Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν τυγχάνει σοβαρής στήριξης από την πολιτεία. Η μορφή της πυραμίδας πληθυσμού για τη χώρα μας ήδη έχει αρχίσει να το μαρτυρεί.
Η στήριξη της οικογένειας δεν είναι στη φορολόγηση κληρονομιών, είναι στην στήριξη της τεκνοποιΐας. Και το τελευταίο δεν υπάρχει στη χώρα μας, όχι μόνο από την άποψη των αστείων επιδομάτων αλλά από την άποψη της ανυπαρξίας ουσιαστικής στήριξης και υποδομών, και θα το βρούμε μπροστά μας. Όταν η πολιτεία αφήνει να αντιμετωπίζεται κάθε νέος άνθρωπος ως πελάτης, για να πάρω ένα παράδειγμα, του άθλιου συστήματος παραπαιδείας, σε σημείο να το σκέφτεται ο υποψήφιος γονιός ως αποτρεπτικό έξοδο, αυτή την αδιαφορία θα τη βρούμε μπροστά μας. Μέχρι να αντιμετωπιστεί αυτό, το ζήτημα της αναγνώρισης νομικής υπόστασης στην ένωση ατόμων του ιδίου φύλου, είναι, ως εντασσόμενο στον ίδιο κύκλο ζητημάτων, δευτερεύον μη πω και τριτεύον.

Re: Απάντηση: Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ (δώστε βάση στην ονομασία: αντρατσιστικό) όλα τα περίπτερα προωθούν τις διεκδικήσεις των ομάδων που αντιπροσωπεύουν (εθνικές, κοινωνικές, φυλετικές κλπ) και μιλούν για ισότητα.
Συνεπώς το περίπτερο των ομοφυλοφίλων προωθεί την ιδέα της ίσης αντιμετώπισης των ομοφυλοφίλων και κατ'επέκτασιν την αναγνώριση νομικής υπόστασης στο νοικοκυριό ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού. Για λεπτομέρειες, σας παραπέμπω στο Brokeback Mountain...

Πολύ αμφιβάλω αν η σημαντικότερη σκέψη ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Ελλάδα είναι η αντιμετώπιση που έχει η συμβίωση των δύο από το Κράτος. Αν πάλι είναι μάλλον δεν θα είναι και πολύ σοβαροί...
Εγώ πάντως που συμβιώνω εδώ και τέσσερα χρόνια (με γυναίκα) δεν αντιμετωπίζω κανένα νομικό πρόβλημα. Ζω στην παρανομία βέβαια...
Τώρα πάλι δεν ξέρω, μπορεί στο Παρίσι να είναι διαφορετικά τα πράγματα...-bye-

Μα Γιάννη είμαι βέβαιος ότι έχεις καταλάβει πώς το ´σύγχρονο πνεύμα´τα μπερδεύει όλα και βλέπει τίς μειονότητες κάτι σάν pet.
Τον καημένο τον Πακιστανό που κρυώνει...Δώστε του μιά κουβέρτα να σκεπαστεί.Στα πλαίσια τής ´φιλανθρωπίας´όλα.Καμιά σύνδεση με την πολιτική σκέψη.
Τι εξυπηρετούν οι μετανάστες ,τι σημαίνει που το μεγάλο κεφάλαιο έντεχνα στρέφει τον ελληνα εργαζόμενο κατά τού ξένου επειδή τού ´τρώει την δουλειά´ενώ στην πραγματικότητα το ίδιο το Κεφάλαιο χρησιμοποιεί τον ξένο σαν ´φτηνό χέρι´.Και αντί οι εργαζόμενοι να στρέφονται κατά τού κοινού εχθρού στρέφονται ο ένας εναντίον τού άλλου.
Αλλά βλέπεις η νεοφιλελεύθερη σκέψη που παριστάνει τήν ´προοδευτική´δεν χρησιμοποιεί τέτοιες ´κακές λέξεις´,όπως ´στυγνός καπιταλισμός´κ.λ.π.
Μιλά γενικώς περί ξενοφοβίας..αλλά απο μακριά.Μην λερώσουν και τα χέρια τους εάν τούς χαιρετίσει και κανένας ´σκούρος´.
Βάλανε μέσα και κάποιους ´υστερικούς´gays(ουδείς σοβαρός συμμετέχει σε τέτοια)και έδεσε το γλυκό.
Υπ´όψιν οι gays που σκούζουν είναι και η κατηγορία που ξεκίνησε απο τίς Η.Π.Α και εφάρμοσε το φασιστικό outing.Δηλαδή καρφώνανε φόρα-παρτίδα κάθε ομοφυλόφιλο,που δεν ήθελε να το αποκαλύψει δημοσίως,για να ´υπηρετήσει το κίνημα´.Καταστρέψανε έτσι χιλιάδες ζωές.
Εδώ το εφάρμοσε ο πολύ Βαλλιανάτος.Τελευταία του φασιστική ενέργεια(καλά αυτός είναι και στο Παρατηρητήριο τού Ελσίνκι τού Σόρος),ήταν όταν συνεχάρη την Ν.Δ. γιατί έκανε υπουργό ομοφυλόφιλο.

