Απλά I am wondering?

Status
Not open for further replies.

saitisgr

Banned
19 December 2006
1,513
Δυστυχώς εδώ
Μπαίνοντας σήμερα σε αδελφό site μου έκανε εντύπωση οτι υπάρχουν άτομα που ταυτόχρονα γράφουν και στα 2 sites....άν υπάρχουν και άλλα sites που γράφουν δεν ξέρω!!!!!
Αλήθεια υπάρχει κανένας λόγος να το κάνουν???
Προσωπικά μέχρι τώρα δεν είχα κανένα λόγο να ασχοληθώ με άλλα sites πέραν του ΑV club ....σήμερα όμως μπήκα και σε άλλο αδελφό site....απο περιέργεια
ιδια ονόματα...ίδιες εικόνες....κλπ...οι ιδιες γνώμες περίπου....
Ζητούμενο?????ας μας πουν....
Σκοπός???????ας μας πουν.....

Εμένα με βάζουν σε υποψία....οι λόγοι που κάποιοι κύριοι γράφουν στούς χώρους αυτούς......και αμφιβάλλω και για τους χώρους βέβαια ....απο σήμερα
στο τι αποσκοπούν...

Γιατί τόση καχυποψία; Μπορεί κάποιος να μην πάρει απαντήσεις από αυτό το site και να πάρει απ'το άλλο (και το αντίστροφο). Ή μπορεί να έχει φίλους σε πολλά φόρουμς. Γιατί βλέπεις συνομωσίες;

αφου λες μονος σου οτι ειναι αδελφο site !...αν ελεγες οτι ειναι αναδελφο μπορει να υπηρχε προβλημα ,εν τω προκειμενω μηπως παρατηρησες κατι ιδιαιτερο γιατι το να γραφεις σε 2 η 40 sites δεν μπορω να βρω πιο ειναι
προβλημα .
υπαρχουν παντως αρκετα "αδελφα "sites
www.avsite.gr
www.avmentor.gr
www.aca.gr
και αλλα

Δεν νομίζω να οφείλει κανείς εξηγήσεις επειδή δραστηριοποιείται και σε άλλους δικτυακούς τόπους.

Αν και δεν φαντάζομαι τι συζήτηση μπορεί να γίνει πέραν αυτού, αφήνω το θέμα ανοιχτό, παρακαλώντας τους συμμετέχοντες να μην ασκήσουν κριτική για άλλους δικτυακούς τόπους και να αποφύγουν τις προσωπικές αντεγκλήσεις.

:nounder:

Φίλε Saitisgr δεν καταλαβαίνω πραγματικά πρός τι αυτή η έκπληξη; Ποιός το λέει οτι το κάθε μέλος δεν μπορεί ταυτόχρονα να είναι κι εδώ κι εκεί κι όπου αλλού γουστάρει; Υπάρχει μήπως κανένα ασυμβίβαστο;
Και τι εννοείς όταν γράφεις:
" Εμένα με βάζουν σε υποψία....οι λόγοι που κάποιοι κύριοι γράφουν στούς χώρους αυτούς......και αμφιβάλλω και για τους χώρους βέβαια ....απο σήμερα
στο τι αποσκοπούν..."

Ο χώρος είναι ένας (αλλά ευρύς), τα ενδιαφέροντα κοινά, οι φίλοι μπορεί κι εδώ αλλά και εκεί. Όπως μπήκες εδώ κι έμεινες, έτσι μπήκες κι εκεί και έμεινες αν βρήκες κάτι (οτιδήποτε) να σε κρατήσει, ή έφυγες...

Υ.Γ. Μήπως το θέμα ανήκει στην "Επί παντός"; Γιατί στις "Προτάσεις/...";

:nounder: Υπάρχει κανονισμός που απαγορεύει τη συμμετοχή σε forum ίδιας ύλης με αυτό;

Σκοπός και ζητούμενο, υποθέτω πιο σφαιρική ενημέρωση...
Το ότι έχουν τις ίδιες γνώμες νομίζω τους τιμά. Το να λένε άλλα στο ένα site και άλλα στο άλλο θα ήταν κάπως...

Αν είναι έτσι ας κρατήσουμε μόνο το αμερικάνικο forum που καλύπτει, έτσι κι αλλιώς, ολόκληρη την θεματογραφία και όλα τα άλλα να κυρηχθούν εκτός νόμου.

Το ύφος του πρώτου μηνύματος είναι εκτός fair play και δεν αντιλαμβάνομαι με ποιά ιδιότητα καλεί το μέλος saitisgr τους συμφορουμίτες του να απολογηθούν.
Φυσικά η τοποθέτηση της επίσημης διαχείρισης και των ιστορικών μελών αποκαθιστά πλήρως την τάξη.

Όπου υπάρχουν άτομα που μ' αρέσει να συζητάω, θα γράφω κιόλας.
Δεν τίθεται θέμα ούτε σκοπιμοτήτων, ούτε κλίκας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

Μην τα παίρνετε όλα τόσο στραβά.
Ρηλάξ...

