ΑΟΡΑΤΟΙ 16

18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
Ανακατατάξεις είχαμε αυτή τη βδομάδα. Η κορυφή βέβαια δεν άλλαξε χέρια κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο αλλά είχαμε τον Johnybo να κλέβει την δεύτερη θέση απ τον Ιωάννου ενώ η έκπληξη ήταν η νέα είσοδο παίχτη αυτή του TonyK που μάλιστα χτύπησε εις διπλούν .

Αναλυτικά η βαθμολογία μας έχει ως εξής :

Nightfall 20
Johnybo 1
5
Dimitris Ioannou 14

Kosh 14
Theotokatos Konstantinos 11
Lepton 9
Doros 7
Νικόλ 6
Guybrush 5
Photis 5
Browser 4
Petesoulis 3
TonyK 2

Ntinos 1
MuadDib 1

Προς το παρόν το filmwiseδεν έχει ανέβασε ακόμα τους νέους αόρατους; Οπότε είμαστε σε αναμονή .

Την καλημέρα μου σε όλους τους συμφορουμήτες αοράτους! Αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού η τελευταία μου απάντηση αντιστοιχεί σε 2 πόντους:

«Σε πρώτη φάση ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να απαντά σε μόνο μία φωτο και να αποκομίζει και 1 πόντο. Αν μέχρι την Παρασκευή μεσάνυχτα προς Σάββατο δεν έχουν απαντηθεί όλες οι φωτό τότε έχετε το δικαίωμα να τις απαντήσετε όλες τις εναπομείναντες και να πάρετε μάλιστα από 2 πόντους για την κάθε μία .»

ήτοι σύνολο 3 βαθμοί! Σωστά? :cool4:

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 16

Την καλημέρα μου σε όλους τους συμφορουμήτες αοράτους! Αν δεν κάνω λάθος, σύμφωνα με τους όρους του παιχνιδιού η τελευταία μου απάντηση αντιστοιχεί σε 2 πόντους:

«Σε πρώτη φάση ο κάθε παίχτης έχει το δικαίωμα να απαντά σε μόνο μία φωτο και να αποκομίζει και 1 πόντο. Αν μέχρι την Παρασκευή μεσάνυχτα προς Σάββατο δεν έχουν απαντηθεί όλες οι φωτό τότε έχετε το δικαίωμα να τις απαντήσετε όλες τις εναπομείναντες και να πάρετε μάλιστα από 2 πόντους για την κάθε μία .»

ήτοι σύνολο 3 βαθμοί! Σωστά? :cool4:
Καλημέρα και σε σένα . Τους 2 πόντους τους είχαμε στους περσινούς ( προπέρσινους) αόρατους . Το κάναμε 1 πόντο και την δεύτερη απαντήσει γιατί αν κάποιος απαντούσε 2 – 3 φορές με διποντο θα ξέφευγε τόσο που δεν θα είχε νόημα να παίζουν οι υπόλοιποι. Αν για παράδειγμα ίσχυε αυτό ο Nightfall θα είχε σήμερα 35 πόντους

ξεκινάμε

1.
image_01.jpg

2.
image_02.jpg

3.
image_03.jpg

4.
image_04.jpg

Απάντηση: Re: ΑΟΡΑΤΟΙ 16

δορος αμα τους ξερεις αγορι μου ανεβασε τους και στις 4

ο ποταξ ειναι καλος ανθρωπος

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ καλό παιδί .
Να και μια φωτό μου απ την προηγούμενη φορά που κάποιος άλλος συνφορμίτης προσπάθησε ν απαντήσει σε αόρατο που δεν είχα ανεβάσει ακόμα

Attachments

• 1 Evil_DEAD_by_stanleehouston.JPG
    1 Evil_DEAD_by_stanleehouston.JPG
    22.1 KB · Views: 9