Ζητάω κάποιον φίλο του club που να μπορέσει να με βοηθήσει σε κάτι που με έχει αγχώσει και απογοητεύσει και που μπορεί γι'αυτόν να είναι απλό. Εδώ και λίγο καιρό απόκτησα έναν AVR-2308 (DENON) και προσπαθώ να τον δουλέψω με DVD-R: RH199HS (LG). H TV είναι LSD: LE32R7 (SAMSUNG). Η τηλεόραση και το dvd έχουν απο μια έξοδο HDMI το δε dvd έχει και έξοδο οπτικών ινών.
Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους συνδιασμούς με HDMI και δεν καταφέρνω να ενεργοποιήσω τις λειτουργίες του dvd (π.χ δεν ενεργοποιείται το setup, δεν εμφανίζεται δηλαδή καθόλου στην εικόνα της τηλεόρασης). Έχω πάρει και ένα adaptor απο 1 σε 2 HDMI.
Οταν συνδέσω όμως με scart καλώδιο TV με DVD τότε έχω αποτέλεσμα μόνο που μου χαλάει την ποιότητα της εικόνας κατα πολύ.
Υπαρχει κάποιος τρόπος να γίνει σύνδεση μόνο με HDMI; Μήπως κάνω κάποιο λάθος στο setup και των δύο ( TV & DVD ).
Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος διότι ακούω μόνο tuner!
Εχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους συνδιασμούς με HDMI και δεν καταφέρνω να ενεργοποιήσω τις λειτουργίες του dvd (π.χ δεν ενεργοποιείται το setup, δεν εμφανίζεται δηλαδή καθόλου στην εικόνα της τηλεόρασης). Έχω πάρει και ένα adaptor απο 1 σε 2 HDMI.
Οταν συνδέσω όμως με scart καλώδιο TV με DVD τότε έχω αποτέλεσμα μόνο που μου χαλάει την ποιότητα της εικόνας κατα πολύ.
Υπαρχει κάποιος τρόπος να γίνει σύνδεση μόνο με HDMI; Μήπως κάνω κάποιο λάθος στο setup και των δύο ( TV & DVD ).
Παρακαλώ ας με βοηθήσει κάποιος διότι ακούω μόνο tuner!