ΑΟΡΑΤΟΙ 12

18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
Καλή σας μέρα φίλοι μου.
Έπειτα από 11 αόρατες εβδομάδες η βαθμολογία μας διαμορφώνεται ως εξής

Nightfall 16
Dimitris Ioannou 11
Johnybo 10
Kosh 10
Theotokatos Konstantinos 9
Lepton 6
Doros 6
Νικόλ 4
Guybrush 4

Petesoulis 3
Photis 2
Browser 2
Ntinos 1

MuadDib 1

Είχαμε και μια νέα είσοδό με το μέλος MuadDib ( καλή επιτυχία) ενώ ση κορυφή παρέμεινε σταθερά να κατοικείται απ τον αλήτη τον Nightfall. Ακολουθεί μόνος πλέον ο άλλος αληταράς της παρέας ο αγαπητός μας Δημήτριος Σερ Ιωάννου και αυτό χάριν του διπλού χτυπήματος στους αόρατους 10 .

Πάμε λοιπόν για καινούρια παρτίδα .

Σήμερα είναι αργία για τις ΗΠΑ (είναι η επέτειος γέννησης του Μάρτιν Λουθερ Κινγκ) οπότε αύριο θα βγουν οι νέοι αόρατοι (μάλλον)

Απ' ό,τι λέει ο φιλμγουαϊζάτορας όμως, δεν έχει να κάνει με την αργία η καθυστέρηση στους αόρατους...

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 12

Απ' ό,τι λέει ο φιλμγουαϊζάτορας όμως, δεν έχει να κάνει με την αργία η καθυστέρηση στους αόρατους...

Σωστός!!! Αφού σας τα έλεγα από το πρωί! :grandpa:Από που το ήξερα νομίζατε;

Μου έβαλε "χέρι" η γυναίκα μου! Λέει "μα καλά είναι δυνατόν να έχεις τη μηχανή σου και όχι τον Cookie μας;"

Μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό;

Μου έβαλε "χέρι" η γυναίκα μου! Λέει "μα καλά είναι δυνατόν να έχεις τη μηχανή σου και όχι τον Cookie μας;"

Μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό;

Φυσικά..
Γυναίκες και μηχανές δεν πάνε παρέα συνήθως.:ADFADF1:
Εγώ θα πατούσα πόδι πάντως. Η μηχανή είναι υπέροχη ασχέτως αν εγώ δεν πολυανεβαίνω.:ernaehrung004: :worshippy:

Υ.Γ. Αφήστε το ζωάκι στην ησυχία του,που το εκθέσατε δημοσίως !:Banane0::bigcry:

Απάντηση στο άσχετο...

Ο Cookie (όλοι για θηλυκό μας το περνάνε με αυτό το όνομα ρε γμτ!) μας είναι κόπρος ολκής, με την έννοια του ότι βρέθηκε ημερών να περιφέρεται στο δρόμο και τον μαζέψαμε. Παρόλαυτα, αν πιστεύεις πως ίσως να είναι κάτι από αυτά, να μας το πεις, να το "πλασάρουμε" αναλόγως. Εγώ έλεγα μήπως είναι μπασταρδεμένο κανένα ελληνικό κυνηγόσκυλο, τύπου Γιούρα ή κάτι τέτοιο...

Φυσικά..
Γυναίκες και μηχανές δεν πάνε παρέα συνήθως.:ADFADF1:
Εγώ θα πατούσα πόδι πάντως. Η μηχανή είναι υπέροχη ασχέτως αν εγώ δεν πολυανεβαίνω.:ernaehrung004: :worshippy:

Υ.Γ. Αφήστε το ζωάκι στην ησυχία του,που το εκθέσατε δημοσίως !:Banane0::bigcry:

Έτσι όπως είναι οι ζωές μας, πιο πολύ βλέπω τη μηχανή μου live παρά το σκύλο, οπότε...

Υ.Γ. Άσε λίγες μέρες να το δει πως μπαίνω με αυτό και βλέπουμε...

Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ 12

Απάντηση στο άσχετο...

Ο Cookie (όλοι για θηλυκό μας το περνάνε με αυτό το όνομα ρε γμτ!) μας είναι κόπρος ολκής, με την έννοια του ότι βρέθηκε ημερών να περιφέρεται στο δρόμο και τον μαζέψαμε. Παρόλαυτα, αν πιστεύεις πως ίσως να είναι κάτι από αυτά, να μας το πεις, να το "πλασάρουμε" αναλόγως. Εγώ έλεγα μήπως είναι μπασταρδεμένο κανένα ελληνικό κυνηγόσκυλο, τύπου Γιούρα ή κάτι τέτοιο...

:SFGSFGSF: Την καλύτερη δουλειά κάνετε. Και μεις βρήκαμε τον 1 γάτο μας στον δρόμο μικρούλη και μας βγήκε (επιεικώς) κούκλος :flipout:

gandalf_wind2.jpg

Re: Απάντηση: ΑΟΡΑΤΟΙ 12

O Nightfall έχει παρατηρητικότητα στους Αόρατους αλλά στην φωτογραφία του Cookie του διέφυγαν μερικά βασικά ανατομικά στοιχεία,ως προς το φύλο..:grinning-smiley-043:flipout:

Lol !!!! Σωστός!. Προς υπεράσπιση μου στην ανάλυση του μονιτορ που είμαι τώρα τα avatar φαίνονται σαν γραμματόσημα

Ο Ποτακίδης θα μας το κλείσει αν συνεχίσουμε (και δίκαιο θα έχει)...

Από την άλλη, αφού δεν έχει Αόρατους σήμερα...

Υ.Γ. Όντως είναι κούκλος!

δεν μας αφηνει λιγο ησυχους κι ο Ποταξ.....

τουπαμε μεις τιποτα που στις γιορτες τοκλεισε το μαγαζι??

ρωτατε ποσα βαλιουμ πηραμε με τον ΙωΝΝΟΥ παρεα για να μην παθουμε τα νευρα μας με την ελλειψη?

Περιμένετε να δείτε και τον δικό μου γάτο (τον Robin) για να κάνουμε τριλογία..:firstprize:

Υ.Γ. Ο Ποτακίδης ασχέτως αν τον πειράζω ή του τα χώνω ,είναι πολύ cool και φευγάτο άτομο οπότε δεν θα τον πειράξουν οι..Ορατοί 12..:2thumb22sup: