ΑΠΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!

ZEANPAPAS

Established Member
29 December 2008
278
ΟΘΟΝΗ ΠΛΑΣΜΑ 50'' ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3,3Μ.ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.

Έχω 46άρα στα 3,5μ. και είναι λίγη όντως. Δεν μετανιώνω όμως. Απλά 'οταν βλέπω 1080p ταινία, μετακινώ το καναπέ στα 2 μέτρα και όλα οκ.

Αλλά η 46άρα είναι υπέραρκετή όταν πρόκειται να δεις κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Προσωπικά με χαλάει λίγο να βλέπω ειδήσεις κτλ. σε τόσο μεγάλη εικόνο....με κουράζει μάλλον.

Αλλά όταν το γυρνάς σε ταινίες, εύχεσαι να είχες 60αρα.....χαχα! Προσωπικά αν την τιβι τη χρησιμοποιείς αποκλειστικά για PS3 games/ HD movies/ αθλητικά, το ίδιο και οι υπόλοιποι που είναι στο σπίτι (π.χ. οικογένεια) τότε στα 3,3 που είσαι, χτυπάς 50άρα σίγουρα.

Αν δεν είσαι μόνος στο σπίτι, αν βλέπεις τα συμβατικά κανάλια, αν οι υπόλοιποι βλέπουν τα κυρίως κανάλια και δεν μπορείς να αυξομειώσεις την απόσταση καναπέ-τηλεόρασης, τότε η 46άρα πιστεύω είναι πιο λόγικη λύση.....και καλύτερη σίγουρα από άποψη αισθητικής.

Όλα αυτά βέβαια είναι προσωπική γνώμη, πολλοί θα διαφωνούν, απλά σκέψου τα όλα τα συν και τα πλην και πάρε μια απόφαση.