Απλές διαγνωστικές εντολές Telnet

Συνδεθείτε με telnet με τον δέκτη.

Για να δείτε ποια έκδοση secondstage loader φοράει ο Dream δώστε την εντολή:
ipkg list | grep dreambox-secondstage

Για να δείτε την έκδοση των drivers που φοράει ο δέκτης δώστε:
ipkg list | grep dreambox-dvb-modules

(εννοείται πως χρησιμοποιείτε το copy/paste για να αποφύγετε λάθη κατά την πληκτρολόγηση)

ανοιξε πορτες 21+23 στο ρουτερ και με ενα plugin

Φιλε μου με προδιαθετης να σε ρωτησω ειναι νομιμο η παρανομο αυτο,στο να ανοιγουμε πορτες,αυτο μου λεει sh.....,παιζεις kαι με αυτα??

YΓ.Οταν κανεις copy εντολες καλο θα ειναι να αναφερεις και τη πηγη

Απάντηση: Re: Απλές διαγνωστικές εντολές Telnet

Φιλε μου με προδιαθετης να σε ρωτησω ειναι νομιμο η παρανομο αυτο,στο να ανοιγουμε πορτες,αυτο μου λεει sh.....,παιζεις kαι με αυτα??

Θέλεις να πεις κάτι?? :ears:

Και κάτι άλλο. Ακολουθείς κατά πόδας τον doctor..

Υπαρχει και η εντολη top που σας δειχνει το cpu load και την ελευθερη μνημη.
Επισης αν εχετε συνδεσει usb-serial reader μπορειτε να δειτε αν την βλεπει ο δεκτης με την εντολη
dmesg |grep tty

Απάντηση: Re: Απλές διαγνωστικές εντολές Telnet

Εσενα το κεφαλι σου παει στο πονηρο,οταν ανοιγουμε πορτες στο ρουτερ δεν ειναι για να κανεις αυτο που λες.Απλα ειναι για να ανεβαζουμε αρχεια με ενα ftp προγραμα.
Πηγη που λες μην ξεχνας αυτος που τα γραψε τον ειχα καποτε,για το plugin που θελει ο φιλος υπαρχει ελευθερα στο διαδυκτιο και δεν ειναι κατι το οποιο κανει s.......
Και κατι ακομα δηλαδη οσοι εχουν φορουμ και ανεβαζουν plugin,image,emu, και διαφορα αλλα,Κανουν αυτο που λες!!

Last edited:
Θέλεις να πεις κάτι??
πολυ απλα οτι οταν αντιγραφουμε να ανφερουμε και την πηγη,δεν ειναι κακο,εκτοσ και αν αυτος που τα γραφει ειναι γνωστης ,αν ειναι..
τωρα αν ακολουθω το γιατρο δεν νομιζω,δεν εγραψα χυδαια,δεν προκαλεσα κανενα,μια επισημανση εκανα τωρα αν δεν αρεσει οκ,και αν γινω ban,ε το δικο μου δεν νομιζω να εχει καλη την ιδια αντιμετωπιση....-bye-