιά?

Είπαμε με.. άλλοθι τη μουσική.. ;)

Μέσα και εγώ και συγχαρητήρια στον Γιώργο για την επιλογή του μέρους. Είναι και κατπληκτικό και με ηρεμία. Απλά δεν ξέρω εάν οι θαμώνες του βιβλίου κάτω στην στοά που μαζεύονται και μιλάνε τα βράδια μας κανουνε κάνα ντου.:BDGBGDB55:

Περιμένουμε και τις συμμετοχές των:

Γιώργου Κουνελάκη
Αντώνη Φάμελου
Busoni
Dim Das
Πέτρου Μακρή
Πενταράκη Φραγκίσκου
Μιχάλη Κορ.
Maverick
MOUKIOUROUFIS KOSTAS
Σπύρου Σούρλα
Τσαμπάζη Νίκου
Τσάκωνα Βασίλη
Παναγιώτη Μανόπουλου
Skakinen
Vito Corleone
Δημοκηδή
Δημήτρη Ντοκατζή
Δημήτρη Παναγιωτίδη

και λοιπών

Μην κρύβεστε! Σας βλέπω.. :ernaehrung004:

Δεν κρυβόμαστε , αλλά 512 χλμ είναι μάλλον πολλά :speechless-smiley-0 για καφεδάκι και κουβεντούλα αυθημερόν. Εκτός αυτού βρε Γιώργο και τα 512 χλμ να μηδενιζόντουσαν ως δια μαγείας , νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να βαυκαλιζόμαστε για το εφικτό , πλέον , μιάς τέτοιας συνάντησης . :confused:

Δημήτρη, εννοείται ότι 512 χλμ είναι πολλά για ένα καφέ.. Ο Στέργιος πάντως λέει ότι θα έρθει. Αν μπορέσετε κι εσύ με τον Δημήτρη ακόμα καλύτερα.

Το ξέρω ότι δεν κρύβεστε και το λέω πειραχτικά ως συνήθως.

Aν ειμαι εδω, θα'ρθω. Καποτε πηγαινα παρα πολυ συχνα στο Polis. Ωραια επιλογη για κουβεντουλα.

Δεν το δένω και κόμπο ότι θα έρθω. Είναι και οι υποχρεώσεις στη μέση, ας μην το ξεχνάμε...

Βέβαια, εγώ είμαι και πολύ πιο αργόσχολος σ' αυτή τη φάση της ζωής μου σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Εκλείποντες επίσης θα θεωρηθούν οι:

Κώστας Λυμπερόπουλος
longbow
Maestro
Maria An.
Stellios papa
Δημήτρης Κατζουράκης
Φυλλαδιτάκης Μανος

Περιμένουμε τις συμμετοχές τους.

Υ.Γ.: Ο Μουκ και ο Λύμπε που κρύβονται; :twoguns:

Last edited:
Τζωρτζ δεν κρυβόμαστε....

είναι πολλά τα χλμ και έχει πέσει τεράστιος φόρτος.
Γιά πρώτη φορά μετά από κανένα χρόνο έκανα δουλειά του γραφείου (ευτυχώς στο σπίτι) Σάββατο.

Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί.
Αν δεν είχα κατεβεί πριν 15 μέρες γιά την κηδεία θα το σκεφτόμουνα.

Θα είμαι μαζί σας νοερά.
Ρίχτε ένα τηλέφωνο...

(Κι αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του.... πού ξέρεις...?)