Απανθρωπιά

kostas k

AVClub Addicted Member
19 June 2006
1,983
Μελίσσια
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9077

έχει ενδιαφέρον, διαβάσετε το όλο, δεν είναι τόσο πολύ

οι φίλοι μηχανόβιοι θα βρουν σίγουρα μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Μιας και αφορά ένα θανατηφόρο ατύχημα όπου συγγενείς ζητούν στοιχεία για το πως έγινε μπειτε όλοι αν γίνετε και διαβάστε τουλάχιστον το 1ο post, μπας και ξέρετε κάτι

Ευχαριστώ

Last edited:
Κοροιδια και ασεβεια να ξερει κατι καποιος και να μη το λεει λογω να μην .........μπλεξει.......

δηλ, τοσο πολυασχολοι γιναμε που θα μας φαει χρονο αν πουμε 2 λογια απο τα οσο ειδαμε σαν μαρτυρες στο ατυχημα στην οικογενεια του αδικοχαμενου;;;;;;

Εγώ δε κατάλαβα τι φοβούνται , να μπλέξουν που ; Αυτός που λέει την αλήθεια δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δηλαδή σκοτώθηκε ο άνθρωπος και ο φταίχτης θα την βγάλει λάδι ; Και όχι μόνο στους συγγενείς κατευθείαν στη δικαιοσύνη πρέπει να πάει όποιος γνωρίζει κάτι .

Ακριβώς. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η γενική ασέβεια που έχουμε όλοι μας που αδηγούμε αυτοκίνητο απέναντι στους μοτοσυκλετιστές. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνω λάθη που μπορεί να ήταν μοιραία για κάποιον μοτοσυκλετιστή αν πέρναγε εκεινή την ώρα δίπλα μου. Και αυτός είναι και ο μόνος φόβος που έχω όταν πιάνω τιμόνι στα χέρια μου. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κενα στην οδική παιδεία που παίρνουμε, πάνω στο συκγεκριμένο θέμα...

Απάντηση: Re: Απανθρωπιά

Photis said:
Ακριβώς. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η γενική ασέβεια που έχουμε όλοι μας που αδηγούμε αυτοκίνητο απέναντι στους μοτοσυκλετιστές. Εχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνω λάθη που μπορεί να ήταν μοιραία για κάποιον μοτοσυκλετιστή αν πέρναγε εκεινή την ώρα δίπλα μου. Και αυτός είναι και ο μόνος φόβος που έχω όταν πιάνω τιμόνι στα χέρια μου. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κενα στην οδική παιδεία που παίρνουμε, πάνω στο συκγεκριμένο θέμα...

Συμφωνώ κ επαυξάνω...δυστυχώς...
Έχω κάνει κ εγώ πολλές φορές λάθος όπου στρίβω αριστερά/δεξιά κ δεν κοιτάω προσεκτικά μην τυχόν έρχεται μηχανή...:slapface:
Υπήρξαν κ φορές που βράδυ να μην βλέπω κάτι να έρχεται κ να έρχεται τελικά μηχανή χωρίς φως...:slapface:
Όλοι φταίμε...

Τα λάθη είναι ανθρώπινα αλλά όταν συμβαίνουν πρέπει να αναλαμβάνονται και οι ευθύνες και το θέμα είναι όντως να προσέχουμε όλοι το πως οδηγάμε , το πως περπατάμε και κάθε δραστηριότητα που έχει να κάνει με δρόμους.
Δυστυχώς στους ελληνικούς δρόμους και οι πεζοί το παρακάνουν και οι οδηγοί το παρακάνουν και οι μοτοσυκλετιστές το παρακάνουν.

Πραγματικά εύχομαι ο coutsikos ή DIMI1979 ή όπως αλλιώς θέλει να λέγεται να είναι ένας π@π@ρ@ς και μισός ο οποίος είπε ότι κάτι ήξερε απλά για postάρει και να ανέβει ο δείκτης των post του, ενώ στην πραγματιότητα δεν ήξερε την τύφλα του την μαύρη και όταν χύμηξαν να τον φάνε οι συν-forum-ήτες του δεν είχε τα κότσια να πει ότι έλεγε π@π@ριές, οποτε συνέχισε να λέει και άλλες.
Αν όντως ξέρει και δε μιλά ..........

Δεν πάει πολύ καιρός που κάποιο κανάλι έδειξε ένα "στημένο" ατύχημα μοτοσυκλέτας στην Εθνική Οδό Αθηνων-Λαμίας και ο πρώτος που σταμάτησε για βοήθεια στον υποτιθέμενο τραυματισμένο μοτοσκλετιστή ήταν μετά από 40 λεπτά !!!

Σόρρυ φίλοι μου, δεν ήθελα να στεναχωρέσω κανέναν. Αλλά όταν έπεσε στην αντίληψη μου η περίπτωση σκέφτηκα ότι αντί να γράψω λόγια παρηγοριάς στις κοπέλες ή να βρίζω τον άλλον, θα ήταν καλύτερο να προωθήσω το θέμα και σε εσάς, μπας και κάποιος ξέρει οτιδήποτε.

Σας χαιρετώ από το βροχερό βουκουρέστη.

Το διάβασα κι εγώ σήμερα το πρωί.Πραγματικά πολύ λυπηρό.Δυστυχώς εδώ στο Ελλαδιστάν αυτά συμβαίνουν και είμαι σίγουρος ότι θα εξακολουθήσουν να συμβαίνουν.Σεβασμός δεν υπάρχει από κανέναν για κανέναν.Α ρε βρεγμένη σανίδα...