Aπεκτησα Mac Pro ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aπεκτησα Mac Pro ?

ναι είναι μια κουλτούρα :bigcry::bigcry:
Φίλε μου, έναν Apple υπολογιστή μπορείς μόνο να τον συγκρίνεις με ένα pc επώνυμο. Δεν γίνεται να συγκρίνεις έναν υπολογιστή Πλαίσιο για παράδειγμα με ένα Apple.
Τα iMac για παράδειγμα είναι όλο κ όλο μια οθόνη. Ο υπολογιστής είναι στην πλάτη της οθόνης.
Τα Mac Pro έχουν τέτοιες δυνατότητες αναβάθμισης που δεν έχουν τα pc, εκτός αν αρχίσεις να αλλάζεις μητρικές πλακέτες κτλ.

Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στον Γιάννη που κατάφερε κ έβαλε λειτουργικό Apple σε pc.:SFGSFGSF:

Θα συμφωνισω και με τον
Νικο ""Αντίστοιχο"? Το project σου παντως έχει ενδιαφέρον σαν άσκηση" και με τον
Μιχαλη "Τα Apple δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό..."
Nομιζω οτι δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις τοσες ωρες.
Μου θυμιζει την διαφημηση του Pegeut 206 με τον ινδο :idea:http://www.youtube.com/watch?v=E7eOVpBCtPo&NR=1:idea:

και θα προσθεσω, οπως εχω πει και σε προηγουμενα μου post....Δυστυχως Οτι Πληρωσεις Περνεις... :D -bye-

Καταρχην απ τη μια συγχαρητηρια για ολη αυτη τη προσπαθεια :SFGSFGSF: αν και τελευταια ακουω παρα πολλους που ασχολουνται με pc να το κανουνε..
Απ την αλλη ομως ειναι και αδικη η συγκριση και εναν mac pro..Αφου υπαρχει διαφορετικη φιλοσοφια κ στο hardware κ στο software..πχ Αρκει να σκεφτεις οτι ο mac pro εχει απ την αρχη υδροψυξη... :ernaehrung004:

Δεν μου αρεσουν οι συγκρισεις ετσι κι αλλιως.
Εχω xbox360 kai Ps3, δεν τα συγκρινω ποτε, απλως παιζω τα καλυτερα παιχνιδια και απο τα 2, και απολαμβανω hddvd kai bluray απο το καθενα.
Εχω 3 PC kai eixa kai 2 Mac (macmini που το πουλησα και Macbook).

Mου αρεσουν οι προκλησεις και γι αυτο το εκανα.

Επισης μου αρεσει και ο MacPro αλλα δεν μπορουσα να τον αγορασω , γι αυτο και τον "εφτιαξα".

Σιγουρα απεχει να χαρακτηριστει το Pc μου Mac Pro (γι αυτο και το ερωτηματικο στο τιτλο του thread).

Ειναι απλα ωραιο να ξερεις οτι χωρις να δωσεις φραγκο, μπορεις εστω να παρεις μια γευση απο το καταπληκτικο λειτουργικο της Apple.

Για οποιον θελει περισσοτερες λεπτομερειες και βοηθεια , με χαρα μου να βοηθησω.

Απάντηση: Re: Aπεκτησα Mac Pro ?

Αρκει να σκεφτεις οτι ο mac pro εχει απ την αρχη υδροψυξη... :ernaehrung004:

Δεν υπάρχει πλέον υδρόψυξη στους Mac Pro (λόγω intel επεξεργαστών) γι' αυτό άλλωστε και έχει μεγαλώσει σημαντικά ο χώρος για περισσότερες προσθήκες στο hardware (πχ. έως τέσσερις σκληρούς δίσκους).

Για την ιστορία, το σύστημα υδρόψυξης υπήρχε στους PowerMac με PPC επεξεργαστές.

Να πω ακομη, οτι λειτουρησε αψογα και με τις 2 φωτογραφικες μου μηχανες (compact Fuji f31 kai DSLR Canon 30d) kai iphoto καθως επισης και με την βιντεοκαμερα μου Canon HV20 kai imovie 08 + Final cut pro 6.

Μαλιστα καταφερα και κατι που ουτε στο ιδιο μηχανημα σαν PC μπορουσα...

Να εχω δηλ. real time preview στο final cut pro με υλικο ΗDV και εξοδο στην καμερα (μεσω firewire )!!!

Mολις τελειωσα και με τη νεα αναβαθμιση σε 10.5.2 kai το νεο upgrade της καρτας γραφικων.

Η αναβαθμιση φυσικα δεν εγινε απο την Apple , αλλα μεσω combo update toy Κalaway.

H εντυπωση μου ειναι οτι τωρα το μηχανημα "πεταει".
cap1.jpg

cap2.jpg

pic3.jpg

Το μονο που μενει ειναι να μπορεσω να το βαζω σε sleep mode (μαλλον δυσκολο το κοβω)...