Απεργίες ή κάτι τέτοιο σε τελωνεία ή ΕΛΤΑ?

dimkasta

AVClub Addicted Member
14 November 2006
2,246
Έχω παραγγείλει εδώ και κανά μήνα 3 πακέτα από αμερική και δεν έχει έρθει τίποτα. Πρώτη φορά κάνουν τόσο πολύ και όλα μαζί και τα tracking είναι κολλημένα στα ΕΛΤΑ να δείχνει απλά πότε έφυγαν από Αμερική.
Ξέρετε αν παίζουν τίποτα απεργίες (λευκές ή μαύρες) σε ΕΛΤΑ ή τελωνείο?

Δέν έχει διανομείς , πρέπει να πάς με το νουμερο στο κέντρο διαλογής στην περιοχή σου να μαζέψεις τα πακέτα σου , ακριβώ όπως θα έκανε ο δανομέας , εμ τι νομίζεις πως το φτιάχνουμε το προτωγενές !

Εγω εχω παραγγειλει 3 φακελακια απο Κινα κ 1 απο Αγγλια κ ακομα τπτ.Κ για αυτα δεν παιζουν διανομεις; Μεχρι τωρα ο ταχυδρομος τα φερνε...Η Αγγλια εχει κανει 10 μερες που παλια το χα στη βδομαδα κ Κινα 25ημερο που το χα στις 15 μερες...

Παιδιά δεν υπάρχουν πολύ απλά διανομείς να τα φέρουνε και κάθονται στα ταχυδρομεία.Παλλήνη και Γέρακα που ξέρω δεν έχουν.2 παραδείγματα για γέλια και για κλάματα.Πάει ο γαμπρός μου να πάρει την αλληλογραφία του ο ίδιος από το ταχυδρομείο,και η κοπέλα λόγω γνωριμίας του λέει μια που ήρθες πάρε και τους φακέλους της πολυκατοικίας για τους άλλους.Στο Γέρακα που πήγα εγώ και με βάλανε από μέσα είδα στα ράφια πάνω από 50 κουτιά μεγάλα μικρά amazon uk de usa,και όταν την ρώτησα αυτοί πως θα τα πάρουν μου είπε ε θα δουν ότι αργούν και θα έρθουν να τα αναζητήσουν εδώ.

Φαντάζομαι ότι για να βρεις το κέντρο διαλογής της περιοχής σου,πρέπει να ρωτησεις το υποκατάστημα ΕΛΤΑ;
Ρωτάω γιατί περιμένω 45 ημέρες ένα δεματάκι από Κίνα.

Re: Απάντηση: Απεργίες ή κάτι τέτοιο σε τελωνεία ή ΕΛΤΑ?

Φαντάζομαι ότι για να βρεις το κέντρο διαλογής της περιοχής σου,πρέπει να ρωτησεις το υποκατάστημα ΕΛΤΑ;
Ρωτάω γιατί περιμένω 45 ημέρες ένα δεματάκι από Κίνα.

8001182000 πάρε τηλ και ρώτα.

Αν δεν εχει tracking number δεν προκειται να τον βοηθησουν...εξ εμπειριας...

Και εμένα έχουν αργήσει ασυνήθιστα πολύ παραγγελίες που έχω βάλει πριν 2+ και 3 εβδομάδες.
Δε ξέρω μπορεί να είναι και φόρτος – back to school ? – αλλά είχα συνηθίσει να φτάνουν νωρίτερα οι παραγγελίες από τα συγκεκριμένα μαγαζιά που παρήγγειλα.
Καλή εβδομάδα – καλές παραλαβές!

Hi,Sorry to borther you.We just got a notice from the shipping company that Some of our parcels shipped out From Sep.3rd to Sep.14th were stuck in Hongkong Post Office. Maybe the parcels will be delayed slightly,since there are too many parcels from different sellers. Since they can not tell us the exact ones that were stuck,your parcel can be in them or not. But they have promised that they will ship all delayed parcels asap. If your parcel was stuck, the estimated shipping time will be longter a little. If not, you will receive it within the estimated timeframe. We are really sorry for all inconvenince have brought to you, but this is an accident, to some content, we can not control it. Your understanding is really appreciated.If you are still worried about it, please contact us for solving. We will always be here to assit you at any time.

Δυστυχώς μετά από τηλέφωνο στο τελωνείο σήμερα, παρόμοια κατάσταση με έλλειψη προσωπικού επικρατεί και εκεί... Το πακέτο μου έκανε 4 μέρες νά ρθει από Αμέρικα, και είναι 10 μέρες και μετράμε ακόμα στο τελωνείο... Απ όσο μού παν κατά την Τετάρτη...

Να δούμε που θα φτάσει το χάλι μας...

Last edited:
κανένα πρόβλημα ....

τον τελευταίο μήνα
από αμερική, αγγλία, αυστρία και γερμανία , όλα στην ώρα τους ....

Απο Αγγλία και απο Αμερική μου ήρθαν και εμένα άμεσα και στην ώρα τους (λιγότερο απο βδομάδα). Το καλο δεν λέει να έρθει και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.