Mήπως σου φαίνεται? Δεν το έχω παρακολουθήσει το φαινόμενο αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται εμένα να συμβαίνει...Νικόλ said:Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση σήμερα απέναντι μου... τέλος πάντων
Σ' ευχαριστώ βρε Στέργιε να' σαι καλά με συγκίνησες :blush: ....Κακαλιός Στέργιος said:Μη πειράξει κανένας τη Νικόλ μας, θα τον καθαρίσω! :violent-smiley-008:
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πως, ποιοί και γιατί... απλά σε κάποια θέματα δεν μπορώ να πω κάτι αμέσως να πέσουν να με φάνε!:twoguns:Dimosthenis said:Γιατι βρε Νικόλ? Ποιος σου επιτεθηκε????????
Oχι δεν σε ειρωνευτηκα ουτε ειχα τετοια προθεση και αν παρεξηγηθηκα συγνωμη γιαυτο.Νικόλ said:Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πως, ποιοί και γιατί... απλά σε κάποια θέματα δεν μπορώ να πω κάτι αμέσως να πέσουν να με φάνε!:twoguns:
Κι εσείς κ. Δημοσθένη δεν με ειρωνευτήκατε με το "Τι να κανουμε βρε Νικολ δε μας το εστειλε κανεις?!!" ;
Θεωρούσα πως μετά από τόσο καιρό που γράφω δεν θα παρεξηγιόμουν τόσο εύκολα...:frown:
Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία παρεξηγήσαι ευκολότατα. TI EXEIΣ ΠAΘEI BPE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩXXXX! Mόλις θυμήθηκα ότι δεν σε πήρα πίσω χθες!!! ΩXXXXXX!!! SORRYYYYYYY! Έπηζα...Νικόλ said:Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πως, ποιοί και γιατί... απλά σε κάποια θέματα δεν μπορώ να πω κάτι αμέσως να πέσουν να με φάνε!:twoguns:
Κι εσείς κ. Δημοσθένη δεν με ειρωνευτήκατε με το "Τι να κανουμε βρε Νικολ δε μας το εστειλε κανεις?!!" ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.