Απέτυχε ο Frodo

Όντως είναι πολύ καλό :flipout: , αλλά καλά βρε τώρα το βλέπετε εσείς αυτό; Μετά την προβολή και του τελευταίου μέρους της τριλογίας είχε παίξει πολύ σε e-mail αυτό.

Re: Απάντηση: Απέτυχε ο Frodo

Νικόλ said:
Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η επίθεση σήμερα απέναντι μου... τέλος πάντων
Mήπως σου φαίνεται? Δεν το έχω παρακολουθήσει το φαινόμενο αλλά λίγο δύσκολο μου φαίνεται εμένα να συμβαίνει...

Κακαλιός Στέργιος said:
Μη πειράξει κανένας τη Νικόλ μας, θα τον καθαρίσω! :violent-smiley-008:
Σ' ευχαριστώ βρε Στέργιε να' σαι καλά με συγκίνησες :blush: ....

Dimosthenis said:
Γιατι βρε Νικόλ? Ποιος σου επιτεθηκε????????
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πως, ποιοί και γιατί... απλά σε κάποια θέματα δεν μπορώ να πω κάτι αμέσως να πέσουν να με φάνε!:twoguns:
Κι εσείς κ. Δημοσθένη δεν με ειρωνευτήκατε με το "Τι να κανουμε βρε Νικολ δε μας το εστειλε κανεις?!!" ;
Θεωρούσα πως μετά από τόσο καιρό που γράφω δεν θα παρεξηγιόμουν τόσο εύκολα...:frown:

Νικόλ said:
Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία του πως, ποιοί και γιατί... απλά σε κάποια θέματα δεν μπορώ να πω κάτι αμέσως να πέσουν να με φάνε!:twoguns:
Κι εσείς κ. Δημοσθένη δεν με ειρωνευτήκατε με το "Τι να κανουμε βρε Νικολ δε μας το εστειλε κανεις?!!" ;
Θεωρούσα πως μετά από τόσο καιρό που γράφω δεν θα παρεξηγιόμουν τόσο εύκολα...:frown:
Oχι δεν σε ειρωνευτηκα ουτε ειχα τετοια προθεση και αν παρεξηγηθηκα συγνωμη γιαυτο.
Σιγουρα το πληκτρολογιο δεν εκφραζει συναισθηματα ωστε να καταλαβεις οτι το εγραψα υπο μορφη παραπονου!

Re: Απάντηση: Απέτυχε ο Frodo

Νικόλ said:
Έχω την εντύπωση ότι τώρα τελευταία παρεξηγήσαι ευκολότατα. TI EXEIΣ ΠAΘEI BPE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩXXXX! Mόλις θυμήθηκα ότι δεν σε πήρα πίσω χθες!!! ΩXXXXXX!!! SORRYYYYYYY! Έπηζα...

AXA!!! Νατος ο λόγος!!!!

Και εγω που νομιζα ότι ειναι λόγω Παρασκευης...

Δεν μπορεί να λείψει για κάποιες μέρες ένας άνθρωπος....
Κύριε Δημοσθένη μας έχετε δίκιο, δεν κατάλαβα το ύφος του post σας!
Μητς από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα πως παρεξηγούμαι εύκολα; δεν πειράζει για την Πέμπτη, τα είπαμε αυτά... δεν νομίζω να σου είπα κάτι που να έδειξε πως παρεξηγήθηκα γι' αυτό. Όλοι έχουμε τις άσχημες μέρες μας...