Πολύ αμφιβάλω αν η σημαντικότερη σκέψη ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού στην Ελλάδα είναι η αντιμετώπιση που έχει η συμβίωση των δύο από το Κράτος. Αν πάλι είναι μάλλον δεν θα είναι και πολύ σοβαροί...
Εγώ πάντως που συμβιώνω εδώ και τέσσερα χρόνια (με γυναίκα) δεν αντιμετωπίζω κανένα νομικό πρόβλημα. Ζω στην παρανομία βέβαια...
Τώρα πάλι δεν ξέρω, μπορεί στο Παρίσι να είναι διαφορετικά τα πράγματα...-bye-

μα δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος για ένα ανθυποπρόβλημα.

Όλη η ιστορία γίνεται γιατί ο σύμβιος του εκλιπόντος θα φορολογηθεί ως εξωτικός και όχι ως σύζυγος και καθόμαστε και εκδηλώνουμε τη συμπαράστασή μας κλπ κλπ? Και εάν γίνει και αυτό, γιατί να με αποτρέπει ο νόμος με την τρελή φορολογία κληρονομιών που επιβάλει να εγκαταστήσω με τη διαθήκη μου κληρονόμο μου τον αδερφικό μου φίλο; Θα πρέπει να έχουμε σαρκική συνάφεια πρώτα δηλαδή? Ας ασχοληθούμε με κάτι σοβαρότερο παρακαλώ.

.
Εδώ το εφάρμοσε ο πολύ Βαλλιανάτος.Τελευταία του φασιστική ενέργεια(καλά αυτός είναι και στο Παρατηρητήριο τού Ελσίνκι τού Σόρος),ήταν όταν συνεχάρη την Ν.Δ. γιατί έκανε υπουργό ομοφυλόφιλο.

ε πως να μην το κανει ρε συ.......αφου η συμπρωτεουσα υμνει σχετικα .....

εγω θα παντως αν ηταν μαγκες ας βγαιναν να το δηλωσουν οπως κανουν συχνα πυκνα στας ΑγγλοΣαξονικας χωρας......και θα τους ψηφιζα αβλεπη......ασχετα αν ειναι στην αλλη ακρη των πεποιθησεων μου.Ακομα και ΛΑΟΣ θα ψηφιζα αν ηταν ειλικρινεις

Aλλο να το δηλώνω εγώ ο ίδιος ,ρε σύ,και άλλο να έρχεσαι εσύ να το αποκαλύπτεις χωρίς την άδειά μου,πιστεύοντας ότι συμβάλλεις στό ´κίνημα´.Είναι σοβαρή παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Και γιατί κάποιος θα πρέπει να δηλώνει τίς ερωτικές του προτιμήσεις??Δεν το θεωρώ σημαντικό κριτήριο,για να τον επιλέξω.
Τώρα εάν εννοείς κάτι βαρύμαγκες που μυρίζουν ´αντρίλα´και μιλάνε για τον ανώτερο Ελληνικό λαό ,μαζί σου.

μιλαω για τα γνωστα κεντρα εξουσιας που παραπλανουν τις γιαγιαδες στα χωρια με τα οικογενειακα τους πιστευω και τα δις παιδια που φερνουν στον κοσμο μονο ως βιτρινα.
Με ενοχλει η υποκρισια.....

μα η υποκρισία είναι η πεμπτουσία του πολιτικού μας συστήματος. Πού δηλαδή είναι ειλικρινείς οι πολιτικοί μας;