Υπάρχουν πολύ αξιόλογα άτομα και στα 2 φόρουμ. Επίσης δημιουργούνται αξιόλογα θέματα και στα 2 και μπορεί κάποιος να πάρει χρήσιμες πληροφορίες και από τα 2.

Εγώ είμαι ένας απ´αυτούς που γράφω και στα 2 με το ίδιο όνομα, υπογραφή, αβαταρ κ.λ.π.
Και ποιος θα μου κάνει κουμάντο σε πόσα φόρουμ θα γραφτώ και θα συμμετέχω;
Ποιο είναι το ύποπτο; Και στα remalia.gr έχω γραφτεί με τα ίδια στοιχεία. Και λοιπόν;

Μπορώ να πω ότι πιο πολλούς φίλους έχω από το AVClub παρά απο το AVSite. Μη φοβάστε να πείτε το όνομά του.
Κάθε μέρα από δω από μένα περνάνε πολλοί φίλοι του AVClub αλλά και του AVSite επίσης.
Που είναι το μεμπτό; Γιατί φίλε βλέπεις ύποπτους συνωμότες;

Και αν δεν το ξέρεις φίλε saitisgr τα περισσότερα μέλη και στα δύο είναι κοινά.
Από τις 10.000 περίπου μέλη που έχουν και τα δύο τα 8000 είναι τα ίδια με άλλα ονόματα-ψευδώνυμα.

Και είναι πολύ πιο υγιές να είσαι μέλος σε περισσότερα παρά σε ένα μόνο φόρουμ.
Οι περισσότεροι δεν είναι φανατισμένοι, κολλημένοι και ούτε έχουμε να χωρίσουμε τις ομάδες μας.
Αν είσαι κολλημένος δεν είναι καλό.
Σαν τους Πασοκτσήδες και τους ΝΔίτες ένα πράγμα.
Και βλέπουμε τι τραβάμε όλοι μας από αυτό το κόλλημα.

Συνήθως γι´αυτό είναι οι περισσότερες συζητήσεις του είδους.
Αλλά σε όποιο κι αν αναφέρεται ο φίλος δεν νομίζω να αλλάζει κάτι.
Και στο κάτω κάτω ντρέπεστε να το πείτε; Τι είναι αυτό το ακατανόμαστο site;

Last edited:
Να συμφωνήσω και εγώ.... Κανείς δεν υπογράφει κανένα αποκλειστικό συμβόλαιο με κανένα bulletin board.

Το αν και που δεν σε καλύπτει το κάθε board, πόσο χρόνο έχεις να ποσταρεις σε όλα και άλλου τέτοιου είδους ερωτήματα, είναι προσωπικό θέμα του καθενός.

Η ανάλυση του γιατί ο οποιοσδήποτε ενεργεί με τον οποιοδήποτε τρόπο, είναι επί της ουσίας "δρόμος χωρίς γυρισμό", οπότε και λογικά δεν θα πρέπει να μπαίνουμε στην διαδικασία αναζήτησης παραγόντων που πιθανότατα "ευθύνονται" για την συγκεκριμένη ενέργεια.Απλούστατα είναι περισσότεροι απο ένας ή δύο....οπότε μάταια ψάχνουμε, ενδεχομένως δε και να "αδικούμε" κάποιους που λειτουργούν έτσι.
Προσωπικά ούτε το χρόνο θα είχα, ούτε και την διάθεση να μοιράζω την ενέργεια μου σε δύο διαφορετικά sites, πόσο μάλλον όταν υπάρχει και μια ας πούμε συνάφεια ως προς τη θεματολογία τους.

Φίλε Saitisgr δεν ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ site !
ούτε και δώσαμε όρκο αιώνιας πίστης :flipout:
άλλωστε όπως είπαν και τα άλλα παιδιά όλοι "παίζουμε" με τα ίδια
nickname.

Oι προσωπικές επιλογές τού καθενός φυσικά και δέν κρίνονται.
Το διαδίκτυο είναι ελεύθερο.
Παρακολουθώ και διαβάζω αρκετά sites αλλά και blogs.Γράφω όμως μόνον σε αυτά πού έχω επιλέξει,και πού μού αρέσει πιό πολύ το ύφος τους και το περιεχόμενό τους.Αλλά αυτό είναι μιά καθαρά υποκειμενική επιλογή..
Κάθε μέλος ειναι ελεύθερο να κινείται οπου τού κάνει κέφι.
Και θέλω να πιστεύω πώς το thread δέν έχει καμιά σχέση με τον Μιχάλη.
Υ.Γ.
Προσωπικά και μόνον προσωπικά το μόνον που δέν θα επέλεγα ,θάταν νά έχω διαχειριστική θέση σέ δύο ομοειδή sites...Eίναι θέμα αρχής γιά μένα και μόνον γιά μένα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.